A Nők Gyönyörének Kulcsai

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

A Nők Gyönyörének Kulcsai

A Női Orgazmus Titka

A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

2024. január 11.

szerző: Kristóf István | K3IST

téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk
„Nem ismered a csend zenéjét. A kommunikáció egyetlen módját ismered; a szavakat, melyek áthaladnak az elmén. Nem tudod, hogyan kommunikálj a szíveddel, szívtől szívhez, némán. Nem tudod, hogyan kommunikálhatsz azzal, hogy csak vagy, egyszerűen a jelenléted által. Fejlődsz, és a kommunikáció régi sémái már szűkösnek hatnak. Új eszközöket kell kifejlesztened, szavakon túli módszereket. Minél érettebbé válunk, annál nagyobb szükségünk van szavakon túli eszközökre.”
OSHO

A CIKKhez tartozó Videó a YouTubeon:

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

Köszönöm!

A Káma-Szútra

 

Gyorsan elő kell venni a Káma-Szútrát és végigpróbálni az összes pozíciót…

 Na igen…

 Ezt valóban érdemes megtenni, de nem azért, hogy a szex jobb legyen, vagy hogy több gyönyörben részesüljünk. Azért érdemes, hogy tanuljunk. Hogy magunkat megismerjük, a testünket megismerjük. És ezt véleményem szerint a szexualitásunk bimbózása idején érdemes megtapasztalnunk. Tehát amikor belevágunk a szex nevű kalandba, akkor érdemes az erogén zónák, vagyis a testünk megismerése után kipróbálni a Káma-Szútra minden pozícióját.

 Aztán a következő kapcsolatod, kapcsolódásod, partnered esetében is érdemes kipróbálni ezeket, hogy tudd, mindenkivel más lehet ugyanazon testhelyzet, szex pozíció megélése.

 A legtöbben azonban nem ezt teszik. A pornófilmek a 21. század „Káma-Szútra könyvei”. Pedig a Káma-Szútra több száz éves tapasztalatra támaszkodik, és az erotika, az erogén zónák, a szexuális együttlét nem változik valójában. Ugyanaz, mint 3 ezer évvel ezelőtt.

 Igaz, hogy a szexuális tudatosság, a tudatos önismeret nélkül sem akkor, sem ma nem lehet, nem lehetett magas szintekre jutni, tantrikus szinteket elérni, de az út ott van, a lehetőségek adottak mindehhez itt és most, és akkor és úgy is, és így is.

 Mert az önismeret az alapja szinte minden társadalmi kapcsolódásnak, saját határaink pontos ismeretének, és természetesen a szexualitásunknak is. Amellett, hogy ennek az önismeretnek a legfontosabb tényezője a fejlődés, a változás, a határaink folyamatos tágítása.

 A beszűkült társadalmi szokásokat és nézőpontokat a társadalmi elvárások, és a technológia általi beszűkült tevékenységek eredményezik. Szinte minden úgy működik, hogy megmaradj, megragadj egy bizonyos szinten, és azt ne akard bővíteni, tágítani, túlszárnyalni. Ha lehet még csak eszedbe se jusson, hogy ezt akard, vagy ezt valójában megteheted. Ezt hívjuk mókuskeréknek.

 Ebbe ragadt bele a nyugati civilizáció, és a nyugatosodó keleti is ebbe kezd beleragadni.

 

A Nők Gyönyörének Kulcsai | Káma-Szútra

A Kámaszútra

Részlet A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

 A Kámaszútra[megj 1] (szanszkrit, dévanágari írással: कामसूत्र; jelentése: „a szerelem vezérfonalai”) a „szerelem tudománya”, az emberi szexualitás kultúrájának ősi, szanszkrit nyelvű összefoglalója, Vátszjájana indiai filozófus műve.

 A Kámaszútra az élet érzéki örömeinek egyik legősibb könyve, jelentéstartalmában azonban túlmutat a nyugati fogalmak szerinti „szexuális tankönyv” fogalmán, valójában az életre tanító mű.[1]

  Az indiai kultúra a szexualitást sosem kezelte tabuként, de a szexuális nyitottság főként a házaséleten belül, vagy egyes vallási rítusok során nyilvánul meg (tantrizmus). Az indiai családmodell kifelé zárt, az indek magánélete, öltözködése szemérmes.[4] Az erotikus kérdéskört azonban számos művészeti alkotásban, tanulmányban, értekezésben dolgozták fel a képzőművészek és a tudósok. Az ősi India szexuális nyitottságát a templomok erotikus szobrai[5] (Khadzsuráhó) is bizonyítják. Az utazásairól ismert Ibn Battúta, akinek az útleírásai az indiai történetírás számára is nagy jelentőséggel bírnak, leveleiben megörökítette 1335-ben tett utazását Khadzsuráhóba. Feljegyzései szerint a templomokat tömegek látogatták, az emberi szexust az istenek áldásos tevékenységének tartották.

 A teljes wikipédia leírás itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1masz%C3%BAtra

A Nők Gyönyörének Kulcsai | Kámaszútra

A Csillagközi Romboló

Bár nem érdemel további felemlegetést, de mivel szinte minden ivarérett embert érint a mai internetes világban, ezért egy picit még beszélnék a pornóról. A pornóval alapjában véve még nem lenne gond. Mert nyitottan képes megmutatni mindent, és lehet a szexuális fejlődés egyik eszköze. Ám önmagában, a weboldalakon, a winchestereken, vagy a nappali polcán várakozó és este a képernyőre kerülő snittek már annál nagyobb gondot okoznak, és nagyrészt károsak lehetnek.

 Miért is?

 Mert ezek a rövid bevágott jelenetek nem tükrözik a valóságot. Nem mutatnak követendő példát, és szürreális és irreális képet adnak. És ez a kép azért gond, mert aki nézi, az 90%-ban nincs tudatában a torzulásnak, az irrealitásnak, és a mély romboló hatásnak önmagára nézve.

 A többség, aki pornót néz, ezzel a tudatlansággal merül bele a műfajba, és azután ebből meríti a szexuális tudását, tehát a pornó képezi a szexuális tudásának és tudatosságának alapjait. Itt a gond.

 Nincs, aki tudatosságot adjon, nincs olyan narrátor a pornófogyasztók esetében, aki elmagyarázná ezen jelenetek jó és hasznos, de inkább irreális és torzító hatását.

 Az egyik fő csapásvonal a férfiközpontúság, a szexualitás férfi élvezetre csúcsosítása, és a sperma spricceltetése, mint „happy end” állapot, ami után nincs is más, nem történik semmi, maximum egy cigi, vagy egy spangli elszívása. Ez bizony szívás, a szopásról nem is beszélve, ami olyan, mint egy hot-dog, vagy hamburger bekapása egy utcasarkon a rövid ebédszünetben.

 A pornót szűk látókörű, profitorientált, gyermek és ifjúkori elfojtásokkal küzdő férfiak készítik szintén küszködő férfiak számára. A nőket nem igazán kérdezik. A nők lelke hiányzik ezekből. Töredék az azon filmek aránya, melyek kultúrált és művészi módon, a nőt helyezik a film cselekményének középpontjába, ha egyáltalán beszélhetünk cselekményről. Ahogy egyébként az életben és a szexualitásban az igazán jól működhetne.

 Tényleg csak ennyit tud a nyugati társadalom?

Csak ennyire lennénk képesek?

Ez vált a modern társadalom szexuális „kultúrájává”, mondhatnám szégyenévé?

 

Ide kapcsolódó videó: A Pornó Miért Nem ART?

A Női és Férfi Aspektus

Talán csak ennyi. Talán elegendő ez a tudatossági szint.

 Eközben a férfiakra kihegyezett pornó és társadalmi hozzáállás mégsem a teljes képet jelenti. Mert a nők az elszenvedői mindennek. Ugyanúgy a képernyőn, mint az életben. Ám hallgatnak és némán tűrik, vagy akár el is hiszik, hogy nekik csak ennyi jár. 5-10 perc behatolás valamelyik testnyílásukba. A férfi szolgálatának és gyönyörének való alávetettség. A happy end utáni mosogatás, vagy csendes könnyek a sötétben, amit már senki nem lát.

 Szerintem nem!

 Igaz, hogy mivel behatóbban foglalkozok a témával, így a szexualitás, a szexuális kultúra, a szexuális fejlődés, a női erotika és a női lelkiség megfigyelése, tanulása, fejlődése és kiteljesítése a szívügyem, az életfeladatom. A felszínes modern társadalom ezt nevezi hivatásnak, de ez a szó lelketlen és hideg, és ez nem én vagyok. Maradok az „életfaladat” szónál. És ha már itt tartunk, akkor beszéljünk a nők lelkéről is, mert hogy ebből az egész katyvaszból, amiről eddig beszéltem, éppen a lényeg marad ki: A női lélek.

 A nők érzelmi alapon működnek, a férfiak racionális alapon. Mindkét nemben jelen van a női és férfi aspektus is, és vannak racionális alapon működő nők, és vannak érzelmi alapon működő férfiak. Ám ezen utóbbiak kivételnek számítanak.

 A korábban említett önismeret egyik lényeges területe éppen a bennünk élő, vagy éppen szunnyadó nő és férfi megismerése és felemelése. A lehető legjobb kihozása mindkettőből. Ehhez kell a tudatosság. A tudatosság az önismeretünk és szexualitásunk fejlesztésében.

 Ehhez pedig nem árt egy csipetnyi spiritualitás sem. Mert a racionális férfiközpontú társadalmi környezet és berendezkedés, az egyetemi oktatás erős korlátoltsága és az „orvostudomány” egyetemi képzésének beszűkültsége kizárja a holisztikus szemléletet, miáltal a szellem-test-lélek harmóniája kimarad minden nyugati tanításból, és tudományból, amit publikálni engednek a savanyú professzorok, és a „world wide web” születése óta a processzorok. AI Jajj!

 Tehát egy kis lélek, egy kis harmónia, egy kis spirituális szemlélet nem árt a lelketlen és racionális orvosi pszichológia mellett.

 

A Nők Gyönyörének Kulcsai | Női és Férfi Aspektus

A gyönyör felfedezése legyen az első, mely egyúttal a másik lelki és testi felfedezése is. Ezen út tarthat évekig, évtizedekig, ha együtt tudtok maradni. És eközben persze egyre inkább megismeritek önmagatokat is.

Hiszen mi lenne a legfontosabb célja a földi életnek, ha nem ez?

És egy odaadó párkapcsolatban a férfi legfontosabb feladata, hogy tanuljon és felfedezzen mindent a nőről, hogy minél több gyönyört adhasson neki.

Ez a videó erről is szól:

A Nő Orgazmusa

Tehát nem a Káma-Szútra, és nem a pornó és nem az egyetemi pszichológia oldja meg a nők lelkének rejtélyeit, és az ezen alapuló női működést és szexualitást. Nem ez az út vezet a női orgazmushoz. Ezek zsákutcák.

 Persze, amint említettem azért érdemes ezekbe is bepillantani egy kis tapasztalat és tudás szerzésének céljából, de tudni kell ezekről, hogy nincs bennük megalapozott és lényeges ismeret. Ezek a felszínes nyugati szemlélet sekélyes „tudományai” és „bizonyítványai”.

 Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk.

 Aztán jön egy zeneművész, és valami csodát szólaltat meg a hangszer által.

 A hangszer tehet róla, vagy az aki játszik rajta, hogy hamis hangok jönnek belőle?

 Legalább alapszinten meg kell tanulni játszani ahhoz, hogy egy hangszer szépen szóljon. Vagyis, hogy a nő élvezze az erotikát, a szexualitást, és élvezetekben részesüljön.

 Egy gondolatot azért fűznék ehhez. Természetesen a nő is felelős érte, ha egy párkapcsolatban nem éri el a gyönyört minden szeretkezés során. Mert ha a párja tudatlan és képzetlen, akkor neki kell megmutatnia, megtanítania játszani őt. És újfent az önismerethez érkezünk. Vagyis a nőnek ahhoz jól kell ismernie önmaga lelkét és testét, hogy a partnerét, vagy párját megtanítsa jól játszani.

 Ha viszont mindketten tudatlanok és tapasztalatlanok, akkor bizony képezni kell magukat, de nem a pornóból, ami ugye már tudjuk, hogy favágás. És fejszével elég nehéz hegedülni.

 Érdemes hát hozzáértőktől tanulni.

 YouTube Videó

Miért Vagyok csiklandós?

Egy érdekes meglátás a csiklandósságról:

A Nők Gyönyörének Kulcsai | A hangszer
Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm 

A Yoni ápolása
A Yoni ápolása
A Yoni ápolása

Hányféle Női Orgazmus Létezik?

 

A 3 fő női orgazmus:

  • csikló orgazmus /a nők ¾-ének ez szükséges bármilyen orgazmushoz/
  • hüvelyi, vagy G-Pontos orgazmus
  • méhorgazmus

 

Ezen területeket érdemes egy időben kombinálva ingerelni, és mint említem fent, a legtöbbször a csikló alapvetően szükséges a csúcs eléréséhez.

 Ott van még az U-pont, a női prosztata, az anus, a hüvelyi szalagok, a méhszalagok, és ezek kombinált ingerlései. Ezek mind-mind a Yoni szerves részei. Vagyis a „hangszer húrjai”.

 Van még számos erogén zóna az egész testen, melyeket meg lehet tanítani a völgyi orgazmusok megélésére.

 A nő ott van, és türelmesen várja, hogy kicsald belőle a gyönyör szimfóniáját. Igen, ehhez tanulni kell, ehhez tudást, ehhez tudatosságot kell szerezni.

 Mik határozzák meg és segítik a nő orgazmusát, gyönyörét, kielégülését:

  • elegendő idő /hosszú előjáték/
  • lelki közelség
  • jó technika, megfelelő ingerlés, a legjobb pozíciók megtalálása /yoni masszázs tanfolyam/
  • testi és erotikus fejlődés, érettség
  • önismeret, saját testünk ismerete, gyermekkori test és erogén zónák feltárása, önkielégítési tapasztalat
  • őszinteség, a férfi tanítása, és a férfi hajlandósága /tisztelet, törődés, figyelmesség/ ne színlelj!
  • vágy ébresztése a nőnek magának, vagy partnerének, és a vágy fenntartása
  • nem a lingamon van a hangsúly

 

 Említenék most egy általam is hallott hasonlatot, ami viszont szemléletes és okulni lehet belőle.

 „A nő olyan akár egy kályha. Körülményes meggyújtani benne a tüzet. A fahasábok lassan gerjednek be, és sok időre van szükség, hogy tomboljanak a lángok, és valójában akkor áll készen a szoba befűtésére, amikor már a parázs izzó állapota beáll.”

 Ehhez idő kell és türelem. Megtanulni a kályha minden csínját-bínját. És türelemmel viseltetni a begerjedés állapotának bekövetkeztéig. Tehát profin kell elsajátítani az előjáték változatos módjait ahhoz, hogy a nőt a csúcsra juttassuk.

 A nő érzelmi lény, tehát nem egy használati utasítás fogja megmondani, hogy lépésről-lépésre mit tegyél, mi következik éppen. A lelkéhez és a lelkébe kell megérkezned, és ott sokáig elidőznöd, hogy a te lelked és női aspektusod által képes legyél megérteni őt, képes legyél beleérezni, intuitívvá válni. Ez az út a női lelken keresztül a női gyönyörhöz.

 A behatolás mentes szexet is érdemes minél többször megtapasztalni. Legyen egy petting az egész éjszaka. Legyen akár ejakuláció mentes az egész szeretkezés. Hiszen a libidó, a vágy, a gerjedelem az elsülés előtt tud a csúcsok csúcsára emelni. Mi lenne, ha a végén nem ugranál le a szakadékba, hanem ott maradnál fent a kilátóban, és nem ejakulálnál?

 Első hallásra ez rosszul hangzik, de valójában ez a magmegtartó szex lehet a kulcsa a férfi és a nő szexuális felemelkedésének, a nők és férfiak multiorgazmusának, vagyis a szeretkezés során mindkét fél sorozatos kielégülésének.

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek

K3IST

 

 YouTube Videó

A férfiak multiorgazmusáról is beszélek többek között ebben a videóban:

A Nők Gyönyörének Kulcsai | Nő
Vágj Bele Egy Új Kalandba!

Iratkozz Fel a HÍRLEVELünkre!

Ahogy elküldted az e-mail címed, máris Két Extra AJÁDÉKot tölthetsz le az érkező levélben.

Mit kapsz még? Milyen segítséget nyújt?

 

  • Ingyenes
  • HetedHét Megoldás a mindennapokban
  • értesítés az akciókról
  • értesítés az új videókról
  • értesítés az új cikkekről
  • heti és havi előrejelzés, támogatás és felkészítés
  • a TUDATOSSÁGba, tehát a ma nehézségeinek megoldásaiba bevezető e-mail sorozat

EGY intenzív 3 hónapos átalakító folyamatba kerülsz, és ha végigcsinálod, azaz elolvasod, akkor meg fog változni minden körülötted.

A PROBLÉMÁID APRÓSÁGOKKÁ, KÖNNYED FELADATOKKÁ VÁLNAK MAJD!

Mindez teljesen ingyen!

Iratkozz Fel a HÍRLEVELünkre!

Ahogy elküldted az e-mail címed, máris Két Extra AJÁDÉKot tölthetsz le az érkező levélben.

Mit kapsz még? Milyen segítséget nyújt?

 

  • Ingyenes
  • HetedHét Megoldás a mindennapokban
  • értesítés az akciókról
  • értesítés az új videókról
  • értesítés az új cikkekről
  • heti és havi előrejelzés, támogatás és felkészítés
  • a TUDATOSSÁGba, tehát a ma nehézségeinek megoldásaiba bevezető e-mail sorozat

EGY intenzív 3 hónapos átalakító folyamatba kerülsz, és ha végigcsinálod, azaz elolvasod, akkor meg fog változni minden körülötted.

A PROBLÉMÁID APRÓSÁGOKKÁ, KÖNNYED FELADATOKKÁ VÁLNAK MAJD!

Mindez teljesen ingyen!

Az alapjaiban, gyökeresen változó társadalom, létezés, önfenntartás, és szemléletmód komoly és nehezen megoldható kihívásokkal szembesít bennünket csaknem minden nap.

Ahhoz, hogy ezeket megoldjuk, jó ha segítségre is számíthatunk.

Ilyen segítséggel szeretnélek támogatni, gyógyító jelenlétben, beszélgetve, hogy egyre önállóbban találj megoldásokra az életedben.

Az intimitás vajon mit takar, milyen árnyalatai vannak, és valójában a legtöbben félre is magyarázzák.

Egy VIDEO, mely segít helyére tenni, és tisztázni e fogalmat:

Szeretettel átadom Neked ezt a meditációt. Ha valami akadály miatt úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, akkor hívd segítségül. Hallgasd, meditálj rá. TeliHold idején a leghatékonyabb, valamint az azelőtti 3 napon és az azutáni 3 napon. Lefekvés, elalvás előtt még fokozottabb a hatása. Sikeres fejlődést kívánok!

VilágTudat BLOG

További Új Cikkek:

A Tantra-, a Yoni- és a Lingam Masszázs Segítő Erői | VilágTudat Az Elmélyülő Párkapcsolatért

A Tantra-, a Yoni- és a Lingam Masszázs Segítő Erői

Az Elmélyülő Párkapcsolatért

2024. április 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra a folyamatos felfedezésre és a kreativitásra ösztönzi a párokat. Így egyre több intim élményben részesülhetnek. Mindez kihat a kapcsolat más aspektusaira is, elősegítve egy dinamikusabb és élénkebb, támogató, gyógyító, emelő együttműködést, és együttélést

 

 

 

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok | VilágTudat Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok

Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

2024. március 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ha már megtaláltad a szeretet nyelvedet, akkor tudatossá tudsz válni abban, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy harmóniát alakíts ki önmagaddal, önmagadban, az önismeretedben

 

 

 

Az Orális Szex: Amikor a száj és a nyelv nem beszél | VilágTudat Mi az az Amrita?

Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

2024. február 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass

 

 

 

A Szabadulás Útja | VilágTudat Önismeret és Tudatosság

A Szabadulás Útja

2024. január 27.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Az elmével azonosulók lusták ahhoz, hogy az önismeret útján elinduljanak. Az önismereti út a mai társadalom kiútja, a kimászás a mocsár meleg pocsolyájából

 

 

 

A Nők gyönyörének kulcsai | VilágTudat A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

A Nők Gyönyörének Kulcsai

2024. január 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk

 

 

 

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban | VilágTudat Vágj Bele Egy Új Kalandba!

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban

2023. december 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Minél többször hagyjátok ott a lakásotok négy falát, annál tartalmasabb lesz az életetek. Ha pedig még a szexet is bevonjátok a mindennapok eseményeibe a legváratlanabb módokon, akkor szabaddá is váltok, és kaland lesz minden percetek, amit egymással töltötök.

 

 

 

Az AI és a 21. Század Emberisége | VilágTudat Szabaddá válni, vagy végleg elnyomásban maradni?

Az AI és a 21. Század Emberisége

2023. november 29.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

A Mesterséges Intelligencia szépen lassan átvezet abba a korszakba, amikor az iskolai, egyetemi tudás nagy hányada feleslegessé válik.

 

 

 

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései! | VilágTudat Segíts Magadon! Légy Mások Segítője!

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései!

2023. november 17.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Olyan dolgokba tegyél energiát, olyan segítő programokat működtess, amik másoknak segítenek, de neked is jól jönnek. Igyekezz félretenni és törölni a negatív hozzáállásodat és programjaidat.

 

 

 

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége | VilágTudat

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége

2023. november 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Az a célja, hogy segítse a nőket kapcsolatba kerülni önmagukkal, testükkel és szexualitásukkal. A yoni masszázs lehetővé teszi a nők számára, hogy felszabadítsák a testükben tárolt feszültséget, lelki sérüléseket és blokkokat, és elősegíti az energiák egyensúlyának helyreállítását

 

 

 

Kérlek Tedd Le a Fegyvert! | VilágTudat

Kérlek Tedd Le a Fegyvert!

2023. október30.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Az ember amikor elengedi a haláltól való félelmet, akkor kaphatja meg igazán az életet, és az élet szeretetét. Amíg agresszió, pusztítás, bosszú, harag, ölés, gyilkolás, rombolás ural és irányít téged, addig a félelem és az elme vak kétségében vergődsz

 

 

 

Fény és Árnyék a Létezésben | VilágTudat A Sötétség Vége

Fény és Árnyék a Létezésben

2023. október23.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Első sorban magunkban és magunknak szükséges a szeretet és a fény meggyújtása. A többi pedig jön magától. Mindenki jön utánad magától. Legyél az első, aki felszámolja a félelmeit és az árnyék oldalát

 

 

 

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál | VilágTudat

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

2023. október 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?
A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

 

 

 

TANTRA | A Szeretkezés Művészete | VilágTudat

TANTRA | A Szeretkezés Művészete

2023. augusztus 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A Tantra Egy Érzéki Tánc, mely a Lélekből Merít, és Isteni Lényeddel Kapcsol Össze.

Legyen az együttlétetek egy önkifejező tánc. Legyen a szeretkezés inkább egy végtelen előjáték, ahol nincs semmi elvárás, nincs semmi szándék, nincs semmilyen cél.

 

 

 

A Nimfománia és a Tantra Masszázs | VilágTudat

A Nimfománia és a Tantra Masszázs

2023. augusztus 3.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázsban közvetlenül a szakrális, vagy szex csakra, valamint a szív csakra vesz részt. Ezek erő-, vagy energiaközpontok. Ezeken keresztül a szexuális energia emelhető, csökkenthető, vagy kiegyensúlyozható.
A nimfománia szorosan ide kapcsolódik, de vajon mit is jelent a tantra masszázs oldaláról nézve?

 

 

Az Impotencia NEM Akadály? | Amit a Lingam Masszázsról Eddig Nem Tudhattál | VilágTudat

Az Impotencia NEM Akadály?

2023. május 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A lingam masszázs egy sokrétű intim masszázs. Képes a fejlesztésre, az önismeret tágítására, lehet terápia, és természetesen gyönyörben is részesít

 

 

Ha kérdésed van, akkor Itt küldhetsz  üzenetet!

Üzenet Küldése

12 + 13 =

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb