Párkapcsolat nélkül élni nem könnyű...  a Párkapcsolat pedig hosszú távon próbák elé állít!

Egy kis segítség jól jöhet!
AJÁNDÉK e-book, mely mindenképpen segít ötletekkel és tanácsokkal! Nem csak Pároknak! Részletekért Katt IDE!
Hogyan Javíts a Párkapcsolatodon?

A Világ

A VilágEgyetem-Fény

Olvass, Láss, Járj Nyitott Szemmel!
Örülök, hogy ide vetődtél. Ha van egy kis időd, tekints bele az írásokba. Miről is szól ez az oldal?

a Világról

Amikor jelképesen meg akarod fogni valaminek az esszenciáját, akkor a sűrűjében és a közepén kell keresgélned, ez pedig a MAG.

A Világ (világosság=fény) elektromos és mágneses természetű egyszerre. A Fény egy elektromágneses természetű hullám, és ebből a fényből áll az egész Univerzum. (Elektromos és mágneses) MINDENben ott van e két egymástól elválaszthatatlan rész: A Yin és Yang, ahogyan a Tao nevezi.

A NAGY VILÁG a Makrokozmosz, maga a MINDENség, melyen túl semmi nincs, vagy semmi van. A NAGY VILÁG megszámlálhatatlan apró részből áll, ahogyan az óceán vízcseppek sokaságából. E parány egységek, részek a Mikrokozmoszok. A Makrokozmosz túl nagy és túl bonyolult a számunkra, ezért ha tudjuk, hogy több szinten, vagyis több dimenzióban, rétegben lefelé haladva egyre kisebb és egyre egyszerűbb egységekbe jutunk, akkor egyszer csak eljutunk a magunk szintjére, mely egyúttal a megértést is felkínálja a számunkra.

Az Ember MAGa is egy mikrokozmosz. A NAGY VILÁG/a Mindenség-hez viszonyítva a Mikrokozmosz-EMBER olyan, mint az EMBERhez viszonyítva egyetlen emberi sejt, sőt egyetlen emberi sejt inkább egy galaxis méretű a Makrokozmoszként modellezett EMBER számára.

DE!!!

Ahhoz, hogy megértsd a VILÁGegyetemet, a MINDENséget, ahhoz nem kell sehová menned, csupán ÖnMAGad csodáját kell megértened, saját Tested-Lelked-Szellemed Holisztikus 3-as EGYségét kell értelmezd. A kinti VILÁG benned Tükröződik, és ha megérted a benned zajló folyamatokat, akkor megérted a NAGY VILÁGot, mely ÉRTED van. Ami érted van, az a MEGÉRTésED szolgálja.

Világ=Fény=Energia
Az elektromágneses hullám rezgésszámmal és hullámhosszal rendelkezik. Az eltérő rezgésszámok és hullámhosszok maguk a dimenziók: a VILÁG Fény természetű; Energia alkotja.

Hogy jön ide a TANTRA!? Talán a végére kiderül…

Ez érdekes kérdés. Közelítsünk meg Mindent aszerint, hogy amiről még nem bizonyosodott be, hogy nem igaz, az lehet, hogy IGAZ. Tehát ha számodra nem bizonyosodott be valamiről, hogy HAMIS, akkor lehetséges, hogy IGAZ. Rendben?

Adj tehát esélyt a Tantrának, mert lehet, hogy IGAZságokra lelsz benne… Ezen az oldalon összeszedek sok-sok tudnivalót, igazságot, bölcsességet. Idézni szeretnék másoktól, és idézni szeretnék a MAGam gondolataiból a TE javadra, aki elvetődtél ide, és éppen olvasod e sorokat. Mindez nem véletlen, hiszen a VILÁG egy Rend-SZER, mely TUDATOS és intelligens, így nincsenek véletlenek benne. Egy parányi muslica sem repülhet el a szemed előtt úgy, hogy az véletlenül történne, a TEREMTŐ, más néven FORRÁS tudta nélkül.

(Most kezdd el tehát elfogadni, hogy ami még nem biztos, hogy hamis, az lehet IGAZ! Viszont! Ne higgy el addig semmit, amíg nem győződtél meg arról, hogy IGAZ!)

MI A REND és MI A SZER, HOGYAN épül fel Szövetségük?

A Teremtés folyamata:
A Teremtő Forrás részekre osztotta magát a teremtés során és a teremtés spirálján keresztül kiáramlott a Mindenségbe, így létrehozva önmagán belül a Világot.
Rajta kívül nincs semmi—–>

Az esszenciális ŐsELEM az ÉTER (a legfinomabb természetű és legmagasabb rezgésű FÉNY az 5. elem, valójában a 0. elem, MAG nyelven EGYszerűen:SZER, hiszen minden EGY, és mindent a SZER alkot) mely tovább osztható a 4 elemre –>TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ, FÖLD elemekre

Térjünk vissza a VILÁG esszenciájára, tehát a MAGra. Mi a MAG? Ki a MAG? A VilágMINDENség, a Makrokozmosz, a NAGY VILÁG MAGja a Forrás, a Teremtő Erő. A Mikrokozmosz, Ember, Kis Világ MAGja TE MAGad vagy.

Ugye hallottad, hogy az EMBER holisztikus LÉTező. Nagyobb léptékben kell elképzelni, mintha csak fizikai teste volna. Szellem-Test-Lélek hármas egységből áll össze. E három test pedig sok dimenzión, rétegen (szinten-a MAG nyelvében a fény rezgései-rétegei a SZÍNek) nyúlik át. Szellemünk a Forrásig nyúlik és gyakorlatilag a Forrás alacsonyabb szintű egysége/kivetülése, piciben (Mikrokozmikus szinten) azonos vele.
Holisztika:/részlet/ Wikipédia: “A holisztika az elemzés, rendszerértelmezés egy módszere, illetve szemléleti módja. A tudományos elemzésben a holisztikus elemzés egy rendszernek vagy a rendszer egy vetületének egészét vizsgálja, hasonlítja vagy azonosítja. Holo- görög eredetű tudományos értelemben használt szó‑előtag. Jelentése teljes, egész.”
Az ayurvédikus tanok, a görög orvoslás,és a kínai orvoslás is a holisztikus egyensúlyra, a belső harmóniára építi módszereit. Tehát a fizikai Test gyógyítása mellett a Lelket (asztrális test-AURA) is ápolni kell, valamint a beteg is részt vesz Szellemével (Tudatával) a gyógyításban. Ez pedig az EGÉSZ-ség.
A Földön több, mint 100 ország található. A több, mint 100 országban sok-sok népcsoport, akik különböző nyelven beszélnek. Azonban csak egy nyelv van a Földön, mely magyarázatot ad a világra: ez a MAG nyelv. A MAGyar nyelv eredetében, gyökereiben tartalmazza a VILÁG logikus leírását és magyarázatát. Ezért kozmikus nyelv. Ha birtokba tudod venni ezt a nyelvet, vagyis a MAGadénak tudhatod, és el tudsz indulni a logikáján, akkor KÉPessé válsz a VILÁG megértésére, anélkül, hogy el kellene menned és mindenről meg kellene győződnöd. Tehát a földi nyelvek magja, az esszenciája a magyar nyelv. Történetesen TE beszéled e nyelvet…

A MAG nyelvén az esszenciális, a 4 elem egyesüléséből létrejövő legősibb és legfinomabb rezgésű elem (Fény), az Éter nem más, mint a SZER-elem. A Teremtő Forrás energiája, az ősi elem a SZERelem, vagySZERetet FÉNY.

…és amikor megérted, hogy Minden, azaz a MINDENség érted van, akkor TUDATOSsá válsz, és a VILÁGod Fény természetében megleled a LÉNYeget, a LÉNYedet, a LÉTed (vagyis ÉLETed) értelmét; a SZERetetet, mely MAGa a teremtő és Gyógyító FÉNY:

Miért születtél emberi TESTbe? Mi OKból és célból ÉLsz? KI is vagy TE?

A TUDATOSSÁG több NÉZŐPONTBÓL:

/részlet/ A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:
“A tudatosság a „figyelem szándékos, elfogadó és nem ítélkező összpontosítása a jelen pillanatban fellépő érzelmekre, gondolatokra és érzékelésekre”,[1] amelyek a buddhista ánápánaszati[2] meditációs gyakorlatokkal fejleszthetők.[1]”
Eckhart Tolle:
„Az élet a megtapasztalással megajándékoz téged, ami a tudatod fejlődését leginkább szolgálja. Honnan tudod, hogy ez az a megtapasztalás, amire szükséged van? Onnan, hogy te éppen most ezt az élményt éled át.„
„Ne feledd, hogy a világról alkotott képed tudatosságod állapotáról árulkodik. Nem vagy független a világtól, és nincs tőled független, objektív világ. Minden pillanatban tudatosságod teremti meg a világot, amelyben élsz.”
Némethi Erika:
„A tudatosság annak felismerése, hogy szeretetből vagy! Szeretsz és képes vagy figyelni másokra!
Ennek az eredendő szeretetnek a felfedezése és megélése tudatosság…
(A tudatosság ebben az értelemben meg se közelíti a “tudatos vásárló”, a “környezettudatos” , a “tudatos döntés” és egyéb divatos kifejezéseket. Ezek ugyanis csupán egy fókuszt jelentenek: azt, hogy valamire több figyelmet, energiát teszel, és annak érdekében tájékozódsz, információt gyűjtesz és logikus döntéseket hozol. Tudatos, mert elméd, szellemed benne van az analitikus gondolkodásoddal.

Az a tudatosság azonban, amit életed során elérni szeretnél, nem erről szól, hanem éppen arról, hogy megszelídítsd az elmédet, félretedd az agyalását, lecsillapítsd a gondolataidat és láss a szíved, a belső hangod szerint: érezz, légy tisztában érzelmeiddel, tudd, ismerd fel a működésedet, értsd és fogadd el önmagad, másokat! Láss szívvel, szeress és hozz döntéseket mindezek fényében! )„

Kristóf István:
A tudatosság egy magasabb nézőpontot jelent, ahhoz képest, amit korábban tapasztaltál. A magasabb nézőpont eléréséhez előbb bizalmat kell szavaznod ennek az életszemléletnek, és idővel, ha dolgozol vele, megtapasztalod mibenlétét, és valódiságát. Ez azonban hosszú folyamat, és önmagaddal-önmagadon végzendő komoly munkával jár. Az eredmény azonban egy megingathatatlan Hitet eredményez, ami szükséges a földi lét igaz megéléséhez. Ez a megélés viszont nem túlélést jelent, mert a Tudatosság a Felsőbb Én és a Sors szövetségében kezedbe helyezi a feltétlen szeretet érzését is, ami a Végtelen Teremtő Fény, maga a Forrás Kiáradó Szeretete. Mindezt megtalálod Önmagadban, és ezt jelzi-közvetíti feléd vissza a környezeted, a Világod. Tapasztald meg ezt az érzést, szívből kívánom neked!
A tantra nem akar, nem erőlködik, nem sért, nem vesz el… Megenged, elfogad, szeret, tanít, megmutatja azt a részed, melyet eddig mellőztél és elhanyagoltál a létező leggyönyörtelibb módon…

…a korábban feltett kérdésre pedig, hogy: “Hogy Jön Ide a Tantra”, talán választ jelenthet:

A Tantrikus Tudatosság is egy Út:
…és egy CIKK , mely még bővebben kifejti a témát:
A VILÁG érted van…mindig azt tükrözi, amire éppen szükséged van…
Az Új VilágREND megköveteli a MA emberétől, hogy TUDATOS legyen, vagyis tudja, hogy Mi a VILÁG RENDje.

Engedd meg, hogy segítsek a megértésben!

A Világ Tudat.

Nézz szét MAGad körül:

Ha már jártas vagy a spiritualitás, ezotéria területén és szeretnél Tudatosabbá válni, a Világot még jobban megismerni és megérteni, akkor indulj el egy fejlett Tudatosság felé:

Ha pedig érdeklődsz, és még most kezded megérteni a spiritualitást, akkor kezdd az alapoknál:
Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Tantra-Fény-Mag masszázsainál legfontosabb a lélekgyógyító folyamatok beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggnek, és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Pin It on Pinterest

Shares
Share This