Párkapcsolat nélkül élni nem könnyű...  a Párkapcsolat pedig hosszú távon próbák elé állít!

Egy kis segítség jól jöhet!
AJÁNDÉK e-book, mely mindenképpen segít ötletekkel és tanácsokkal! Nem csak Pároknak! Részletekért Katt IDE!
Hogyan Javíts a Párkapcsolatodon?

Visszajelzések

Ezt a videót is visszajelzésként küldték:

Akik nálam jártak masszázson, a következőket írták:

“Ma érkezett meg az érzés,hogy mit és milyen minőségben, gyönyörűségben kaptam tőled….elképesztő volt.. Varázslat volt. “
 
“Szia… mesélek… éledezik a nő….pénteken este voltam táncolni…az egész estét áthatotta a finomság… lágyság… volt, akivel most táncoltam először bulin, pedig korábban már néhányszor összefutottunk. Csak ennyit mondott: Hogy te milyen finom vagy…”
 
“Elemi erővel jött, és ez jelenleg is tart, ami előbújik, feltör. Megadtad hétfőn a startot mindehhez. Szárnyakat kaptam. Szédítő. De megszokom.”
 
“Újra megszülettem”
 
“Nagyon sok dolog  jött fel, és az elengedés is sok volt. Emlékszel a masszázs alatt sírtam. Otthon ez folytatódott. 2 héttel a masszázs után találkoztam a párommal “
 
“Nagyon finom, amit csináltál…új dimenziókban voltam. “
 
“Érzem újra a vágyat. A libidóm elindult. Felgyorsultak a találkozások, érintések. Nem sok, de ahhoz elég, hogy megszólaljanak az ébredés harsonái… Egy férfi szombaton…egy másik vasárnap…kinyílt az ajtó. Megnyílt a kapu. Elkezdtem kitárulni.”
 
“Könnyebbé váltak a hétköznapjaim. Sok dolgot könnyebb volt megtennem. Nyugodtabbá és magabiztosabbá váltam.”
 
“Éreztem a masszázs alatt, ahogy oldódnak bennem a dolgok. Valami megváltozott. Szavakkal nem tudnám pontosan ezeket az érzéseket leírni”
 
“10 nőből 8-9-nek fontos lenne legalább 1-szer az életében ez a masszázs. És ezt nem én mondom, hanem sugallatban érkezik”


“Sok mindent elengedtem, de még sok maradt. Azóta kicsit lazább és nyitottabb vagyok. Néha van hogy nem ismerek magamra. Többet figyelek magamra, nem feszengek úgy dolgokon. “
 
“Kimondhatatlanul jó volt lubickolni ebben az energia-, meg szeretetáradatban.”
 
“Sokkal közelebb vittél magamhoz, mint reméltem. Talán kicsit túl közel is… jönnek a képek-érzések.”
 
“Van amikor nem kellenek szavak-úgy sincsenek. Csak hála van és köszönet. ❤ szívből köszönöm a tegnapot. Olyasmiben is segítettél lépni, ami ugyan rajta van a listán de nem vettem volna magamtól elő. Mindig azt kapjuk, amire leginkább szükségünk van, és amit használni is tudunk.Amit meg még nem sikerült levetkőzni a belém rögzült marhaságokból, azt meg majd legközelebb. 🙂
Köszönöm. Úgyse lehet elégszer…”
 
“Pár hete elmentem egy tantra masszázsra. Egyrészt vágytam egy kis luxus kényeztetésre, másrészt valahol azt reméltem,hogy az orgazmuskészségemet javítja, szóval kicsit olyan terápiásnak is gondoltam. Kedves volt, tisztelettudó, odaadó. Meleg volt, szép fény, jó illat. De nem jött a varázslat… Kellemes volt, jólesett persze, de nem indultam be. Tovább tartott a tervezettnél, lett is orgazmusom- bár úgy egy óra múltán már nem is akartam, hogy legyen, mert egyre kínosabban éreztem magam – a nagy, robbanós érzés. De csak fizikai érzet volt, nem éreztem kielégülést. Utána gyorsan el is felejtettem, nem is akartam rágondolni. Csalódás volt, rosszul éreztem magam, szinte szégyelltem és bántam az egészet. “Mi a baj velem???” És most, hogy olvastam ezt a posztot, most esett le! Nekem ez túl lágy volt, túl finom. Engem az erőteljesebb ingerek indítanak be, nem a durvaság, csak a szenvedélyesebb, határozottabb mozdulatok. Ha csak ez a nagy gyengédkedés van, az kellemes, de nem indít be igazán…”
 
“Szia István, még nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi történik, csak azt érzem, hogy valami nagy horderejű változás indult be nálam mióta nálad jártam. 1-2 napja ezt határozottan érzem.”


“Szeretnék néhány mondatot fűzni a masszázshoz.
Ott is megköszöntem, de ebből sosem elég…Az egész nagyon szeretetteli volt, teljes biztonságban éreztem magam, teljesen el tudtam engedni magam, ami tovább erősítette a bennem nem olyan régóta bimbózó, tudatalattiból nyíló igazi nőt…Volt oldás…sírtam is…Nem szégyelltem magam előtted…ezt is lazán elengedtem…Nyitottabb lettem, lazábban veszem a kialakult helyzeteket, könnyebben kimondom a véleményemet. Tudom még vannak bennem gátlások, elakadások, önértékelési problémák, hiszen nagyon sok negatív hatás ért fiatal feleségként. Szexuális életem nem igazán volt olyan, ahogyan most már kezdem látni, hogy milyen is lehet. Úgy gondolom azonban, hogy soha nincs késő semmihez. Nyitott vagyok mindenre, amiben fejlődési lehetőséget látok. Hagyom magam áramolni az életben…jöjjön aminek jönnie kell…”
 
“Ha van valaki aki saját jelenléte által meglátja, megérinti bennünk isteni lényegünket, segít nekünk abban, hogy megélhessük önmagunkban szunnyadó tökéletességet, örömöt, a szeretet feltétel nélküli megéléséből virágzó boldogságot. Köszönöm 
Kristóf István ezt a szavakkal oly nehezen leírható tapasztalást melyet a tegnapi masszázs által élhettem át.”
 
“Szívem, lelkem legmélyebb pontjáról, próbálok szavakat formálni mindarra amit érzek..végtelen hálát érzek mindazért amit tegnap megélhettem…ami áradt belőled…köszönöm a szellemi, lelki útmutatást…köszönöm az érintéseket, s vágyat mely a csillámló gyönyör s boldogság hullámaiban ringatja most előszőr lényem minden részét…Köszönet, Hála Mindenért….”
 
“Fáradt voltam, lemerült… a karácsony utáni időszak, egyik ködös, borongós estéjén fogalmazódott meg bennem az érzés, hogy most olyan jó lenne egy masszázs…igen de nem az a gyűrögetős, vagy csak a testemre koncentráló, meggyógyítós masszázs, hanem szeretet masszázsra vágytam. Egy fajta érintésre mely által feltöltődök. Keresgéltem a neten…igen válogatós típus vagyok el sem tudnám képzelni hogy valaki olyan érjen hozzám akiről semmit nem tudok…Keresgélésem során találtam rá Tantra masszázsra és Kristóf Istvánra A jógán belül a tantrát tartják az önismerethez vezető leggyorsabb útnak. Mindehhez a rendelkezésünkre álló energiákhoz van köze.Az energia pedig változást, megújulást eredményez…láttam magam előtt a betűket, s valaki mélyről megszólított…a bennem élő, most már tudom akkor szunnyadozó, szinte haldokló NŐ volt…aki létezni,ébredni, élni vágyott. Amikor elöszőr találkoztam Istvánnal, még rettegtem a meztelenségtől, egy idegen kéz intim érintésétől..de bíztam nőiességem még működő intuíciójában. Feszültségem, már a masszázs előtti beszélgetés alatt elszált, tudtam, éreztem hogy jól választottam. Szavakkal nagyon nehéz megfogalmazni mindazon folyamatokat, megéléseket, érzeteket melyeket tapasztaltam a masszázs ideje alatt…talán a magaslatok s mélységek megélése, a lelki és fizikai gyönyör keveredése a fájdalommal…a mély nyugalom és biztonságérzet melyek leginkább nyomot hagytak bennem…. Most végtelen hálát érzek, s köszönetet, azért amit a tantra masszázs által kaptam,,,Teherbírásom többszörösére nőtt, jókedvem s derűm hatványozódott, újra energiával telve létezem, a kislányommal órákat fogócskázunk a kertben, türelmesebb, mosolygósabb, kreatívabb vagyok. Valami gyönyörű áramlik keresztül minden sejtemen, egész lényemen…mely feltölt, beragyog, s a Boldogság és könnyedség érzése kíséri. Mi Nők nagyon sokat vállalunk, s adunk, mert szeretünk…gyermekeink, partnerünk, idősödő szüleink mind mind figyelmet, energiát igényelnek. Helyt állunk a munkahelyünkön, főzünk, takarítunk, bevásárolunk, odafigyelünk a mindennapok részleteire…de igazán adni csak akkor tudunk ha mi rendben vagyunk…Telítődve létezünk, saját női energiáink szabadon blokkok nélkül áramolhatnak. Teljes szívemből, és megtapasztalásból ajánlom a tantra masszázst minden Nő társamnak…”

Egy CIKK Kövecses Krisztina tollából.

Polilili cikke.

Polilili cikke.

Visszajelzések folytatás…

“Hála és köszönet a tegnapért… Nem akármilyen nap volt.
Kérdezted, tudok-e kezdeni vmit azzal, amit kapok … Volt egy szint, ahol még voltak szavak és talán számítottak a verbális visszajelzések, itt azt hiszem már nem. Vannak azok a megélések, amikre nem kellenek szavak mert csak ócska tükrök lennének. Ez az a szint. A lényeget úgyis érzed, tudod. Köszönöm.”

“Szia ! Eltelt egy hónap mióta voltam nálad , és csodálatos felszabadulásokon mentem át, érzem a hívást megint.  :)”

Szia és szép reggelt! Köszönöm, hogy tegnap hozzásegítettél egy csoda átéléséhez! Testem lelkem fényárban úszik azóta! Bár tudnám a módját hogyan adhatnám át ezt az embereknek! Tudom és hiszem hogy meg fogom találni az utat!!! 21 nap letelte után biztosan megyek újra hozzád, mert azt érzem szükségem van rá!Legyen csodás a napod, add át minél több embernek a szeretet energiát!!!”

 “Megosztom veled, mert a 3 nálad töltött alkalomnak köszönhetem. Másképp állok hozzá a saját testemhez; míg korábban nyűg volt, nem szerettem az adottságaimat, most már elfogadom, sőt nem takargatom fölöslegesen.”

 “Az első két napban nagy volt a kísértés, hogy újra és újra megköszönjem neked a masszázst. Sok figyelmet és szeretetet kaptam tőled. Úgy éreztem, hogy biztonságban és a helyemen vagyok. Bizakodva néztem a napok elé, és jött a munkámban új ötletem is. Többször kellene ezt a masszázst megkapnom, sőt mindenkinek csak ajánlani tudom.” 

 “Örülök neki, hogy megtaláltalak, és kipróbáltam a tantra masszázst, mert maga az érzés is jó, hogy ki mertem próbálni, plusz nagyon sok pozitív hatása is van. Felszabadultabbnak érzem magamat, és olyan jó energiák vannak körülöttem.” 

 “Egy hét eltelt úgyhogy kijelenthetem hogy nagyon működik amit képviselsz. Igyekeztem úgy odamenni hozzád hogy nyitott legyek. Akkor éreztem utoljára ennyire jól magamat amikor sportoló voltam.” 

 “Megint egy csoda történt velem nálad, azóta könnyű minden, tele vagyok energiával, és érzem a szexuális vonzerőmet (tegnap pl. megjelent az életemben egy korábbi kapcsolatom). Köszönöm”

“Köszönöm szépen Kristóf István ezt a mai csodás találkozást, és a sorsnak pedig, hogy megismerhettelek. A masszázs közben az jutott eszembe, hogyha nem tudom megállítani a hullámokat, akkor hagyni kell sodródni magamat, de még jobb, ha fel tudok ülni a hátukra és megtanulok szörfözni. Az energia áramoltatás hatására elindultak öngyógyító folyamatok a testemben. Fokozódott a tudatosság és a magabiztosság. Boldogság, felszabadultság és nagyobb teljesítőképesség jellemez. “

“Azt határozottan éreztem közben, hogy soha többet nem akarok e nélkül az érzés nélkül élni, és féltem, hogy elmúlik. Soha nem lélegeztem ennyire lassan és mélyen, mint ezekben a napokban, és közben erős energiaburkot érzékeltem a szívcsakrámnál. Teljesen betöltött ez az érzés. 
Volt már hosszabb-rövidebb hasonló megtapasztalásom, ami nem sexualitáshoz kötődött, de ez az energia amivel most találkoztam sokkal határozottabb, tekintélyt parancsolóbb, emelkedettebb, és határozottan csendesebb bennem. Eltelt egy hét, és bízom benne, hogy ha halványodott is bennem valamennyire az érzés, mert már nem annyira intenzív, de valamilyen mértékben talán sikerül még fenntartanom.
Szóval a masszázs egy teljesen új megtapasztalást hozott, és nagyon köszönöm neked, hogy hozzásegítettél ehhez az élményhez! “

“Ott nálad, a legelején, a szertartásnál megjelent bennem egy érzés, hogy „gyönyörű vagyok”, csak egy pillanatra, de olyan intenzíven és olyan új volt és olyan jó, hogy ezt még akarom újra! “

“Még hagyom magamban az élményt érlelődni, de szeretnék még “utazni” nálad, hogy közelebb kerülhessek önmagamhoz.
Köszönöm!”

“Bár alig telt el 24 óra, mióta nálad jártam de érzem, hogy valami olyasmi indult el bennem, ami nagyon jó, bár egyben nehéz is. Még nem tudom mi is az csak érzem, hogy valahol mélyen valami történik. Most gombóc van a torkomban és potyognak a könnyeim, nem bánatomban, hanem valami olyasmi miatt, amit azt hiszem nagyon rég vágytam és vártam, hogy megélhessem, megéljem önmagam csak úgy. Nehezen találom a szavakat, mert egy érzelmi élményt /ami egyben testi is 🙂 / nehéz leírni betűkkel, még megfogalmazni sem könnyű. Számomra egészen hihetetlen volt azt megélni, hogy valaki ennyire tisztán, tisztelettel közeledjen hozzám egy ennyire intim és bensőséges helyzetben. Azt hiszem nem tudom megfogalmazni mennyit, mit is kaptam.”

„Szia István, eltelt pár nap a masszázs óta. Kb. egy teljes napig hullafáradt voltam és alig voltam képes bármilyen jelenlétre.Csak befelé akartam létezni és aludni. Az aurám egész kicsire összement. 😞 (közben már feltöltődtem) Ami a lényeg: újra nőnek érzem magam, visszajött a magabiztosságom, újra szeretettel és elfogadással tudok a testem felé fordulni. Egy varázslat az, amit csinálsz.”

„Az utóbbi egy évben a libidómat nagyítóval kellett megkeresni (vagy csak elfojtottam a rossz párkapcsolat miatt)… Hát.. most az ellenkezőjével kell szembesülnöm…”

“Azok a “mikro-orgazmusok” nem is voltak olyan mikrók. smile Úsztam az érzésekben, áramlás,
energiahullámok, csupa jóság.
Voltak különleges pillanatok most is. Azt éreztem, valaki sír. De hol? Bennem, legbelül.
És abban a pillanatban a sírást elsöpörte egy szeretethullám. Mintha gátszakadás lett volna bennem.
Igazából folytak a könnyeim, és szépen lecsorogtak a fülembe. smile De nem akartam letörölni, úgy éreztem,
minden mozdulat megtörné a varázslatot.
Fantasztikus volt, amikor szívcsakrába adtad az energiát. Kis áramütés smile (át kell ütni a falat),
aztán éreztem, ahogy szétárad bennem.

Aztán a jóni masszázsnál… egyszercsak valami összetört.
Egyszerre volt jó is, meg kellemetlen is, és valami leírhatatlan érzés. Úgy éreztem, szólni sem tudok.
Betalált valami rendesen. Nem akarom megérteni, csak hagyom, hogy történjen.”

“vasárnap voltam nálad masszázson, ami nagyon jól sikerült. Mondtad, hogy figyeljek, és látom, hogy önszeretetben hatalmasat léptem előre, a megértésem elmélyült, a tükrök sokkal tisztábbak lettek! Köszönöm!🙏”

Nézd meg a következő Videót, ahol Polililivel beszélgetek:

Tantrikus Jóni (Punci) Masszázs

Hogyan válassz tantra masszőrt?

Ajándékozz érzéki masszázst! Vásárolj Utalványt! Gyere el a pároddal masszázs tanfolyamunkra!

A Tantra-Fény-Mag aktuális programjai, hírei és újdonságai eljuthatnak hozzád!

Itt üzenhetsz nekünk, vagy iratkozz fel Hírlevelünkre!

7 + 13 =

Adataidat zártan kezeljük. Harmadik fél számára nem adjuk ki.Havonta több alkalommal juttatjuk el hozzád a programjainkról, cikkeinkről, híreinkről és újdonságainkról szóló Hírleveleinket, melyek SPAM-ektől mentesek.

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Pin It on Pinterest

Shares
Share This