Egyszerű Kép Az Egóról és a Fájdalomtestről

K3IST | TFM

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Egyszerű Kép az Egóról és a Fájdalomtestről

2018. január 14.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

A blokkokat és gátakat miért nem lehet egyszerre feloldani? Egyszerűen megtörténne és kész!
A lelki blokkok a tudatalattiban találhatók. Előző életekből is hozunk, és ebben az életben is rakunk hozzájuk.

Fájdalomtest

A blokkokat és gátakat miért nem lehet egyszerre feloldani? Egyszerűen megtörténne és kész!

A lelki blokkok a tudatalattiban találhatók. Előző életekből is hozunk, és ebben az életben is rakunk hozzájuk. Mondjuk képzeld el azt, hogy minden kiabálás, veszekedés, rossz szó, ütés, rúgás, erőszakosabb szex, kimaradt orgazmus stb. egy-egy blokkot csinál a tudatalattiban. Minden blokk egy hógolyó. A sok-sok hógolyó egy hóemberré áll össze a tudatalattiban.

Ez a hóember egy nagyon sok szenvedésből és fájdalomból álló, és élő mozgó figura. Egy szellemlény, vagy entitás. Mozog, és azt keresi, hogy tehetne téged szomorúvá, lehangolttá, csüggedtté, és haragvóvá, dühössé, agresszívvé, félelemmel telivé.

 

Egó

Ő úgy tud veled kapcsolatba lépni, ha az egód összekapcsol vele. Tehát amikor a fenti rossz érzések szállnak meg, akkor jusson eszedbe, hogy az egód összekapcsolt a fájdalomtesttel, vagyis a hóemberrel.

Oldani úgy lehet a blokkokat, a kis hógolyókat amik hóemberré álltak össze, hogy veszel egy hajszárítót, és elkezded fújni vele a hóembert. Elkezd belőle leolvadni, és csökken, de közben, ha az egód miatt történik megint valami stressz, érzelmi kitörés, bármi, akkor újabb hógolyót adsz a hóemberhez.

Tehát amennyit leolvasztasz (oldasz szeretettel, kinezzel, masszással, családállítással, bármilyen oldó kezeléssel stb.), majdnem annyi vissza is fagy rá. Tehát akkor fog nagyon olvadni a hóember, ha az egódat picire össze tudod zsugorítani, és akkor nem tud további hógolyókat gyártani, és akkor a hóember már csak fogyni tud, és lassan elolvad. De ehhez kell a hajszárító (oldások), és az egót össze kell töpöríteni, mondjuk az elefánt méretről bolha méretre. Nagyjából így

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Ölellek!

K3IST

ELME, EGO, MEDDIG? ELÉG?

VEDD ÉSZRE MAGAD!

Fejlődő szív tudatosságodnak ez a lényege.

Elméd kiránt a jelenlét isteni állapotából. Már megint! Megítélsz valakit. Összehasonlítod magad vele, fölébe, vagy alája helyezed önmagad. Mintha egy hajszál megalázkodna a szomszéd hajszál előtt. Hány hajszála van az embernek? Az ember hajszálai külön életet élnek, és egymás ellenfelei, versenytársai, ellenségei? A halánték hajszálai háborúban állnak a tarkó hajszálaival? Bolhákat és tetveket küldenek a hadiállapotban egymás ellen?

Ugye mennyire nevetséges helyzet?

Elméd átveszi a tudatod jelen pillanatát, és elkezd a múltból képeket, emlékeket előrántani, hogy kibillentsen, hogy kicsikarjon bármilyen érzelem-emléket. Ez nem gond, ha észreveszed, és nyugtázod, hogy az elmém már megint ármánykodott. Vagy elkezded kritizálni a szomszéd lyukas melegítőjét, hát ez is az elme, és megint nem jelenlétben és elfogadásban vagy. Csak nyugtázd, és helyezd vissza magad!

Már megint megszólal a kis mocsok hang, és versenyre szólít fel, hogy te rosszabb vagy, lassabb vagy, szebb vagy, csúnyább vagy, kopaszabb vagy, kövérebb vagy, fehérebb vagy, barnább vagy… a végtelenségig játssza ezt, ha nem kezded leállítani.

Csak ennyit mondj! „És akkor mi van?” Nem. Nem kell senkivel versenyeznem, csak és kizárólag önmagamat hasonlíthatom önmagamhoz, és ehhez képest fejlődhetek. Azt sem görcsölve, hanem szeretettel és elfogadással. Minden más az elme áskálódása, azaz önmagunk sötét, árnyékos oldala.

Nem kell! Köszönjük!

Hálásak vagyunk, hogy tette a dolgát, és teszi a dolgát az egó, de mostantól nem engedjük meg neki a túlkapásait. Maradjon csak meg a kispadon, és ha szólítjuk, akkor jöhet a pályára. Addig kuss a neve!

Jó fejlődést Kívánok ehhez! Ha ezt szeretnéd! Ölellek K3IST

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

13 + 15 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

YouTube Shorts k3ist-tfm
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm