Belépés        Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG         VilágTUDAT     

Tantra-Fény-Mag      Budapesten    

Tantra Fény Mag banner

 

 

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT IDE!

Köszöntelek! 

 

 

Szeretettel hívlak egy érzéki kalandra, mely megszólítja Testeden keresztül a Lelkedet...

       

 AKCIÓK és ÚJDONSÁGOK!!!

 Részletekért  KATTints a KÉPEKRE:

Kristóf István-MÁS-VILÁG e-könyv

AJÁNDÉK

Kristóf István: MÁS-VILÁG  e-könyv

 

  Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

AKTUÁLIS Önismereti és más Programok

Tantra Fény Mag LOGO

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

 

 Kristóf István

http://tantrafeny-hu.webnode.hu/

Kristóf István hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.  

G o o g l e  Magyarország

Google PageRank

Tantra Fény Mag LOGO   

 

Szeretettel Köszöntelek! Mivel nincsenek véletlenek, így okkal találtál ide, és okkal olvasod éppen ezeket a sorokat. A Tantra-Fény-Mag a tantra fő iránymutatásait követve, de nem mélységekig belemerülve az indiai hagyományokba , az itt és most tudatosságával nyújt lehetőségeket a változásra a szellem-lélek számára holisztikus szemléletén keresztül. Legtöbb problémánk, legtöbb testi tünetünk, fájdalmaink és betegségeink lelki eredetűek, ám a lélek, a szellem, és a fizikai test egységet alkotnak; a Szellem-Test-Lélek egységét, mely MAGa az ember. Életünk folyamata egy út, melynek vonala nagyrészt meghatározott már a születésünk pillanata előtt. Ebbe az életbe hozunk magunkkal feladatokat, vagy előző életben megcselekedett tetteink következményeit, számos lelki elakadást, vagy blokkot. (ezek az előző életbeli, vagy karmikus lelki blokkok) Amiket hozunk, azok tudatalattinkban elmerülve nehezítik lelkünket, és így életünket. Ahogy éljük életünket úgy folyamatosan rakunk hozzá további blokkokat a lelkünkhöz. Azok a megtapasztalások, történések, melyek adott időpontban zajlanak, és mi részeseik vagyunk, de akkor és ott nem vagyunk képesek ezeket teljességgel felfogni, elfogadni, értelmezni és elengedni, okozzák az elakadásokat, blokkokat, nehezékeket lelkünkben. Amikor már elegendő tapasztalat, tudás és megélés van mögöttünk, akkor kezdjük ezeket igazán feldolgozni. A feldolgozás a tudatos tudatban történik, amikor átlátjuk teljes egészében a történést, ha kell ki tudjuk elemezni, vagy csak egyszerűen megértjük mit tanít, miért kaptuk, miért kellett megéljük. Amikor feldolgozzuk, és érzelmileg is azonosulunk az elengedésével, akkor oldottuk ki véglegesen a lelkünkből. Ez a folyamat lehet pár másodperc, de lehet több év is. A tudatalattiból is feljönnek lelki blokkok a múltból (gyermekkor, ifjúkor), és előző életből. Amikor a tudatos tudatba kerülnek, akkor tudjuk az elengedésüket megvalósítani érzelmileg, vagyis lelki szempontból. Ezek a gyógyulások, elengedések, oldások mind mind kihatnak lelki, szellemi és fizikai állapotunkra egyaránt (holisztikusan). Abban az időszakban élünk a bolygón, az Univerzumban, amikor már inkább elengedjük, mint halmozzuk ezeket a lelki blokkokat. (A lelki blokkok tudatunkban egy entitást, szellemlényt képeznek, amit fájdalomtestnek is neveznek) Tehát elengedésbe kezdett szinte minden ember, amikor letudhatja karmáját (karmikus blokkjait), tudatalatti és tudati lelki blokkjait. Ezek a blokkok okozzák a félelmeket, a boldogtalanságot, a negatív érzéseket. Fizikai szinten betegségekként, testi tünetekként jelentkeznek. Elérkezett az idő, amikor megszabadulhatunk tőlük, a hozzájuk kapcsolódó egót lecsendesíthetjük, és kapcsolódhatunk valódi tudatunkhoz, mely a teremtő-forrással azonos, és megtalálhatjuk lelki békénket a jelenben, a Létben.

A tantra, mint világszemlélet, vagy filozófia azon felül, hogy komolyan és mélységében átlátja az univerzumot, mint makrokozmoszt, a többi ősi tudást őrző filozófiával alapjait tekintve közel azonos, így a hermetikából ismeretes "amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent" alapigazságot is magáénak tekinti, ami az univerzumhoz köti az embert, vagyis a mikrokozmoszt. Ily módon bár az ember különálló holisztikus egység, de mégis egy a mindenséggel. Ami az univerzumban történik, az történik az emberben, és ami az emberben zajlik, az megjelenik az univerzumban, a környezetben, a világban. A tao, a hermetika, a hinduizmus(brahmanizmus),a buddhizmus (zen) hasonlóképpen tartalmazzák az ősi alapelveket és bölcsességeket, melyek bármilyen korszakban érvényesek, és az élet lehető legjobb megtapasztalásához segítenek hozzá.

A tantra egy női természetű, vagyis passzív, befogadó irányzat.(yin tipusú, női principium) Megengedi az események történését, megtapasztalását, nem megy elébe a folyamatoknak, csak várja, és legjobb tudása, és állapota szerint megéli azokat. Mindemellett nem akar változtatni, átalakítani, csupán alakulni ,tapasztalni, tanulni, és a folyamatokkal együtt áramlani. Emellett igen gyakorlatias, tehát nem csak elméleti szempontból vizsgál, és mond ki törvényszerűségeket, hanem meg is tapasztalja azokat, miáltal a mindennapi életbe is képes belefolyni, és valódivá válni. Ehhez azonban előbb meg kell engednünk számára, hogy életünk részévé váljon. Amíg ezt nem engedjük meg neki, amíg elutasítjuk, addig nem lesz képes segíteni, és megtapasztalásokat nyújtani számunkra, vagyis nem fogja örömtelibbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni mindennapjainkat. A sötét középkor vallási nézeteire épülő, csak a fizikai szintet valóságnak tekintő, földhözragadt nyugati világszemlélet óriásivá növelte az ego és a fájdalomtest energiáit az embereknél és a nemzeteknél. Ez a betegségekben, az életminőségben, a lelki terhekben meg is mutatkozik. A szexualitás, a testi gyönyörök, melyek lelki szinten és tudatosságban is összekapcsolódnak egymással, a tantrába szervesen beépülnek. A nyugati hagyomány ezeket elutasítja, lefokozza az állati szintre, és bűnként, kerülendő és szennyes cselekedetként állítja be. Miért? Mert amikor az ember ráébred valódi önmagára, holisztikus egységére és azonosságára az univerzális tudattal, a teremtő forráshoz való kapcsolódására, és mindennel való egységére, akkor a gyönyör állapota is megérkezik hozzá. Ez az állapot egy szeretet-fény megtapasztalás, mely minden félelmet felülír. Ekkor a fény eloszlatja a sötétséget. A félelem elmúltával az embereken nem lehet már uralkodni, nem lehet őket elnyomni és kihasználni, vagyis szabaddá válnak. A szabadság által a hatalom megszűnik létezni.

A tantrába szervesen beépül a szexualitás, a lélektest energetikája, így a gyönyör aspektusa nem csak fizikai szinten valósulhat meg általa, de lelki szinten is. Ezért a gyönyörökön felül gyógyító, oldó, felszabadító hatása is van.  Ezen folyamatok és állapotok képesek a korábban említett lelki blokkok és elakadások oldására, és életünk, sorsunk, utunk könnyebbé, örömtelibbé, boldogabbá tételére. 

 A tantra masszázs (érzéki masszázs) és a hozzá kapcsolódó masszázsok, valamint a Tantrikus önismereti, társkereső programok lelki elakadások, blokkok oldására, önbizalom növelésére, az önismeret fejlesztésére, a szív nyitására nyújtanak segítséget. A szeretet energia szabad áramlásához és megéléséhez ,az egység állapothoz vezetik lelkünket. Ezek tehát spirituális önismereti csoportok, melyek fejlesztő, a családállítás tudatalattira hatásához hasonlóan oldanak, és önbizalom növelő hatásúak.

 

                                             Itt még többet olvashatsz a tantráról: TANTRA

         Itt találsz további részleteket a tantra és a yoni masszázsról:  MASSZÁZSOK

 Itt bővebb magyarázatra lelhetsz az Univerzum működését illetően: VILÁG

 

________________________________________________________________

Szeretnél hírlevélre feliratkozni?

KATT  IDE!!!

________________________________________________

tantra fény kádban

   
Akiket  Ajánlok:

  Kövecses Krisztina Lélekhang-Oldás

Lélekhang-Oldás

http://lelekhang-oldas.webnode.hu

  Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

   Tantra-Fény Játék / Forrás / Szer

 önismereti foglalkozások

önismeret, önszeretet, érzékiség, szívnyitás; páros és csoportos gyakorlatokkal

 

TUDATOSSÁG  Rend-SZER

 

   Fény-TUDAT     BLOG.HU     EON-TUDAT

http://fenytudat.blog.hu                  http://eontudat.blog.hu

 Made in spirit by Andi

 

Havas Andi - Taoista érzéki masszázs, access bars kezelés,

 kézműves termékek, ékszerek

 

  Végh Ildikó Érzéki Masszázsok 

 Ildikó - Érzéki Masszázsok, masszázs oktatás

 

Lancsin Zsuzsanna Zsuzska 

Zsuzska - Érzékiség, érintés, masszázsok,

szülés felkészítés-kísérés, Intim segítő-oktató

Hétholdház

HétHOLDHáz- http://www.hetholdhaz.hu/

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Napi Tisztító Csakra-Meditáció Thuróczy Róberttel

____________________________

A Tantra-Fény-Mag ezeket a spirituális Filmeket ajánlja:

 

 

 

Valerian és az Ezer Bolygó Városa

Luc Besson legújabb filmjében 2020-ban megvalósul az ESEMÉNY.

A középpontban egy KONVERTERért folyik a harc, ahol az egó és a

szeretet egymással szembekerül. A Sötétség és a Fény nem harcol, hiszen

csak meg kell mutatkoznia a lélekben a Szernek, és ez elegendő. A jövőbe

vezető igaz Út a múlt eseményeinek megbocsátásán keresztül vezet...

____________________________

 

ÉRKEZÉS

         Egy idegen földönkívüli faj űrhajóival több helyen leszáll a Földre.

            Az emberiség politikai vezetői bizalmatlanok, ami miatt csaknem

    háború tör ki. Lassan kiderül, hogy miért is jöttek. Átadják

  kozmikus nyelvüket. Ez a nyelv időn és téren kívüli. Így tartalmaz

minden információt a világegyetemről és az emberekről.  A

nyelv békét és szeretet teremt a bolygónkon. A földönkívüliek

3000 év múlva jönnek vissza, amikor majd ők kérnek segítséget.

 

 

 

Tantra masszázs hölgyeknek.Budapest, Tantra masszázs nőknek. Erotikus masszázs nőknek. Erotikus masszázs hölgyeknek. Érzéki masszázs Budapesten nőknek. Érzéki masszázs Budapesten hölgyeknek. Yoni masszázs. Jóni masszázs. Tantra és yoni masszázs. Tantra és jóni masszázs. Tantra Masszázs tanfolyam. Yoni masszázs tanfolyam. Lingam masszázs tanfolyam. Tantra, yoni, lingam masszázs kezdő tanfolyam pároknak. Tantrikus önismereti programok. Lelki blokkok és elakadások oldása.  /Kristóf István/

 
 
 

Tantra-Fény-Mag Főoldal