Belépés        Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG     
tantra fény játék 1

 

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

 

tantra programok 1

tantra fény mag logo

Kristóf István

tantra fény tantra programok

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT  IDE!

 
Tantra  Önismereti Programok

Tantra-Fény JÁTÉK      aktuális program: november 18. Jelentkezés ITT!!

Tantra-Fény FORRÁS   aktuális program: november 25. Jelentkezés ITT!!

Tantra-Fény  SZER      aktuális program: november 12.  Jelentkezés ITT!!

Masszázs Bemutató    aktuális program: november 17.  Jelentkezés ITT!!

Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

https://www.facebook.com/TantraFenyIstvan/

 

Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

 

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program. Olyan spirituális önismereti csoport programot kínál, mely akár társkereső is lehet. Mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal csinálnád, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, önbizalmad növekszik,amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyitás egység-élményt is ad. A családállítás tudatalatti oldásához hasonlóan a lelki oldó folyamatokat indítja el.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal…

    Tantra-Fény JÁTÉK Részletek ITT

 

 

Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény JÁTÉK meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a meztelenség által a megnyílás és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a ruhás változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása elsőbbséget élvez itt is.

    Tantra-Fény FORRÁS Részletek ITT

 

 

Tantra-Fény SZER  Csoportos Önismereti Program. Egy SZER-Tartás, ahol határainkra lelhetünk, ám ezen bévülre engedjük Test-Véreinket. Szabad Szellem-Lélek minden ember, önálló szabad akarattal, amellett EGYségbe is tartozunk. Tudataink egyetlen magasabb szintű tudat kivetülései. A Világ óceán parányi vízcseppjei vagyunk. Az emberi földi élet során Szellem-Lelkünk eltávolodik az egységtől, az EGÉSZ-ségtől, ily módon Fél-elem uralja mindennapjait. E Fél-elemből visszavágyódik az EGYségbe, mely egy állandósult SZERetet állapot. Beszélgetünk egy-egy hozott témáról, átgondoljuk gondjainkat. Meditálunk. Megoldjuk amit tudunk, és feladjuk felsőbb szintekre, amit nem. Végül EGYütt EGYsÉGet alkotva gyakorlatokban veszünk részt, melyek segítenek megnyitni szívünket, lelkünket.A gyakorlatokat csoportban, vagy párokba rendeződve végezzük, melyek segítenek önMAGunk megismerésében, határaink tágításában, az EGYsÉG állapothoz közeli élmény megtapasztalásában.

     Tantra-Fény SZER Részletek ITT

 

 

 

 

Lépj Velem kapcsolatba, ha érdekel valamelyik PROGRAM!      Kapcsolat

tantra programok shakti

 

 

tantra önismereti programok