A Pornó Miért Nem Art?

VilágTudat

K3IST

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

A Pornó Miért Nem Art?

2018. szeptember 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A pornó az életünk részévé vált. Alkalmazkodnunk kell hozzá, és ha lehet alakítanunk kell az előállítói nézőpontjain. Tegyük meg mindezt tudatosan. Gyermekeinket, környezetünket készítsük fel a jelenleginél magasabb tudatosságra, és helyezzük a szexualitást méltó szintre, a gyönyörök és érzékiség, a lélek, az érzelmek oszlopcsarnokába, hol a női és férfi erők találkoznak és egyesülnek, hogy valami magasztosabbat hozzanak létre együtt.

A CIKK Videója a YouTube-on:

A Pornó Iparág

 „Pornó-Ipar”: egy agresszív potenciál sejlik e szóból nem alaptalanul. Agresszíven, a tömegek gyengeségein keresztül terjeszkedő iparággá fejlődött. Hiszen hasonlóképpen, mint más függősségek esetén, itt is a rászoktatás, és a rajta tartás a cél.

Kezdetben csak a mozikban jelent meg, majd hazavihető filmszalagon, mígnem kivirágzott a VHS-sel, majd a DVD-vel. Ám az internet mindent megváltoztatott.

A világ felgyorsult. A fizikai és lelki szükségletek, mint az éhség, a szeretet hiánya, a kapcsolódás igénye, az érzékiség megélése, az egó diktálta „nekem jobb kell, nekem több kell”, mind hatalmas fogyasztói piacokat teremtenek. A pornó ebben a vákuumban tényleg iparággá tudott fejlődni, mint a filmipar egyik oldalhajtása.

Miközben álszent emberek, álszent törvényekkel kerítik körbe ezt az ágazatot, amit szexnek hívunk, közben habzsolják az innen áradó pénz-, és képáradatot. De ebből sosem lesz elég, sosem lesz elégedett, sosem lesz kielégített teljesen, aki ezen a műélvezeten keresztül próbálkozik.

A cél pedig éppen ez! Sose juss el a kiteljesedésig! Maradj tartós, vagy örökös fogyasztó, és fizess e cifra ál-örömökért!

Akkor most mi legyen? Mi a teendő?

 

Függőségek, a Lélek Hiányállapotai

A drog-, alkohol-,dohány-,és szexfüggőség, mint minden függőség a lélekből eredő állandósult hiányállapotból ered. A hiányállapot okát kell megszüntetni. Közben pedig megelőző intézkedéseket érdemes végezni, hogy minden ember felkészülhessen arra a pontjára az életének, amikor az ezekhez kapcsolódó hajlamok függőségbe vihetik.

A megoldás sosem a tilalom! A tiltás nem vezet jóra, és nem jelent megoldást! A tudatos felkészülés, a helyén kezelés, az elfogadás, a beillesztés a társadalomba ellenben megoldást nyújthat.

Hogyan?

 

A Pornó a Barátunk?

Igen, a pornó lehet a barátunk.

Azok után, amiket eddig leírtam, hogy állíthatok ekkora baromságot? Beteges? Mit is képzelek?

Mondj, amit akarsz! Gondolj,amit akarsz! Tenni úgysem tudsz sem érte, sem ellene!

Akkor most mi van?

Érinthet téged, a gyermekedet, vagy bárkit a közvetlen környezetedben. Ezek a filmek lélekromboló hatásúak. Azon embereknél, akik rászoknak, és azon embereknél, akik csak egyet is megnéznek. Aki látott már pornót, abban képi nyomot hagyott. A képekhez mindig kapcsolódik érzelem.

Minden emlékhez kapcsolódik érzelem. Az ember így működik. A kérdés csupán az, hogy ehhez a képhez milyen érzelmet kapcsolt az illető (kortól függetlenül, akár kiskorú, akár felnőtt az, aki belenézett). Ennek a kapcsolt érzelemnek a minősége az, ami meghatározza, hogy ártott e a lelkének, a személyiségét roncsolta, rombolta e, vagy sem.

Ez attól függ, hogy a személyisége mennyire fejlett, érett, tudatos. A kiforrott, tudatos, érett és jól felkészített személyiségű néző számára nem lesz ártalmas.

A magam részéről nem kívánom sem a pornó ellen, sem a pornó mellett letenni a voksomat. Van és kész. A társadalom, az emberiség egyik fogyasztott terméke.

Mire érdemes figyelni? Mit érdemes megtenni? Hogyan készüljünk fel rá?

 

A Pornó miként árt, és miként Art?

A felsorolt kérdésekre igyekszem válaszokat adni abból a nézőpontból, melyből én látom a világot. Előtte azonban egy vélemény:

Ha visszatekintesz a cikk elejére, pontosabban a címére, akkor az utolsó szó érdekesnek tűnhet a számodra. Két értelmezést mindenképpen adnék e szónak, és így a cím is kétféleképpen magyarázható. Ez nem véletlen.

Az art jelentése az én olvasatomban, és ez esetben: a művészet, a kreativitás, egy olyan szemszög, mely érzelmeket, tükröt, új megvilágítást, de mindenképpen egy magasabb szintű lélektani értelmezést és felfogást jelent.

Ha á-val írom, és azt mondom, hogy árt, akkor roncsoló, egészségre káros, bántó, sértő, fizikai és lelki értelemben is elkerülendő dolgot takar a számomra.

Szóval a pornó, ha nem kerülhető el, akkor művészi, vagy ártalmas legyen?

Persze a válasz egyértelmű az egészséges emberek irányából.

Szóval, ha rajtam múlna, akkor a kóklerek, az értéktelen szemetet kibocsátó rendezők, színészek, stúdiók, producerek kezéből mindent kivennék, és átadnám a lehetőséget a művészi, értéket és építő többletet előállító szakemberek kezébe.

Mi van?

Egy személyben, egy kis parány országban és nemzetben erre esélyem sincs, hogy ezt én döntsem el, én tegyem meg, és új mederbe tereljem ezt a folyót, amit pornóiparnak hívnak. Ettől fogva a „sex art” jobban hangzana.

Akkor? Mi legyen?

Nos. Már így is sok maradi és szűk látókörű embernél kivertem a biztosítékot, és az ellentábor sem repes az örömtől, akik éltetik a lágytól legkeményebb hard ágakig a pornót.

Bocsánatot kérek mindenkitől, aki másként látja ezen dolgokat. Én csak írok. Leírom a sugallatokat, a megérzéseket, a véleményemet a nézőpontomból.

 

Ínyencségek a Svédasztalon

Ne érts velem egyet! Nem várom el. Csak arra kérlek, hogy olvasd végig, ha már eddig eljutottál, majd tedd azt, amit akarsz. Lépj tovább aszerint, hogy számodra mi a kézenfekvő, a jó, a helyes irány. Köszönöm.

Kezdjük talán a közepén. Gondolok itt arra, hogy ha fogyasztasz a svédasztalról, akkor az ínyencségeket válaszd! A nagy hozzáértéssel, lélekkel készített ízletes (ízléses) ételeket.

Ha pornót nézel, akkor ha eddig nem tetted, akkor most kezdj el válogatni. Keresd azokat, melyek nem egy óra dugattyúcsattogásról szólnak. Nem a férfiegót erősítik negatív értelemben. Mert ezek valójában a személyiségben ott rejlő, és fejlődésképtelen kisfiúnak szólnak. A tapasztalatlan, fűszerszegény, fantáziátlan és tudatlan lélekre hatnak és alapoznak.

Sajnos a tömegpornó nélkülözi a férfierőt. Nem az alkarnyi méretű, meredező hímtag a férfi erő titka. Ha ezt eddig nem tudtad, és hiszel nekem, akkor holnaptól kukázhatod a pornófilmjeid 95%-át. Mert ezek értéktelen szemetek.

Ha a pornó a szexualitásról, a gyönyörről szól, a női és férfi energia egyesítéséről, a szexuális kultúráról, az érzelmi fejlődésről, a gyönyör okozásában való jártasságról, és annak fejlesztéséről, akkor már lehet, hogy nem is pornóról beszélünk? Nem tudom.

Mit látsz, és mit érzel?

Attól, hogy láthatóak a nemi szervek külön és egymásban, a nyitott szájak, a kezek, a nyelv, a test minden apró részlete, a harmonikus együttlét, a játék, a testnedvek, az attól most pornó? Vagy már nem?

Emellett a férfi-nő közös tánca, az egyenlő bánásmód, a kölcsönös adás, és a kölcsönös kapás, a tisztelet alapjain nyugvó, a gyönyört kiteljesítő, és magas szintekre emelő érzelmek, látvány és hangzás mit jelent a nézőnek? Mit jelent neked? Ez a pornó?

Nos tökmindegy! Sex art, vagy pornó, csak szavak. De nem ennek lenne helye a képernyőn? Ha pedig nem ezt látod, akkor jobb, ha kukázod.

Válaszd ezeket! Kevés van belőlük. De ha egyre többen így döntenek, akkor az a 95% szemét eltűnhet, és megjelenhet egy olyan jellegű új irány, mely nem tiporja, nem süllyeszti, nem alázza, és nem teszi értéktelenné és alantassá a szexualitást. Hanem végre emeli, és méltó helyére helyezheti.

Kreatív Alkotás, és Kiteljesedés

Hiszen az emberiség szempontjából az étkezés, a szocializálódás, az alkotás szintjén és fontossági helyén található a szexualitás is. Még akkor is, ha a sötétség, és a hatalmi rendszer igyekezett azt a sárba, szarba, porba taposni és süllyeszteni, bűnként beállítani, vagy a pornón keresztül állati szintre mélyeszteni. Persze közben éppen ők gazdagodtak meg belőle.

Élethelyed, és Helyzeted

Amíg azonban eljuttatjuk méltó helyére a szexualitást művészi szinten, és valós érzelmi alapokon bemutató filmeket, addig mi a teendő?

/Bocsánat a következő idézőjeles rész miatt/

„A faszom tuggya geciii! Köcsög vagy? Buziknak nem osztottak lapot! Húzzá’ má’ a vérbe majom! Bunkó vagy?”

Nos, ha a környezetben hasonló válaszokra lelsz, akkor javaslom állj odébb. Ha a szűk családi körben ezt hallod, azért tegyél próbát. Talán oda tudsz hatni, és változtathatsz e nézőpontokon. Mindenképpen figyelemmel, szeretettel és törődéssel tudsz eredményre jutni ezeknél az embereknél. De csak egy pontig. Ha kell, akkor állj tovább!

Emellett fontosnak tartom még az ifjak kellő időben történő tájékoztatását. Én a következők szerint járnék el:

Amint tudjuk az internet már mindenhol ott van. Ahol internet van, ott minden jellegű információ, adat és anyag rendelkezésre áll. Kissé nevetségesnek tartom, amikor egy megnyitott weboldalon elővillan a két kocka: „Elmúltam 18 éves Belépek” és „Még nem múltam el 18 éves”.

Aki be akar lépni, az belép!

Vagyis a gyermeked amint számítógép, vagy okostelefon közelébe kerül, és kezelni is tudja, abban a pillanatban a pornó is elérhetővé válik számára.

Mindenki kíváncsi!

Meg fogja nézni. Lehet, hogy rápillant, és továbblép. Lehet, hogy hosszasan fogja nézni, és lehet, hogy a férfisoviniszta, domináns, érzelemszegény, férfiélvezetre alapozott, alantas ösztönöket és szexualitást erősíti benne, azt fogja majd a normálisnak és követendőnek tartani, hiszen a pornó erről szól. És akkor már nehéz lesz a véleményén és hozzáállásán változtatni, nem is beszélve az emlékképekről és a hozzá kapcsolt érzelmekről.

Az ifjúság, az ivarérett tizenévesek ebben vannak most. És sajnos a huszon-, harminc-, negyvenévesek sem fejlődtek meg magasabb szinteket. /a többségről, a tömegekről beszélek/

Te Következel. Mit Lépsz?

A szerelem és a szexualitás, az érzékiség és a gyönyör folyton változó és fejlesztendő művészete helyett az állatias vad vágyak, és ösztönös párzások, rövid kilövellések jelentik a tapasztalatot és tudást a mai férfitársadalomban, mely úgy 12-13 éves korban kezd sarjadni.

Szóval mielőtt a gyermeked komolyan a gép, vagy okostelefon elé ül, előtte beszélj vele! Ha ez most meredek számodra, akkor sajnálom, de azt hiszem van ebben igazság. Szóval ez úgy 5-6 éves korban (mielőtt iskolába kezd járni) kell megtörténjen.

Beszélhetsz a tojásról, a méhekről, a madarak násztáncáról, de utána beszélj a punciról és a pöcsről. Beszélj a meztelen testről. Beszélj az erogén zónákról és az erotikáról, a szexről és az orgazmusról is. Utána keress egy olyan filmet, melyben mindezek teljes valójukban jelen vannak. Több filmből is összeszedheted. Sex art, vagy lágy pornó kategóriában, de meg kell mutatnod, és el kell magyaráznod. Legyél a film narrátora.

Ha ezt nem teszed meg, hát ő meg fogja attól még tenni hamarosan. Lehet egyedül lesz, lehet a tájékozatlan és zöldfülű haverjával, de meg fog történni. És félremehet, elcsúszhat a tudatlansága, tájékozatlansága miatt. Részemről ennyi a jótanács.

A pornó az életünk részévé vált. Alkalmazkodnunk kell hozzá, és ha lehet alakítanunk kell az előállítói nézőpontjain. Tegyük meg mindezt tudatosan. Gyermekeinket, környezetünket készítsük fel a jelenleginél magasabb tudatosságra, és helyezzük a szexualitást méltó szintre, a gyönyörök és érzékiség, a lélek, az érzelmek oszlopcsarnokába, hol a női és férfi erők találkoznak és egyesülnek, hogy valami magasztosabbat hozzanak létre együtt.

Köszönöm, hogy elolvastad!

A Pornó Miért Nem Art?
K3IST Tantra-Fény-Mag YouTube

KIST

Ajánlott írások:

A Tudatosságból eredő életszemlélet tanulható, s általa a Világ érthetővé válik:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

11 + 5 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm