Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Az Igaz Valóság, a Való Igazság

2019. január 11.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Amíg a szeretet, az egység, az együvé tartozás nem jelenik meg a szívedben, addig a lelked, és rajta keresztül a Forrás Mindenség csendben marad, és várakozik.

Csak úgy olvasd a következőket…

Ne akard azonnal megérteni, csupán érezd mi lehet, ami benned megmozdul, áramlani, majd áradni kezd!

Tudom, hogy Ki az EMBER(test). Tudom, hogy amíg azonosultságban vagyok vele, addig komolyabb válaszokra nem lelhetek. Amíg a fizikai síkon lézengek, gyötrődök, harcolok, addig fejlődésem lassú és nehézkes marad.

Így tehát számos életemben az ellenállásba ütközve tapasztalhatom meg a (rész, és egyben vész)teljességet, mely csupán emberi tudatom egy parányi része számára jelentős. Valójában ez a „teljesség” csekély, sekély. Ez a teljesség töredék-való. Kínokat, küzdelmet, mások legyőzését, vagy önnön veszteségeimet jelenti. Hamis és torz képet, mely a Valóság Teljességének egyetlen parányi kockája csupán.

Tehát amíg ezen életeimben tartózkodok, addig a tudatosság, a fejlődés, a felemelkedés kudarcra van ítélve. Azonban ezen életek nem hiábavalók! Lényegük a nehézségekben, a félelem alapú struktúrában, a karma alapú sorsban rejlik, és mutatkozik meg.

Sötétségben, önhittségben, tudatlanságban versenyezve önmagammal, a világgal, vagy a világgal szemben, örök harcban, szélsőséges ítélkezésben elmerülve, és fulladozva, a test gyors elhasználódása mellett tapasztalhatok vajmi keveset.

De!!!

Ezen túl tekintve! Kilépve e korlátokból, a sötétségből, a kezdeti pislákoló fény egyre nagyobb ívben világít rá valóságomra.

A valóság a Teljes Igazság része, amellett, hogy a Teljes Igazság csak a teljes Mindenségben létezhet. Ám míg a sötétség hamis illúzió világa a hazugságon alapul, amit az egó vetít köréd, és emberi mivoltod egyik felét úgy határozza meg, hogy csak ezt látod, addig a fele-felére, a fene fenét eszik oldalra állít. Közben bekaphatod! J A napi felesed…

Ebben a közegben és állapotban csak a sötétséget láthatod, és élheted.

Ha azonban az említett fénysugár felé, a növekvő fénykör irányába tekintesz, majd elindulsz és haladsz, felfedezel, akkor gyorssá válik a fejlődésed, emelkedésed.

Tudatosságod kiterjed, a lelked begerjed, és apránként ebbe a fénytől teleárasztott körbe belenőve megvilágosodsz.

Na akkor már megérted, hogy eddig semmi voltál. Értelmetlen lett volna számodra bármit is a fényről beszélni, vagy rávilágítani az igazság bármely vetületére.

Így hát, amíg az egóval azonosultságban élő tudattal taposod a planéta burkolt felszínét, addig csak naiv és hülye kérdéseket tehetsz fel azok felé, akik már a világos oldalon száguldanak, míg te egy helyben, a sötétségben kurjongatsz, szitkozódsz, minősítesz, félsz, harcolsz, hagyod magad becsapni, és szolgálod a szeretetlenséget, a sár korának hatalmi gépezetét.

Most pedig felháborodsz, mert a sötétséged szemét szúrja ez a parányi tű vékonyságú fénysugár, amit felvillantottam eme írásban.

A fényben járók ilyenkor bólintanak, és azt mondják: „Igen! Emlékszem. Én is itt jártam egykor.” Nem háborognak, nem kötözködnek, nem akarják okosan megmagyarázni szegénységüket, nem acsarkodnak habzó szájjal. Hiszen a valóság, az igazság, a fény oldalán ezek a dolgok jelentéktelenné válnak.

A politika, a bürokrácia, a bankrendszer, a média, az ipar, a divat, a munkahelyek, az éhezők, a gazdagok, a fegyverek, a katonák, a rendőrök, a bírók stb. stb. sötét világa paránnyá zsugorodik, és bár egy szúnyog is szívhatja a véred, és érintkeznünk kell ezzel a világgal, de már nem hat a félelmeinkre, az egónkra szemellenzőként.

Higgy, bízz és tájékozódj! (Nehogy a tv-ből, az újságból, a hírekből, mert ezeken keresztül kapod a hamis információkat.) Viszont az eddig hihetetlen dolgokat kezdd el befogadni, majd elfogadni. Ezután megtapasztalhatod létezésük valódiságát.

Ameddig ellenállsz a fénynek, addig nem tapasztalhatod meg a valóságot. Az igazság rejtve marad előtted, amíg a hazugságok hálójában áltatod magad, és mások rovására cselekszel. Amíg a szeretet, az egység, az együvé tartozás nem jelenik meg a szívedben, addig a lelked, és rajta keresztül a Forrás Mindenség csendben marad, és várakozik.
Talán dióhéjban ennyi.

Sokan ráébredtek már kik is vagyunk valójában. Ehhez azonban ki kellett lépni a sötétségből.

Kívánom neked, ha még nem leltél rá az igaz útra, és a fényt még nem engedted be a szívedbe; az Egód még elhiteti veled, hogy te Ő vagy, akkor hamarosan lelj rá fény utadra, ami lelked megtapasztalását jelenti!

Hálás vagyok, ha eljutottál eddig az olvasással! Köszönöm

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

5 + 1 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm