Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Szabad az Akarat! Van Választásom?

2018. február 18.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Ha csak kevesek életéhez kapcsolódsz, kevesek írtak meg a sorsukban, akkor jobban letérhetsz, akár szabad akarattal végigélheted az egész életed egósan. Persze ilyenkor sok karmikus következményt hívsz életre, melyek részben ebben az életedben, részben másik életeidben kerülnek vissza egyensúlyi állapotba. És néha adódik egy-egy lehetőség, hogy elengedhesd az egót, hogy felülemelkedj, és tudatossá válhass.

Van választásom? Vagyis tényleg dönthetsz arról, hogy merre haladj tovább?

Attól függ, hogy milyen életutat írtál meg magad számára. Ha sok ember szempontjából fontos a sorsod, akkor nem nagyon kapálózhatsz, az utadról csak nagyon kicsit térhetsz le, nem tekereghetsz, nem tévelyeghetsz, mert ha egóból, (szabad akarat, mely megengedi, hogy az isteni tervtől eltérjen a te döntésed, és senki más ezt nem teheti meg, és nem is teszi meg, csak az egód, mivel ha szívből és belső lélek-forrásodból döntesz, akkor a sorsod mellett, az isteni nagy terv szerint fogsz dönteni…) a szabad akarat szerint letérsz az utadról, a sors (A Felsőbb Én) visszapenderít nagyon hamar az eredeti ösvényedre, mivel sok ember sorsáért felelsz.

Ha csak kevesek életéhez kapcsolódsz, kevesek írtak meg a sorsukban, akkor jobban letérhetsz, akár szabad akarattal végigélheted az egész életed egósan. Persze ilyenkor sok karmikus következményt hívsz életre, melyek részben ebben az életedben, részben másik életeidben kerülnek vissza egyensúlyi állapotba. És néha adódik egy-egy lehetőség, hogy elengedhesd az egót, hogy felülemelkedj, és tudatossá válhass. Ilyenkor az egós ember nagyon ritkán látja és érzi a lehetőséget, és marad az egó döntése mellett, a szabad akarat így megengedi számára, hogy az egész életét alsó csakráin keresztül élje meg.

Mikor is kerülsz ilyen helyzetekbe? Hogy javíts az életeden? Hogy ne ragadj bele az egós 3D-be? Hogy felemelkedhess a 4-5. szintre?

Hát a sorsodba beleírtál egy vizsgát! Vizsgáztatod MAGad. Mint a népmesékben J A király 3 fia közül (Mindhárom fiú, vagy mindhárom leány TE vagy valójában) az első és a második is elbukik, amikor a szív próbája következik, mígnem a 3. a legkisebb az, aki átmegy a vizsgán, kiállja a próbát. Addig ismételed a próbáidat, annyi életet élsz, amennyi kell, hogy sikerüljön végül a szív útjára, a belső forrás sugallta arany középútra lelned. Ám lehet, hogy nem ez az az életed. Mármint a mostani, ahol írom ezeket a sorokat.

Sajnálom!

Azt hiszem elbuktál. (Akinek nem inge ne vegye magára! Ha tudatos és spirituális vagy, akkor fel tudod mérni jól, hogy ez nem neked szól, hiszen látod minden döntésed helyességét, irányát, életed útján miként alakult a sorsod ezen döntések által. Tehát nem neked szól az intés!) Mondjuk életed megfeneklett, bántottak, becsaptak, megaláztak, kisemmiztek, szóval szépen vert a sors, és most is éppen ebben a helyzetben egy ilyen szívó ágon leledzel. Ekkor megszólal egy hang (jelképesen értsd, valaki segítő szándékkal mond, vagy ír neked valamit), és azt mondja: Oktalan vagy, mert nem látod át a karmikus okozatot, vagy tanítást ebben a helyzetben. Nem az tehet róla, hogy ide kerültél, aki bántott, hanem te. A helyzetet te magad okoztad. Ebben, vagy egy másik (előző) életben, de te vagy a felelős.

És ekkor hallgathatsz a szívedre! Hallgathatsz a belső forrásra, isteni részedre. Dönthetsz a mellett, hogy megköszönöd a segítséget. Megköveted magad, és rájöhetsz, hogy teljesen igaza van ennek a segítő hangnak, embernek, üzenetnek. Ez egy mentőöv, hogy kiemelkedhess az ego világából.

De Te nem teszed! Mert maradni akarsz!

Ez a szabad akarat. Az ego felülkerekedik, és lehülyézi a segítő hangot, vagy kiröhögi, vagy szitkokkal szórja meg, esetleg tettlegességig fajul. És máris megbuktál. És maradsz a 3. dimenzióban, és végigegózod, végigszenveded nyomorult életedet. Holott egyszer, egy helyzetben beleírtad magadnak a mentőövet, felemelkedhettél volna. Kaptál esélyt, de nem éltél vele.

Sajnálom. Ez a hajó, az egyetlen hajó, mely kimenthetett volna, immáron elúszott minden esélyeddel együtt. Maradnod kell a lakatlan szigeten, ahol a kannibálok és az egód között morzsolódhatsz ezen életed végéig. ( Ha már tudatosságod olyan szintre került, akkor csak bólints, és haladj tovább szíved útján J Ölellek felem) Ha tetszett az írás, és megosztanád, hogy okuljon belőle más is, hát tedd nyugodt szívvel.

Lépés a következő cikkre: Válj Szabaddá!

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

13 + 7 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm