Tudatosság | Pár-Kapcsolat

K3IST | VilágTudat

Tantra-Fény-Mag logo

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Tudatosság | Pár-Kapcsolat

11. rész

2017. augusztus 10.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

2012 óta intenzívebben érkeznek az új rezgések (energiák) a Földre , melyek rákényszerítettek és kényszerítenek folyamatosan arra, hogy vállald fel igazi önmagad, a valódiságod és egyediséged, Önálló Egységed, mely már egyre kevésbé kényszerül arra, hogy félként egy másik energiaminőséggel együtt alkosson egészet.

A CIKK Videója a YouTube-on:

Emelkedj Fel

2012 óta intenzívebben érkeznek az új rezgések (energiák) a Földre , melyek rákényszerítettek és kényszerítenek folyamatosan arra, hogy vállald fel igazi önmagad, a valódiságod és egyediséged, Önálló Egységed, mely már egyre kevésbé kényszerül arra, hogy félként egy másik energiaminőséggel együtt alkosson egészet.

Már Önmagában is egész…

Ez egy erőteljes folyamat, amit többféleképpen említenek. Úgy mint; dimenzióváltás, nézőpontváltás, emelkedés, rezgésszint emelés.

Sok párkapcsolatnak vége lett az elmúlt pár évben, gondolom ti is észrevettétek.

A magasabb, emelkedettebb energiaszinteken /4-5. D, vagy fentebb/ eddig a fizikai test nem tudott létezni, csak a szellem és a lélek emelkedhetett fel.

A DNS 12 rétegének aktiválása magával hozta azt, hogy testünk bírja a rezgésszint emelés viszontagságait.

 

A DNS 12 Rétege

Tapasztaltátok az elmúlt évek során, hogy furcsa rezgések, fájdalmak, rosszullétek jelentkeznek nálatok? Szerveitek, testrészeitek furcsa dolgokat produkálnak? Ha orvoshoz mentetek, akkor ott nem találtak semmi kórosat?

Ez a DNS átalakító hatása. Amit eddig a szellemünk és lelkünk /lélekruhánk/ tudott csak elviselni, azt most a testükben meg tudjuk valósítani. Magasabb energiaszinten már nincsenek nemek, nincsenek klasszikus párkapcsolatok és érzelmi játszmák. A kapcsolódások, és energiacserék a szereteten és nem a szükségen alapulnak. Nincs féltékenység, függőség. Szabad kapcsolódás van bárkivel, önálló egységként, a nagy egész részeként.

 

2012.12.21.

Az ezen folyamatokat támogató energiaminőség áramlik és alakítja a Földet 2012 decembere óta.

Vannak, akik hamarabb, vannak, akik később kezdenek emelkedni. Sok párkapcsolatban élő eddig félt, rettegett az egyedülléttől. Csak egy másik nembe tartozó személlyel tudott egységet létrehozni.

Egy-egy ember csak félként létezett, így kapcsolódnia kellett valakivel, hogy kiegészítsék egymást egy egésszé. Az egyedüllét félelmet, szorongást váltott ki.

Az új szinten, a földi síkon valósul meg az egység, de pár nélkül önállóan. Önmagunk alkotjuk az Egyet. Egyedülálló, erős egységként, magabiztosan és felszabadultan létezhetünk.

Mivel a dualitás nem szűnik meg, ezért megmaradnak a nemek, azonban már nem a régi párkapcsolatok szintjén, hanem egy más rezgésen, ahol szabadon és kötöttségek nélkül kapcsolódhatunk egymáshoz, játszmák és szabályok nélkül, szabadon.

 

Kiteljesedő Egyén

Nincs elvárás és feltétel. Szabad, megélő és kiteljesedő, egyedül, egyként is teljességben létező lesz az ember. A tudatossággal segíthetjük testünk rezgés emelkedését, és szellemünket, lelkünket, hogy komolyabb akadály nélkül álljuk ki a próbákat, és az átalakulást.

Ne félj önálló ember lenni, csak fogadd el, és éld meg a változást! Kapcsolódj, ha jólesik, ne birtokolj, és ne sajátíts ki senkit, ne függj senkitől, hagyd szabadon létezni önmagad és a másikat is!

Mindez nem jelenti a párkapcsolatok végét, hanem egy új, magasabb szintjét vetíti elénk, ahol önálló, minőségi egységként lépnek be, függőségek és játszmák, birtoklás nélkül, szabadságot adva és kapva, a kapcsolatban.

Tehát az új energiák, melyek 2012 vége óta érkeznek, többek között az ember egységét támogatják, így az eddig jellemző két ember (férfi és nő egy-egy FÉL) alkotta párkapcsolat, valamikor a közeljövőben, vagy az emelkedettebbeknél már a jelenben is önállóan, nem félként, hanem egészként tud a társadalomban, a közösségben létezni.

Mindez nem azt jelenti, hogy ne törekedjünk párkapcsolatra, vagy lépjünk ki már meglévő párkapcsolatunkból, hanem azt, hogy új minősége jelentkezik a társas kapcsolatoknak, mégpedig az önálló egységek erősebb és stabilabb, függőségtől, hiánytól és játszmáktól mentes, egymást emelő és támogató egység-energiája.

Ezzel gyakorlatilag nem gyengülnek, hanem hatványozottan erősödnek a párkapcsolatok, melyek egymást segítő, külön egységként is stabil, de kapcsolatban nagyon erős és támogató, tudatos, összetartozó személyekből állnak majd.

A hiányosságok, fél-elemek lassanként egésszé, egész-séggé válnak, és a párkapcsolatok célja már nem a hiány pótlása, hanem egymás emelése, egymás fejlődésének támogatása lesz szabadon és örömben. Legyen a napotok vidám, megélő és szeretet által vezérelt.

 

Eckhart Tolle: Transzcendens Szerelem

Nézd meg ezt a videót, ahol Eckhart Tolle elmondja a lényegét, hogy mi  a Szerelembe esés , mi a Transzcendens (valódi) szer-etet/elem.

Kattints a Gombra a videó megtekintéséhez!

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel telő a Napod!

Ölellek!

K3IST

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

8 + 12 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

YouTube Shorts k3ist-tfm
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm