Belépés     Főoldal     Tantra     Masszázsok     Tantra Programok     Oktatás     GYIK     Galéria     Kapcsolat     ÁRAK     Magamról     VilágTudat    VILÁG

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István
Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG
Tantra-Fény-Mag LOGO plus


Az Új Világ Lét, vagyis az Új Föld energiái megkövetelik lelki blokkjaid és elakadásaid feloldását és elengedését. Csak ezen folyamatok által juthatsz tovább a megrekedt életedben. Mindez némi félelemmel, gyötrelemmel, fájdalommal járhat. Erőteljes, sajgó, ám örömöt nyújtó és gyönyörteli is egyszerre. Kérdések és kétségek, melyekre a válasz:

IGEN MEGCSINÁLOM!!!

Emlékeid pozitív, vagy negatív minősítéssel az ego ítélkezése által tárolódnak el. Ügyelj rá, hogy ne a negatívan tárolódott tapasztalatok határozzák meg döntéseidet, és ily módon gátolják, vagy akadályozzák cselekedeteidet, és félelemmel töltenek el.

Az élmény, a megélés és a szenvedély, a határaid megismerése és tágítása vezessen minden percben.

Ne célokkal és elvárásokkal vágj bele a dolgok megtapasztalásába. Élj meg mindent mélységében, szinte eggyé válva vele, szenvedéllyel és lelkesedéssel! Ne ejtsd magad a félelem csapdájába!
Indulj el itt és most! Kóstolj bele mindenbe, amit hoz neked az ÉLet!


 Tantra-Fény-Mag FőOldal Érzéki Lélekoldó Masszázsok,Önismereti Programok,Masszázs Tanfolyamok

 Tantra-Fény-Mag  Budapest & Székesfehérvár

A Tantra a Világ Szövete-Szövetsége, jelent növekedést és tágulást is.
A Fény-Mag az eredet egysége, mely ott él Mindenki Lelkében a Forrás minőségeként.

Érzéki Lélekoldó Masszások, Önismereti Programok, Masszázs Tanfolyamok, Tudatosság, Mag Lélek


Köszöntelek! 

A Lelked üzeni, hogy itt válaszokra találhatsz a fel nem tett kérdéseidre is

Olvass tovább,hogy megtudd saját titkaid mibenlétét!

Kristóf István

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok

 

Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír

Megengeded, hogy segítsek?

Indulj el egy új irányba! Kattints a sárga mezőre!
 VAGY

Olvass Tovább!

Nézd meg a következő Videót, ahol Polililivel beszélgetek:

 

Tantrikus Jóni (Punci) Masszázs

 

A Lét Esszenciája

 

 

 

Nézd meg Pozsgai Nikoletta előadását, melyben a SZER, a TANTRA és a TAO is helyet kapott!
Címe: Az Új Aranykort Teremtő Szer-Elem-Ember

 

Szeretettel Köszöntelek! Mivel nincsenek véletlenek, így okkal találtál ide, és okkal olvasod éppen ezeket a sorokat.

 Ha a következő kérdések nem foglalkoztatnak, akkor nem kell tovább olvasnod!

Nincs kellő önbizalmad sem a munkád, sem a magánéleted, sem az szexualitásod területén?


Egyedülálló vagy, kapcsolatra vágysz, de valahogy nem sikerül, nem érkezik meg az a személy az életedbe, akire vágysz?


Valahol mélyen rejtőzik a nőiséged a lelked, vagy tudatalattid eldugott zugában, de nem vagy képes felhozni, felszabadítani?


Vannak gyermek, vagy ifjúkorban szerzett negatív tapasztalataid, traumáid a férfiakkal, akár családon belül, akár családon kívül, melyek előjöhetnek, vagy el is rejtetted magad elől jó mélyre, mert nem tudtad ott és akkor feldolgozni?


Lehetségesnek tartod, hogy egy előző életből hozott karmikus blokk megakadályozza, hogy boldog, kiteljesedett párkapcsolatban élhess?


Elég nyitott vagy, ha szexualitásról, intimitásról beszélgetsz valakivel? Tested meztelensége nem zavar, szívesen vagy ruhátlanul, és szabadnak érzed magad ettől?


A szíved teljesen nyitott, egy érzelmi, vagy érzéki közeledésre, érintésre, ölelésre? Ezt képes vagy egy másik embernek megengedni bármikor?


Szereted, becézed magad időnként? Ha odaállsz egy tükör elé, akkor képes vagy a meztelen tested úgy végignézni minden egyes porcikádon keresztül, hogy elfogadod, sőt tetszik minden, amit látsz?


Rendszeresen és gyakran van orgazmusod önmagad, vagy más személy által?

 ...és akik már elhatározták magukat: VISSZAJELZÉSEK

A Tantra-Fény-Mag a tantra fő iránymutatásait követve, de nem mélységekig belemerülve az indiai hagyományokba , az itt és most tudatosságával nyújt lehetőségeket a változásra a szellem-lélek számára holisztikus szemléletén keresztül. Legtöbb problémánk, legtöbb testi tünetünk, fájdalmaink és betegségeink lelki eredetűek, ám a lélek, a szellem, és a fizikai test holisztikus egységet alkotnak; a Szellem-Test-Lélek egységét, mely MAGa az ember. Életünk folyamata egy út, melynek vonala nagyrészt meghatározott már a születésünk pillanata előtt. Ebbe az életbe hozunk magunkkal feladatokat, vagy előző életben megcselekedett tetteink következményeit, számos lelki elakadást, vagy blokkot. (ezek az előző életbeli, vagy karmikus lelki blokkok) Amiket hozunk, azok tudatalattinkban elmerülve nehezítik lelkünket, és így életünket.


Ahogy éljük életünket úgy folyamatosan rakunk hozzá további blokkokat a lelkünkhöz. Azok a megtapasztalások, történések, melyek adott időpontban zajlanak, és mi részeseik vagyunk, de akkor és ott nem vagyunk képesek ezeket teljességgel felfogni, elfogadni, értelmezni és elengedni, okozzák az elakadásokat, blokkokat, nehezékeket lelkünkben. Amikor már elegendő tapasztalat, tudás és megélés van mögöttünk, akkor kezdjük ezeket igazán feldolgozni. A feldolgozás a tudatos tudatban történik, amikor átlátjuk teljes egészében a történést, ha kell ki tudjuk elemezni, vagy csak egyszerűen megértjük mit tanít, miért kaptuk, miért kellett megéljük. Amikor feldolgozzuk, és érzelmileg is azonosulunk az elengedésével, akkor oldottuk ki véglegesen a lelkünkből.


Ez a folyamat lehet pár másodperc, de lehet több év is. A tudatalattiból is feljönnek lelki blokkok; a múltból (gyermekkor, ifjúkor), és előző életekből. Amikor a tudatos tudatba kerülnek, akkor tudjuk az elengedésüket megvalósítani érzelmileg, vagyis lelki szempontból. Ezek a gyógyulások, elengedések, oldások mind mind kihatnak lelki, szellemi és fizikai állapotunkra egyaránt (holisztikusan).


Abban az időszakban élünk a bolygón, az Univerzumban, amikor már inkább elengedjük, mint halmozzuk ezeket a lelki blokkokat. (A lelki blokkok tudatunkban egy entitást, szellemlényt képeznek, amit fájdalomtestnek is neveznek) Tehát elengedésbe kezdett szinte minden ember, amikor letudhatja karmáját (karmikus blokkjait), tudatalatti és tudati lelki blokkjait. Ezek a blokkok okozzák a félelmeket, a boldogtalanságot, a negatív érzéseket. Fizikai szinten betegségekként, testi tünetekként jelentkeznek. Elérkezett az idő, amikor megszabadulhatunk tőlük, a hozzájuk kapcsolódó egót lecsendesíthetjük, és kapcsolódhatunk valódi tudatunkhoz, mely a teremtő-forrással azonos, és megtalálhatjuk lelki békénket a jelenben, a Létben.


A tantra, mint világszemlélet, vagy filozófia azon felül, hogy komolyan és mélységében átlátja az univerzumot, mint makrokozmoszt, a többi ősi tudást őrző filozófiával alapjait tekintve közel azonos, így a hermetikából ismeretes "amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent" alapigazságot is magáénak tekinti, ami az univerzumhoz köti az embert, vagyis a mikrokozmoszt. Ily módon bár az ember különálló holisztikus egység, de mégis egy a mindenséggel. Ami az univerzumban történik, az történik az emberben, és ami az emberben zajlik, az megjelenik az univerzumban, a környezetben, a világban. A tao, a hermetika, a hinduizmus (brahmanizmus), a buddhizmus (zen) hasonlóképpen tartalmazzák az ősi alapelveket és bölcsességeket, melyek bármilyen korszakban érvényesek, és az élet lehető legjobb megtapasztalásához segítenek hozzá.


A tantra egy női természetű, vagyis passzív, befogadó irányzat.(yin tipusú, női principium) Megengedi az események történését, megtapasztalását, nem megy elébe a folyamatoknak, csak várja, és legjobb tudása, és állapota szerint megéli azokat. Mindemellett nem akar változtatni, átalakítani, csupán alakulni ,tapasztalni, tanulni, és a folyamatokkal együtt áramlani. Emellett igen gyakorlatias, tehát nem csak elméleti szempontból vizsgál, és mond ki törvényszerűségeket, hanem meg is tapasztalja azokat, miáltal a mindennapi életbe is képes belefolyni, és valódivá válni.


Ehhez azonban előbb meg kell engednünk számára, hogy életünk részévé váljon. Amíg ezt nem engedjük meg neki, amíg elutasítjuk, addig nem lesz képes segíteni, és megtapasztalásokat nyújtani számunkra, vagyis nem fogja örömtelibbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni mindennapjainkat.


A sötét középkor vallási nézeteire épülő, csak a fizikai szintet valóságnak tekintő, földhözragadt nyugati világszemlélet óriásivá növelte az ego és a fájdalomtest energiáit az embereknél és a nemzeteknél. Ez a betegségekben, az életminőségben, a lelki terhekben meg is mutatkozik. A szexualitás, a testi gyönyörök, melyek lelki szinten és tudatosságban is összekapcsolódnak egymással, a tantrába szervesen beépülnek. A nyugati hagyomány ezeket elutasítja, lefokozza az állati szintre, és bűnként, kerülendő és szennyes cselekedetként állítja be.

Miért?


Mert amikor az ember ráébred valódi önmagára, holisztikus egységére és azonosságára az univerzális tudattal, a teremtő forráshoz való kapcsolódására, és mindennel való egységére, akkor a gyönyör állapota is megérkezik hozzá. Ez az állapot egy szeretet-fény megtapasztalás, mely minden félelmet felülír. Ekkor a fény eloszlatja a sötétséget. A félelem elmúltával az embereken nem lehet már uralkodni, nem lehet őket elnyomni és kihasználni, vagyis szabaddá válnak. A szabadság által a hatalom megszűnik létezni.


A tantrába szervesen beépül a szexualitás, a lélektest energetikája, így a gyönyör aspektusa nem csak fizikai szinten valósulhat meg általa, de lelki szinten is. Ezért a gyönyörökön felül gyógyító, oldó, felszabadító hatása is van.  Ezen folyamatok és állapotok képesek a korábban említett lelki blokkok és elakadások oldására, és életünk, sorsunk, utunk könnyebbé, örömtelibbé, boldogabbá tételére. 

 Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak 

Egy cikk arról, hogy vállald fel Nőiségedet

 

tantra masszázs (érzéki lélekoldó masszázs) és a hozzá kapcsolódó masszázsok, valamint a Tantrikus önismereti programok a lelki elakadások, blokkok oldására, önbizalom növelésére, az önismeret és önszeretet fejlesztésére, a szív nyitására nyújtanak segítséget. A szeretet energia szabad áramlásához és megéléséhez ,az egység állapothoz vezetik lelkünket. Ezek tehát spirituális önismereti csoportok, melyek fejlesztő, a családállítás tudatalattira hatásához hasonlóan oldanak, és önbizalom növelő hatásúak.

 Itt még többet olvashatsz a tantráról: TANTRA
 Itt találsz további részleteket a tantra és a yoni masszázsról:  MASSZÁZSOK

 Itt bővebb magyarázatra lelhetsz az Univerzum működését illetően: VILÁG

A Tantra-Fény-Mag aktuális programjai, hírei és újdonságai eljuthatnak hozzád!

Iratkozz fel

HÍRLEVÉL -re

 

Napi Tisztító Csakra-Meditáció Thuróczy Róberttel

Végezd el naponta a lelked, a tested és szellemed tisztítását!

 

Tantra-Fény-Mag Meditáció

 

Akiket Ajánlok:

 

 

MÁS-VILÁG-LÉT a Tudatosság RendSZERe

MÁS-VILÁG-LÉT A Tudatosság RendSZERe

Ébredő Szexualitás Blog Polilili

Ébredő Szexualitás Blog-Polilili

Ilyen Volt a Punci-Masszázs-CIKK

Hétholdház

HétHOLDHáz- http://www.hetholdhaz.hu/

Made is Spirit by Andi

Havas Andi - Taoista érzéki masszázs, access bars kezelés, kézműves termékek, ékszerek

 

Ildikó Érzéki Masszázsok, Masszázs oktatás

 Ildikó - Érzéki Masszázsok, masszázs oktatás

 

Félix Rita Tantra Érintés

Félix Rita Tantra Érintés

Tantra Masszázsok Végzése és Oktatása

 

Kirana Tantra Coaching

Kirana  Tantra Coaching

 

Zsuzska Érzékiség, Érintés, Masszázsok

Zsuzska - Érzékiség, érintés, masszázsok, szülés felkészítés-kísérés, Intim segítő-oktató

Tantra Sziget

TANTRA Sziget

 

A Tantra-Fény-Mag ezeket a spirituális Filmeket ajánlja:

 

Valerian és az Ezer Bolygó Városa

Luc Besson legújabb filmjében 2020-ban megvalósul az ESEMÉNY.

A középpontban egy KONVERTERért folyik a harc, ahol az egó és a

szeretet egymással szembekerül. A Sötétség és a Fény nem harcol, hiszen

csak meg kell mutatkoznia a lélekben a Szernek, és ez elegendő. 

 

ÉRKEZÉS

Egy idegen földönkívüli faj űrhajóival több helyen leszáll a Földre.

Az emberiség politikai vezetői bizalmatlanok, ami miatt csaknem

háború tör ki. Lassan kiderül, hogy miért is jöttek. Átadják

kozmikus nyelvüket. Ez a nyelv időn és téren kívüli. Így tartalmaz

minden információt a világegyetemről és az emberekről.  A

nyelv békét és szeretet teremt a bolygónkon. A földönkívüliek

3000 év múlva jönnek vissza, amikor majd ők kérnek segítséget.

 

A VELENCEI KURTIZÁN /teljes film/

Amikor a Női Erő tart össze egy társadalmat a vaskor legalantasabb időszakában:

a sötét középkorban, az inkvizíció idején. Az ego, a hatalom, hogy ne derüljön fény

alkalmatlanságára, ezért bűnbakokat keres, a magukat megvédeni nem képes

gyenge nőket lemészárolva vonja el a tömegek figyelmét. Ám a lélek ennél a sötét

és alávaló, a pénzt és a hatalmat bármilyen áldozat árán éltető gépezetnél jóval

erősebb képes lenni, míg az igazság, a szeretet, a szerelem erejének

fényétől kénytelen megfutamodni. Ám ehhez a győzelemhez az egység és összetartás

nélkülözhetetlen.

Gyönyör, szépség, tudatosság, érzések, érzékek, tiszta lélekből áradó szeretet kíséri végig a történetet...

 

MEGÉRZÉS /teljes film/ Sandra Bullock-kal

A Sors elkerülhetetlen.

Bárhogy teszel, bármilyen tudatos is vagy.

Nem kerülheted el!

Egy film, melyből meríthetsz...

 

Captain Fantastic

 Figyelmetekbe ajánlok még egy csodálatos filmet

Viggo Mortensen ezúttal nem egy tündébe, de egy "tündérbe" szerelmes.

Ebben a drámai alkotásban felvillan egy ékkő a sötétségben egy család formájában,

akik felébredtek, és átlátják a hatalom és elnyomás sötét bugyrait,

és a maguk módján ellen is állnak.

Aztán mintha több sebből vérezvén elvesztenék parány csatájukat, de ne csüggedjen senki

A főnix feléled hamvaiból

Az élet talál új utakat a szeretet által

Köszönet a rendező forgatókönyv írónak

 

Tantra&Lélek&Szellem 
cikk a tantra holisztikájáról


 Javíts életminőségeden! Kapcsolódj  be Te is a tantrikus életbe:


Tantrikus Önismereti Programok Mindenki Számára


Tantrikus Masszázsok Oktatása  Pároknak, Kezdőknek


Érzéki Lélekoldó Masszázs és Intim Masszázs Hölgyeknek


 
 
      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

 

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


 Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel