Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Sámánok és Táltosok Ma

2018. január 21.
szerző: Kristóf István
téma: Mag-Lélek

Van e létjogosultsága ma a sámánoknak és táltosoknak?
A Világ rendje az, hogy változnia kell. A megtapasztalás, a tanulás, a többé válás egy növekedési, tágulási folyamat. Ebben a növekedésben, vagyis fejlődésben érkezett el az a kor, ami most van, és itt van.

Van e létjogosultsága ma a sámánoknak és táltosoknak?

A Világ rendje az, hogy változnia kell. A megtapasztalás, a tanulás, a többé válás egy növekedési, tágulási folyamat. Ebben a növekedésben, vagyis fejlődésben érkezett el az a kor, ami most van, és itt van. Ha elfogadod, ha ágálsz ellene, akkor sem változtathatsz rajta. Ily módon mi is a kérdés? Mi a gond? Csak önvalódon keresztül kapcsolódhatsz mindehhez. És mindez, a (Mi) Mindenség, a Valóság, az Igazság, mely körbevesz MAGa a Forrásból kivetülő Univerzum.

Ha kétséged van felőle, akkor benned nincs meg az egyensúly. Akkor MAGadban van feladatod. A MAG Lélek ott van benned, csak hívnod kell. Eleve, ha ezen kérdések megjelentek benned, akkor ott van a megoldás is, hiszen sosem kapsz olyan feladatot a sorstól, amit nem tudsz megoldani. A magyarság, az emberiség, a Világegyetem rétegekből áll. Hetedhét Országból. 7 dimenzió X 7 aldimenzió SZÍNt, és ezek is tovább rétegződnek alszintekre. Ahogy lépkedsz fölfelé ezeken, akár egy piramis lépcsőin, úgy kapsz új próbákat, és ha megoldod, akkor beavatódsz. Minden beavatás után léphetsz egy lépcsőfokot.

Mindig van aki előtted jár, és van aki mögötted. A sámán is ember, a táltos is ember. Amit megírt magának utat, azon halad, úgy teszi a dolgát. Itt és Most ilyen körülmények között. Ha úgy véli MAGáról, hogy ő több másoknál, jobb másoknál, felette áll másoknak, akkor erre vonatkozóan kap majd okulásokat, míg rá nem jön, hogy nem így van. A KÉPesség, a TUDás nem vértez fel a kiválósággal, csupán azzal vértez fel, hogy mi a Feladat, amit tenni kell. Ha nem teszed, akkor bele fog hajítani a közepébe a sors.

Ha az ego eltakar,leválaszt, elkülönít, elvisz a valóságtól, akkor megéled a fájdalmakon és kudarcokon keresztül, hogy miként kell az egót a maga helyén kezelned, és javadra fordítanod, mert nem kerülheted meg, és nem irthatod ki, míg ember vagy. Ám vissza tudod helyezni abba a szerepbe, amire hivatott. Ez pedig nem az a szerep, amit sok embernél ellát, amikor is teljesen azonosul a tudattal, a belső Forrással. Ez téveszme. Az ego egy személyes segítő tudatrész.

A Tudat jóval több az egónál, a tudat maga a Forrás. A táltosok és sámánok is emberek, mint te. Tartanak valahol, és teszik a dolgukat. Már nem lóháton járjuk a vidéket. A Létünk már nem függ attól, hogy mi lesz a mai zsákmány. Ebben a korban, és a letűnt korokban találd meg az örök érvényű értékeket, és élj ezek SZER-ÉNt, szerényen, mindig a Lélekre, a szív szavára hallgatva, az egót felismerve és kiismerve, a maga helyén kezelve és használva.

Thot fia Tat. Az Atlantiszból Egyiptomba hozott mágus-főpapi rend egyik alapítója. A Tatosok, vagyis táltosok ezt a titkos tudást adták át nemzedékről nemzedékre. /Táltos nem lehet bárki, arra születni kell. Gyermekkorban kiderül a táltos képesség./ Kérdés, hogy ez a tudás most hol van? A hermetika ugyanezen titkos tanokat adta át a beavatottaknak. A sötét oldal a szabadkőművesekből kiszakadt illuminátusok az emberek feletti hatalom gyakorlására használták fel ezt. A mágia két oldala…

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

3 + 9 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm