A Tantra és a Yoni Masszázs Folyamata

VilágTudat

KॐIST

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

A Tantra és a Yoni Masszázs Folyamata

Érzéki Lélekoldó és Intim Masszázs

2019. február 1.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra, vagy érzéki lélekoldó masszázs parányi lépésekben halad. Rendkívül lassú és finom érintések jellemzik. Az irány lassan és bizalmasan a szakrális csakra felé tart, az energiákat terelve a szíved, szívcsakrád felé. Ezt a két csakrát kötöm össze, aminek célja az örömön-gyönyörön keresztül a szív nyitása, az önszeretet és szeretet ébresztése

A CIKK Videója a YouTube-on:

„A tantrikus szex egyáltalán nem szex; a tantrikus szex meditáció. 

OSHO

Tantra Masszázs

A tantra, vagy  érzéki lélekoldó masszázs parányi lépésekben halad. 2 órás (minimum), vagy kicsivel több is lehet. Rendkívül lassú és finom érintések jellemzik (időnként izomlazító mély svéd masszázs elemek is előfordulnak). Az irány lassan és bizalmasan a szakrális csakra felé tart, az energiákat terelve a szíved, szívcsakrád felé. Ezt a két csakrát kötöm össze, aminek célja az  örömön-gyönyörön keresztül a szív nyitása, az önszeretet és szeretet ébresztése.

Egy szertartással, vagyis rituáléval kezdünk. A szertartáshoz úgy érkezünk, hogy mindkettőnkön egy-egy kendő van, de semmi egyéb. Én a szemedbe nézek és mivel a szem a lélek tükre, ezért látlak téged (ahogy az Avatar c. filmben. Ha nem láttad, akkor nézd meg egyszer) Ilyenkor már általában érzem, a zártságot, a fájdalmat lelki szinten. Akkor egyszer csak megkérlek, hogy csukd be a szemed.

Ekkortól befelé kell(ene) figyelned, az érzéseidre, az érkező gondolatokra, képekre, ám nem baj ha azt figyeled, mit csinálok, és egyszerűen csak érzékelsz testi szinten. Ezután jön, hogy szívvel kapcsolódunk. Én is a tiédre, és te is enyémre (szív csakra) tesszük a tenyerünket . Persze én irányítom a kezeidet, amíg te csukott szemmel figyelsz.

Majd a szívcsakrás kapcsolódás után következő érintések és mozdulatok egyre közelebb visznek bennünket egymáshoz lélekben, szeretetben, bizalomban és természetesen tiszteletben. Érintem a csakráid, és intim részeidet, érintem a tested a lábujjaid hegyétől a fejed tetejéig.

A szertartás végén lekerül a kendőm, majd lassan rólad is leveszem és megölellek, összeér a testünk. Ekkor is van csakra kapcsolódás.

Végül megkérlek, hogy feküdj hassal a masszázságyra (tehát masszázságyon masszírozlak) először a lábad fogom beolajozni, majd finoman érzékien, több mozdulatsorral masszírozni, ami nem erős, inkább lágyan simogató, mint amikor egy tó vizét simogatod, úgy, hogy alig érinted a víz felszínét. Ezután jön a popsi és a keresztcsont tájéka. Olajozás és masszírozás. A popsi kap simogatást, masszírozást, apró ütögetést, paskolást (csak két ujjal paskolom, ami nem erős) és nagyon finom érintéseket. Ezután jön a hát svéd szerű masszázzsal, majd érzéki simogatással. A hát esetében van hogy a mellkasom érinti a keresztcsont tájékodat, úgy hogy egyik kezem a bokádon, másik kezem a kezeden van.

A hátmasszázs után megkérlek, hogy fordulj meg. Amikor háton fekszel, előbb a lábod masszírozom, hasonlóan, mint amikor hason feküdtél. A láb után jön a kéz, ami szintén érzéki, de sok érzelmi elakadás tud oldódni ekkor.

A kéz után jön a mellkas-váll-cici masszázs. Ezt követően a has. Végül a has után az energiákat a szívedbe áramoltatom, majd szétoszlatom a szívből.

 

Yoni Masszázs

Itt következik az, hogy megkérdezem; szeretnéd e a yoni masszázst. A yoni a punci valójában. Ekkor dönthetsz arról is, hogy tudatosan oldjunk érzelmi elakadásokra, vagyis a hüvelyfalban található húzódásokat, görcsös, begyulladt izomcsomókat (trigger) masszírozzam, vagy ezt kihagyjam. A yoni masszázsa 30-40 perc.

A lassú és finom külső masszázzsal indul. A női központ, ami a szeméremcsont felett található, valamint a szeméremdomb izmai, és a lábtő. Ezután jönnek a nagy és kisajkak. Érzéki és gyönyörrel teli érzetekkel, finom mozdulatokkal.

A külső masszázst követi a belső masszázs (itt következik a kihagyható szakasz) Tudd, hogy a legtöbb szexuális trauma izomgörcsös csomóként a hüvely falában van eltárolódva, aminek a masszázsa megkönnyebbülést, blokkoldást, és fájdalmat okozhat. Ezután viszont már csak kellemes, gyönyörteli érzetek következnek, miközben akár orgazmusig is eljuthatsz, ha képes vagy az orgazmusra, és lelkileg megfelelő állapotban vagy.

Nagy vonalakban, és nagyon nem, csak kicsit a részletekbe merülve, erre számíthatsz velem kapcsolatban.

A határaid, jelzéseid persze meghatározók az egész folyamat alatt.

 

„A férfi vágyát és erőit a női minőség képes ébreszteni és fenntartani.  A női minőség a Nő Önszeretetéből  és Magabiztosságából táplálkozik.

A tantra masszázs visszavisz az ősi eredethez, és ébreszti a Női Erőket!”

KॐIST

K3IST Tantra-Fény-Mag YouTube

KIST

Ajánlott írások:

A Tudatosságból eredő életszemlélet tanulható, s általa a Világ érthetővé válik:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

3 + 15 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Az oldalt a

RUNA.HU

készítette:

RUNA.HU

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm