BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      Önismeret

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István
Kövecses Krisztina Lélekhang & Kristály Ékszer

 Kövecses Krisztina
 Lélekhang & Kristály Ékszer
Tantra-Fény-Mag LOGO plus


Tantra-Fény-Mag banner

 Tantrikus Önismereti Programok
 
Tantrikus Önismereti Programok

 

Tantrikus Önismereti, Önbizalom Növelő Programok

Tantra-Fény JÁTÉK    aktuális program: június 16.  18:00

Tantra-Fény FORRÁS aktuális program: június 30. 18:00 

Masszázs Bemutató  aktuális program: június 22. 19:00

   Az Önismereti programokra   Jelentkezés ITT

 

  Ide vonatkozó cikkek:

Az Önbizalom Építése

és a Tantra&Lélek&Szellem 


Tantrikus Önismereti Programok

Amikor meghatározol valamit, vagyis felállítod MAGadban, és REND-SZER-ezed a dolgokat, akkor körvonalazódik meg benned a teljességük. Ugyanígy vagy saját MAGaddal. Tehát szükséged van arra, hogy tudd, vagyis tudatosodjon benned, hogy hol, merre, meddig húzódnak a határaid. A Tantra jelenthet Növekedést és Tágulást. Ezeken az Önismereti Programokon a gyakorlatok által a határaink tudatos növelését és tágítását végezhetjük, ami nagyban segíti fejlődési folyamatunkat. Közben Önbizalmunk, Önszeretetünk nyílik, mely alapja a spirituális fejlődésnek, mely a feltétel nélküli szeretet állapotába vezet. A boldog élet alapja a szeretet áramoltatása.


Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

 

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program. Olyan spirituális önismereti csoport programot kínál, mely akár társkereső is lehet. Mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal csinálnád, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, önbizalmad növekszik,amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyitás egység-élményt is ad. A családállítás tudatalatti oldásához hasonlóan a lelki oldó folyamatokat indítja el.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal…

Tantra-Fény JÁTÉK

 

Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény JÁTÉK meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a meztelenség által a megnyílás és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a ruhás változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása elsőbbséget élvez itt is.

Tantra-Fény Forrás


Tavirózsa & Tulipán Nyeremény Játék. Ha belépőt vásárolsz a 
Tantra-Fény JÁTÉK, vagy a Tantra-Fény FORRÁS önismereti programok valamelyikére, vagy mindkettőre, és e-mailben jelentkezel a sorsolásra, valamint nem voltál még nálam masszázson, akkor a minden hónap végi sorsoláson esélyes vagy egy ingyenes Tantra&Yoni Masszázsra, amit a következő hónap folyamán vehetsz igénybe Székesfehérváron. A játékban csak Hölgyek vehetnek részt!

Tavirózsa & Tulipán

 Tantrikus Masszázs Bemutató
Tantrikus Masszázs Bemutató
 

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Kövecses Krisztina Lélekhang & Kristály Ékszer
 
Kövecses Krisztina Lélekhang & Kristály Ékszer


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel