Mi Az Hogy? 5. Dimenzió

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

TUDATOSSÁG

Mi az hogy? 5. Dimenzió?

31. rész

2020. április 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Mit jelent a manapság oly divatossá vált 5. dimenzió? Mondják még azt is, hogy 4-5. dimenzió. Ha érdekel, akkor ezzel a cikkel közelebb viszlek a megértéshez.

Nézd meg a YouTube-on!

Mi az hogy? 5. dimenzió?

„Érezd át, milyen lehet, amikor az 5D lecsapódik -mint nyáréjszakán a simogató eső egy elhagyott kertben- a 4D-ben, és szíved megnyílik. Ha tested izgalomba jön és elbűvöl ,ami körülötted történik, akkor a Plejádiakkal találkoztál. Saját szemükön keresztül mutatják meg neked világodat, oly módon, hogy izgalomba hoznak és sejtjeidet rezegtetik. Lehet, hogy úgy érzed, tényleg van veled valaki, esetleg borzongás fut végig a hátadon.”

Barbara Hand Clow & Gerry Clow

Az 5. Dimenzió Hol Található?

Mit jelent a manapság oly divatossá vált 5. dimenzió? Mondják még azt is, hogy 4-5. dimenzió. Ha érdekel, akkor ezzel a cikkel közelebb viszlek a megértéshez.

 Ahogy szoktam feléd jelezni, most is megteszem: Ne fogadj el egyetlen szót sem tőlem, ha azt nem érzed igaznak a szíved mélyén! Köszönöm!

 Az 5. dimenzió összekapcsolódik a 4. dimenzióval, így együtt érdemes velük foglalkozni, egyként figyelni rájuk! Amikor tehát az 5. dimenziót említjük, akkor valójában a 4. és 5. dimenziót egyaránt értjük alatta.

 Figyelni? Igen!

 Ugyanis a jelenlétben való befelé, a lelked felé, a szíved szeretete felé való figyelem által jutsz az 5. dimenzióba. Tehát nem egy végtelen távolságban kiterjedő, megfoghatatlan és megközelíthetetlen távoli dologról beszélünk, hanem rólad, és isteni Lelkedről és Tudatodról! Eközben pedig a Föld felemelkedése az 5. dimenzióba is a körmünkre égő folyamat!

 Amikor tehát a 4-5. dimenzióba kerülsz, olyankor az asztrális sík, vagy dimenzió, és a Mentális sík, vagy dimenzió szintjén találod a Tudatodat. Ehhez persze egy fajta, egy szintet meghaladó tudatosság szükséges, ami nélkül talán már az eddig leírtak is idegenül hangzanak, érthetetlenek a számodra.

 

Toth Smaragdtáblája

A Hermetika Ősi Igazsága

A meditáció által éred el tudat és szeretet központodat, melyek a jelenlétben maradás által, a történések megfigyelésén keresztül nyílnak meg a számodra. Ezzel egyidőben megtapasztalod isteni önmagadat. Ekkor lép érvénybe az egyiptomi Thoth az univerzumot, a makrokozmoszt és a mikrokozmoszt összekapcsoló ősi törvény:

 

„Ami fent van ugyanaz, mint ami lent van, és ami lent van ugyanaz, mint ami fent. Így érted meg az egy varázslatát.”

Valamint: „Ami kint van ugyanaz, mint ami bent van” kiegészítőül.

 

Érzelmeid és Tudatod Hullámvasútján

Miért tartottam fontosnak, és időszerűnek e cikk megírását?

 A hullámvasút miatt! 

 Bocsi. Ha a következőkben leírtak nem illenek a mindennapjaidra, akkor ez a cikk érdekes lehet a számodra, de valójában semmit nem ad és semmit nem mond.

 Gyakran érzed, hogy a körülötted lévő világ a feje tetejére állt? Nem érted mi a franc történik. Eddig minden rendben volt, mindent a helyén tudtál kezelni, be tudtál mindent sorolni kategóriákba, dobozokba, csomagokba…

 De mostanság, amikor egy-egy esemény zajlik körötted, vagy a megfoghatatlanból érkező érzelem rohan meg, akkor pillogsz, mint a moziban, és azon kívül, hogy felb@sz az ideg, vagy besz@rsz, vagy elsírod magad a semmitől, azon kívül érthetetlen, kezelhetetlen, feldolgozhatatlan a helyzet.

 Isten hozott az 5. dimenzióban!

 Ezt a dolgot szopni, szokni, és tanulni kell. Ki-ki mikor kezdte. Nagyjából 2-10 évvel ezelőttől indulhatott el nálad. Közben egyszer minden a legnagyobb rendben van: A rendőr még mindig fakabát, a férjed még mindig 2 perc alatt sül el, a feleséged még mindig megjátssza az orgazmust, a gyereked még napi ezerszer b@sz fel a plafonra, anyósod ugyanúgy áskálódik és játssza mártírt, mint 10-20 éve. A főnököd merev, mint a vasbeton fal, de a farkad puha, mint a meztelen csiga, vagy a puncid száraz, mint a Szahara, ha férjedre gondolsz.

Szóval egyszer minden a RÉGI, aztán jön valami érthetetlen, megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan, ami érzés, állapot, kép, illat, zene egyszerre, de mégsincs sehol, csak van, és érzed, de nem érted. Aztán hirtelen elillan, és lefejeled a buszablakot, mert Julis néni megint lelépett a járdáról.

 Akkor most elárulom neked…

 A RÉGI a 3. dimenzió. A FELFOGHATATLAN pedig az 5. dimenzió. Te meg ülsz a hullámvasúton, és amikor lent vagy, akkor a 3.-ban vagy, amikor meg fent, akkor az 5.-ben.

 Ésakkómostmiafuck van?

 

Állj Meg Egy Percre…

Ha már mindezzel tisztába kerülsz, akkor tudatos leszel rá. Ez a tudatosság első foka, a felismerés. Első lépés a megoldás felé. Mert képzeld van megoldás. A végső megoldás: Halál előtti lehetőség, hogy kikecmeregj a hullámvasút kocsijából kis émelygéssel, és nem egy Vörös Róka bundába teljesen beburkolózva.

 Tehát mielőtt tragikussá válna a helyzet, vagyis mielőtt túldramatizálnád az állapotokat amik a hepi és a depi között megmagyarázhatatlan módon, az igazság odaát van klisével nem megoldhatók, talán egy pillanatra állj meg!

 Mi történik ekkor?

 Amikor megállsz, és figyelni kezdesz, abban a pillanatban az irányítást kiadod a kezedből. Vagyis az egód nem visz a falnak, nem osztja az észt, nem okoz fájdalmat, nem visz a kétségek mocsarába, és nem gyalázza a történelmi személyeket és életedet megkeserítő politikusokat, valamint nem emlegeti anyósod protézisét.

 Ez az az állapot, amikor megállapodhatsz, és a Lelkeddel eggyé válhatsz!

 Lehet, hogy eddig még nem tudtad, de a Világegyetem egyetlen Tudat. Ez a Tudat Önmagát a milliárd milliárdszoros milliárdjára osztotta fel. A makrokozmosz mikrokozmoszokra osztotta magát, miközben beletette magát minden egységbe. Emellett az örök mindenségben volt, van, lesz míg a Világ : világ. Ez azt jelenti, hogy nem Te irányítasz. Eztkapdki! Aszitted? Hát nem kispajtás!

 Akkor mi van még, ha megállsz és figyelsz? Pl. nem tudod elrontani a hülye egóddal a napirendedet. Az egó a világ legokosabb embere, és történetesen befoglalta a tudatodat, mert azt hiszi Jolly Joker lapja van. Olyanokat sorol maga mögé és maga alá, mint Isten, Világegyetem, FöldAnya, NapAtya stb. Szóval kicsit bepofátlankodott, és elterült, bevackolt.

 Ha megfigyelő álláspontba helyeződsz, akkor az egód nem tud megvezetni, olyankor már nem visz a málnásba, nem kalandoztat el a múltba, a jövőbe, a f@szba + a sz@rba. Ilyenkor semmit mást ne tégy, csak szemléld, hallgasd, érezd a történéseket, amik benned és körötted zajlanak. Mintha egy agyműtétet hajtanának végre rajtad, miközben persze mindennek tudatában vagy, éber vagy, de nem érzel semmit.

Ha pedig mégis éreznél, mert a doki kezét meglökte az asszisztensnő, és a szike becsúszott az agyadba, akkor is maradj megfigyelő, higgadt, hiszen egyrészt nem Te irányítasz, nem Te műtesz, és emellett sem a dokit, sem a nőcit nem önmaguk irányítják, hanem egy felsőbbrendű vezérlő Tudat, aki most éppen ezt akarja veled megtapasztaltatni. Szóval ennyi. Talán érthető voltam.

 A JelenLétről is írtam pár gondolatot, csak kattanj rá a szóra, és elolvashatod.

 

A 3. Dimenzió és az 5. Dimenzió

Itt és Most

Akkor ezek után, hogy megkevertem a levest, és felkavartam mindent, öntsünk tiszta vizet a pohárba.

 Amit szerettem volna az értésedre adni, az az, hogy ne lepődj meg a mindennapokban, amikor kezelhetetlen, vállalhatatlan, lehetetlen helyzetek közepébe kerülsz.

Ez most már a természetes. Közben a régi világ beránt olyan helyzetekbe, mint a félelem, az érzelmi manipuláció, a skatulyázás, a számítás, az önzés, az überalles, és még sokan másokk.

 Ez a 3. dimenzió. A 3. dimenzió visszarángat az egó állapotaiba. Az alvó zombi megvezethető, átverhető, a társadalmi szabályok, törvények, klisék, megfelelési kényszer állapotokba. Hogy papír kell ahhoz, hogy életben maradj, hogy dolgozhass mások hasznáért éhbérért, meg hasonlók.

Ez a RÉGI, ez a MÚLT. Ez lassan letűnik. Ha mégsem tűnik le, akkor azok maradnak ebben az állapotban, akik nem fogják fel a változást. Ők a zombik. Ők eltűnnek az életedből seperc alatt. Ha mégsem, akkor Te is zombi vagy!

 Az 5. dimenzió. Az isteni állapot. Ahol nincs jó és rossz, mert a kettő valójában EGY. A lecke miatt váltak ketté, de most ismét egyesülnek. Hol? A szívedben és a Lelkedben, isteni felsőbb én tudatodban nincs szétválasztódás. Ha itt vagy, megérkezel ide, akkor csak szeretet van, megértés van, sugallatok vezetnek az úton, nem kell agyalni, trükközni, számítgatni, mérlegelni, hazudni, becsapni.

Csak megértés van, elfogadás van, a megoldás megérkezik mindenre, türelemmel karöltve hátradőlsz, és aggodalmak nélkül örülsz a létnek, mely a Lényed igaz állapota. Kreatívvá válsz, teremtesz művészként, fejlődsz cél nélkül, csak az öröm kedvéért.

 Tehát az igaz valóságod állapotában vagy, és nem átversz, hanem segítesz, nem félsz, hanem szeretsz csak úgy, érdekek nélkül. Szereted a fát, a tücsköt, a bogarat, az agarat, az egeret, az anyóst, a gyilkost, és a gyíkost. Minden és Mindenki Te vagy, és Te szereted ezt a Teremtést, aki Te vagy,

Önmagad, Aki folyamatosan változik, történik, és nem akar semmit berögzíteni, szabályozni, korlátozni, bántani, megalázni, igába fogni, megölni, megnyúzni, megenni. Csak szeretni szabadon…

 Tehát most még hullámvasút, azaz mindkettő jelen van, de hamarosan rend lesz, és szétválnak, búcsúznak. Attól függően, hogy milyen rezgésszintet érsz el, aszerint haladsz tovább a 3.-ban, vagy az 5.-ben. Ez viszont Önismereti úton halad és dől el. Hogy időt, energiát, munkát fektetsz e önmagadba, vagy siránkozol tovább a TV készüléked előtt, önsajnálati tespedésben pizzát vedelve és sört rágva, vagy éppen fORDÍTVA!

 

Jó Utat! Az Erő legyen veletek!

Köszönöm,hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek

K3IST

Háború és Béke

Nem véletlen. Nem véletlen, hogy „ÉS” és nem „VAGY”. Mert már sokan nem választanak, mert nem kell választaniuk. Tehát a 3D fizikai síkon a félelem, a Fél Elem, azaz a háború állandósult. A kétségek, a gyötrelem és a szenvedés. Persze vannak békésebb, háború mentes övezetek, de valójában ez is csak illúzió. A lelkek leigázása és uralása ott is zajlik, ahol nem fegyveres harcok dúlnak.

 Ezeken fegyveres konfliktustól mentes övezetekben a sötétség, a hazugság, és totális ellenőrzés, és totális uralás háborúja zajlik.

 Eközben a nagy beetetés színjátéka, hogy választhatod a piros, vagy kék oldalt, vagy a jobb, vagy bal oldalt. Valójában ezek mindenike szolgálja a sötét urat, aki sötétségben kívánja tartani a szolgáit, a 3D minden egyes egyedét.

 Tehát a valódi béke már nem létezik ezen a szinten. A tudatlan és árnyékban élő, uralt és leigázott emberiség háborús zónában él 2001 szeptember 11 óta, majd új szintre, még sötétebb árnyékba került 2020-tól.

 Hol van hát a béke, és miként lehet azt választani?

 Igazából nem lehet választani. ha már választani kell, akkor csak a fegyver nélküli, vagy a fegyveres háború között lehet választani.

 Akkor a béke lehetetlenség?

 Nem. A béke elérhető. Azok számára elérhető, akik ráébrednek a 3D alvó természetére, rabságban tartó mivoltára, hazug és sötét lényegére. Aki pedig ezt meglátja, annak kitisztul a világ, megpillantja a fa /egó/ mögötti erdőt, amit eddig a fától ne látott. A valóság nem itt zajlik.

 Emelkedett Szint

A valóság látásához minden 3D-s történés fölé kell emelkedni. Leges legelőször önmagunk elméből eredő, egóból eredő tudatlansága és félelmei fölé kell kerekedni. Az elme természetét és működését meglátni, megérteni, és amikor ez megtörténik, akkor megfelelő módon uralni.

 A 3D-ben az elme uralkodik, míg az 5D-ben a lélek. Tehát a béke az 5D. Az 5D-t nem választjuk, hanem eljutunk, felemelkedünk oda. Amihez el kell engednünk mindent, ami a 3D-hez köt minket. A sebeinket, a múltunkat, a félelmeinket, a haragunkat. Ha ezekből van még bennünk, a tudatunkban, a tudatalattinkban, az mind-mind egy-egy kötél, ami nem enged szabadulnunk, emelkednünk. Vagyis leginkább rajtunk múlik, hogy a békét, vagyis a belső békét elérjük, azaz az összes kötelet elvágjuk-e.

 Tettek és Lépések

Tehát a béke nem érkezik meg hozzánk, nem mások fogják kivívni helyettünk, nem egy politikai választás, vagy szavazás által döntünk mellette. Ezek mind a háborúhoz, a sötétséghez, a félelemhez tartozó cselekvések.

 Nem. Nem ez az útja. Nem a világban találjuk és érjük el a béke állapotát.

 A béke bennünk jön létre, amikor az utolsó félelmünket elengedjük, amikor az utolsó megbocsátást megtesszük, amikor az utolsó haragot félretesszük, amikor a szeretethez nem kell semmi és senki a világból, hanem bennünk jön létre alaptermészetként, alaprezgésként, csak úgy önmagában. Ez a szeretet vezet az 5D-be, a békéhez.

 És amikor ez benned létrejön, akkor kizöldül a világ, kinyílik minden virág, illatos és fénylő lesz minden, és mindegy, hogy a szemed nyitva van, vagy csukva, akkor is ebben létezel.

 

Háború és Béke

Az Igazság Beárad

Az emberi létezés, a 3D, a fizikai-anyagi világ szintjén IGAZSÁG nem létezik. Mivel mindennek, de mindennek két oldala van itt, ezért csak féligazság lehetséges. A féligazság-félhazugság síkja, a 3D tehát a Fél Elem Dimenziója.

 Amikor megszületik az elhatározás, hogy a Félből Egész váljon, akkor az emelkedés erői aktiválódnak. Ez az emelkedés pedig a 4D-n keresztül, az 5D-be jutás folyamata.

 Ez megvalósul az egyén szintjén, és az emberiség szintjén. Ahogyan látod, miként forr fel egy fazéknyi víz. Az elsők, az elsőként emelkedők az első parányi gőzbuborékok. Majd, amint ezek összeállnak egyre nagyobb buborékokká, a víz gyöngyözni kezd. Majd a nagyobb buborékok, végül a zubogás és a forrás állapotai következnek. Végül a gőzzé váló víz felemelkedik és légnemű halmazállapotot vesz fel.

 Valahogy így megy végbe az emberiség 5D-be emelkedése, amikor az egyének, majd kisebb csoportok, végül a tömegek válnak vízből gőzzé.

 Ez a folyamat évtizedekig tart, sőt mire a fazékból mindenki fel-párolog, az évszázadokig tarthat. A gyöngyöző piciny buborékok már 100-200 éve megjelentek, a zubogás pedig hamarosan kezdetét veszi, talán 5-10 éven belül.

 Meglátjuk.

 Te Magad mindebből azt érzékelheted, tapasztalhatod amint egyre kevésbé működnek a hamis dolgok, a hazugságokra hamar fény derül, mind a te általad önmagadnak, vagy másoknak mondott valótlanságok, mind az irányodban megtörténtek egyre inkább és egyre gyakrabban kiderülnek.

 És amint ez a te kis világodban, környezetedben így van, úgy a nagy világban, a hatalmi játékokban is egyre jobban kibújik a szög a zsákból.

 A Kis Gömböc Hamis Hatalma

Feszít, feszül a kis gömböc. A mindent bekebelező, hataloméhes, kegyetlen sötétség egyszer megreped és fény derül rá. A hatalom egy hazugságból létrejött entitás, mint a kis gömböc. És nemsokára kihasad és az igazság mindenkit utolér.

 Érzed ezt magadban egyre fokozódó feszültségként egyik oldalról, míg másik oldalról érzed ezt egyre erősödő igényként, igazságérzetként.

 Ezért hát ideje színt vallani, ha még van takargatni valód, be nem vallott dolgod, vagy bármily kísérteted a múltból. Mert te magad is azt akarod egyre jobban, hogy ne verjen át többé senki, és kiderüljön a veled szemben elkövetett számtalan hazugság, átverés, becsapás, elnyomás. Ezért mindkét oldal /benned és veled szemben, azaz kint és bent/ felszámolása, és egyenessé, igazzá tétele már igény a szemedben, a lelkedben, a szívedben. Egyszerűen nem lehet másként tovább lépni.

 Ezzel együtt pedig visszaránt a 3D világa, és kétségek, bizonytalanság, félelem lesz úrrá rajtad.

 Ha megteszed a szükséges, belső lelki ismeretből fakadó lépéseket, akkor mi lesz veled. Kiket veszítesz el, kik válnak ellenségekké, kik bocsátanak meg. Te kinek tudsz és kinek nem tudsz megbocsátani. Mindez a nyakadba szakad ezekben a napokban és hetekben. Nem lesz túl egyszerű ez az időszak. Gyűjts hozzá erőt. Olvasd el ezeket a sorokat akár minden nap.

 Nem mehetsz tovább ennél a pontnál, ha megállsz és nem borítod fénybe, szeretetbe, igazságba, egységbe, együttérzésbe, megbocsátásba emberi részedet. Hiszen te is tévedhetsz, járhatsz téves úton, tudatlan homályban, sötétségben. félelem miatti hazugságban: Tehát a gerenda és a szálka esete, vagyis nézd el magadnak, de másoknak is, ha hibáztak, de már megbánták. Most ennek itt a vége, lezárul egy korszak. Fogadd el magadban, majd fogadd el másokban ezt. Bocsáss meg kérlek önmagadnak, és bocsáss meg kérlek másoknak is.

 Köszönöm és hálás vagyok!

KॐIST

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

10 + 10 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

YouTube Shorts k3ist-tfm
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm