Érzékiség | Gyönyör | Befogadás

VilágTudat

Tantra Masszázs | Yoni Masszázs

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Érzékiség | Gyönyör | Befogadás

Tantra Masszázs | Yoni Masszázs

2022. április 2.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázs és a hozzá kapcsolódó yoni masszázs a szeretet nyelvek közül a testi érintéshez kapcsolódnak. Ám a testi érintésen belül is a minőségi érintés kategóriájába érdemes sorolnunk őket.

A CIKK Videója a YouTube-on:

„Semmit sem tudsz a létezésről; semmit sem tudsz önmagadról- pedig ez a létezés hozzád legközelebb eső pontja. Hacsak nem saját lényeddel kezded a megismerést, sosem fogod megismerni a létezést. Ez a kezdőpont, és mindent a legelején kell elkezdeni.”

OSHO

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

Az 5 szeretet nyelv, azaz miként adhatunk, és miként kaphatunk szeretetet.

1.Elismerő Szavak

2.Minőségi Idő

3.Ajándékozás

4.Szivesség

5.Testi Érintés

Gary Chapman nyomán

Érintés, Érintés Minőség

A tantra masszázs és a hozzá kapcsolódó yoni masszázs a szeretet nyelvek közül a testi érintéshez kapcsolódnak. Ám a testi érintésen belül is a minőségi érintés kategóriájába érdemes sorolnunk őket.

Finom és lágy érintések sora vonul végig a testen, és szinte minden négyzetcentiméter benne foglaltatik a test teljes felületéből. Ezzel együtt tehát a szeretet talán legfontosabb nyelve, minden testi sejt felé közvetít ez által.

A finomság, lágyság, érzéki érintés sokkal mélyebb lelkiségű, mint az egyszerű simogatás, markolás, paskolás. Ily módon a lélek sokkal inkább megnyílik, és enged utat az érzelmeknek. A szeretet, mint érzelem így a lélek mélyére tud hatolni, és bekapcsolva az önszeretet folyamatokat az öröm, gyönyör, emelkedett tudatállapot apró lépésein keresztül hatni kezd a lélek elakadásaira, blokkjaira, sérüléseire, azaz a megszerzett sebek gyógyulni kezdenek.

 

Tudatalatti Folyamatok, Önszeretet, Öngyógyítás

Valamennyire ez tudatosan is tapasztalható a feljövő érzelmek, emlékek, képek szintjén, ám javarészt a tudatalattiban zajlik. Öngyógyító és rezgésszint emelő hatása által feloldódnak a blokkok, gyógyulni kezdenek a megszerzett sebek, az önszeretetből merítő kisugárzás többszörösére nő, amit a környezet azonnal érzékel és vissza is jelez.

A csakrák szintjén ez főleg a szakrális, vagy szex csakra szintjén kapcsol be energiatermelő folyamatokat, majd ezen energiákat a vendég és a masszőr tudatosan és tudattalanul a szív csakra felé kezdi áramoltatni, azzal együtt, hogy a szív csakrában is termelődik önszeretet energia.

A két csakra összekapcsolódik, és megkezdődik az öngyógyítás, öngyógyulás, rezgésemelés. A test így hat, így üzen a léleknek, így segít a lélek gyógyításában. Az öröm, a gyönyör, az apró orgazmusok, az érzékiség egyre fokozza a tudatállapotot, emeli a befogadó készséget úgy a masszázs alatt, mint a többszöri alkalmak során kapott masszázsok között is.

 

Fejlődő Erogén Területek

Tehát az örömre, a gyönyörre, a tudatállapot emelésre és ezek által az orgazmus készségre erősen hat a masszázs. Az erogén zónák kezdetben a test felületének egyes pontjain lelhetőek fel, míg több masszázs után ezek egyre nagyobb területeket foglalnak magukba, míg nem a teljes felület erogén zónává alakulhat, ahogyan hónapról-hónapra fejlődik eme befogadó hajlam és képesség.

Ezzel a növekvő felülettel együtt az orgazmus készség is szinte a teljes testre ki tud terjedni, és végül a test minden sejtje orgazmusra alkalmassá válik.

 

Lelki Mélységek, Szív Tudatosság

Lélek szinten haladva pedig ez még kiterjedtebb tud lenni, és testen kívül is érzékelhető lehet a gyönyör számos formája és megélése.

 Itt már nem egyszerű testi folyamatokról, idegrendszeri megtapasztalásokról beszélünk, hanem lélek szintjén megtapasztalható gyönyörről. Ezek pedig már a mély folyamatok útjelzői, melyek megmutatják a lelki mélységekbe jutást, és az azon belüli egyre nagyobb terek megtapasztalását.

 Ekkor megtapasztalhatjuk és így megérthetjük, mit is jelent a befelé figyelés és befelé haladás, a mélyülés, a mély folyamatok tudatosságának növekedése.

 Megérthetjük, hogy a külső világ, a felszín, a felszínesség mily apró részlete az életünknek, és a tartalmas és minőségi folyamatok, történések, tapasztalások a befelé haladás útján érhetőek el igazán.

 Itt érkezik meg a szív tudatosság útjára lépés és haladás emberi életünkben. Az emberiség ezen irányban kap komoly támogatást most, ha képes tenni önmagáért, lelki folyamataiért, szív tudatosságáért.

 

Kilépés és Tovább Lépés

Ehhez viszont az elavult, maradi és kicsinyes társadalmi elvárásokat, vallási elakadásokat, egós félelmeket el kell engedni, felül kell emelkedni ezeken, és valódi tettekre kell sarkallnunk magunkat a magunk érdekében.

 Ebben szeretnék magam is támogatást nyújtani, hiszen én már járom ezt az utat jó pár éve, és tapasztalom a gyors fejlődést és változásokat, melyek valójában önmagunk szabadságához vezetnek, és így a boldogságunk és szeretetünk felé visznek egyre közelebb és közelebb.

 Fénnyel telő napot kívánok! Ölellek! K3IST

Olvass el még ilyen cikkeket, és egyre több megoldást találsz:

A Hírlevélen keresztül még többet tudok segíteni:

„A Tudatosság a Lélekből kiinduló szélesebb rálátást hoz az életedbe. Ezzel együtt a félelmek eltörpülnek, majd feloldódnak benned!

KॐIST

Nézd meg a You Tube  csatornán és válj tudatossá Te is!

K3IST Tantra-Fény-Mag YouTube

KIST

Ajánlott írások:

A Szív Tudatosságból eredő életszemlélet tanulható; a Világ ahonnan érdemes elindulnod:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

3 + 2 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Az oldalt a

RUNA.HU

készítette:

RUNA.HU

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm