Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Az Orális Szex:

Amikor a Száj és a Nyelv Nem Beszél

Mi Az Az Amrita?

2024. február 11.

szerző: Kristóf István | K3IST

téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.
…ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass!
„Mindenki fél az intimitástól. És a problémát tovább nehezíti, hogy mindenki vágyik is rá. Mindenki sóvárog utána, mert máskülönben egyedül maradna az univerzumban –barát nélkül, szerető nélkül, bizalmas nélkül, olyan társ nélkül, aki előtt őszintén feltárhatja lelki sebeit. Mert a sebek nem tudnak begyógyulni, ha nem tárod fel őket. Minél inkább rejtegeted őket, annál veszélyesebbé válnak. Halálos fekéllyé fertőződhetnek.”
OSHO

A CIKKhez tartozó Videó a YouTubeon plusz EGY TÖRTÉNET:

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

Köszönöm!

A Megszokott és Bevált Módszerek a Szexben

 

A hagyományos, vagy mondhatnám megszokott és bevált, de közben már begyepesedett és unalmas szexuális vonal a hagyományos, gyors behatolós szex extrák nélkül. Ezek közül is a misszionárius póz és a kutya póz vált be. 5-10 perces csattogós dugattyú lassan, vagy gyorsan, aztán ennyi.

Esetleg szóba jöhet még a kevésbé érzelmes gyors megoldás, amikor nő a kezével, vagy a szájával leüríti a férfi túlfűtött erőit, és túlcsordult nedveit. Ez lenne a hagyományos orális szex.

És akkor most meg is állhatunk, mert itt kimerül a gyönyörködtető változatosság.

Pedig talán nem kéne megállni.

A szex ugye hagyományosan férfisoviniszta. A vallások és dogmák által előírt, a még nem bűnös besorolás, a gyors gyereknemzős ürítést határozza meg. Nehogy véletlenül a nőnek is összejöjjön az orgazmus.

A Női Orgazmus Titka című YouTube Videóban, és BLOG Cikkben bővebben beszélek minderről. Ha érdekel és még nem láttad, akkor itt vannak.

A Nők Élvezete az Orális Szexben

 

Talán egyetértesz velem, és magam azt vallom, hogy nagyon eljött az ideje a változásnak; a bevált és hagyományos módszerek elhagyásának.

És kezdjük mindjárt azzal, hogy mivel a női gyönyör, a női vágy, és a női élvezet sokkal mélyebb, sokkal érzelmesebb, és több időt vesz igénybe, ezért egy rohanó világban ehhez vissza kell lassulni, és mélyebbre menni a lélekben.

Tehát érdemes több időt szánni a tiszteletre és a figyelmességre ahhoz, hogy ne legyen durván egyoldalú a párok szexuális élete.

Kezdjük a nők kényeztetésével, gyönyörökben részesítésével.

Az előjáték minimum 15-20 perces legyen. Ez azt jelenti, hogy a yoni /punci/ nem kaphat közvetlen, mély ingert ez alatt az idő alatt. Tehát lehet érinteni ujjakkal, nyelvvel, makkal, vagy más testrészekkel, de nem erősen és nem folyamatosan. Emellett a hüvelybe behatolás ujjakkal, lingammal, vagy segédeszközökkel szintén nem ajánlott.

A 15-20 perc előjáték után is a kisajkak, az U-pont ( húgycső körüli terület), a hüvelybemenet és csikló fitymája finom kényeztetést igényel. És a csikló makkja közvetlenül még nem nagyon kér mást, maximum egy kis fújást, vagy leheletet, esetleg egy nagyon finom érintést a laza nyelvvel. Sok gyönyör receptor fellelhető a végbél nyílásnál is, ami nagy élvezetet adhat, ha nem idegenkedtek tőle. És a combok belső oldala is érzéki terület.

Egyébként a nők yonijának szájjal és nyelvvel való kényeztetése is nagy finomságot és lelassulást igényel az elején. Tehát ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass!

Ha partner hölgy kéri, hogy erősebben, vagy gyorsabban, akkor persze belefoghatsz az erősebb ingerlésbe, de akkor sem férfi erővel és durrbele módon, hanem finomabban, amolyan „női erővel”.

És majd valamivel később, amikor már a nyelved is behatolt a hüvelybe, csak utána hatoljon be 1-2 ujjad is. Ez is finom és lassú legyen az elején, és igény szerint lehet erősíteni és gyorsítani. A női prosztata finom és körkörös ujjbeggyel való masszírozásával kezd az ujjal való behatolást. Közben a nyelved és az ajkaid kint a kisajkakon, a csikló fitymáján és a csiklón szintén működjenek.

Majd az ujjbegyes női prosztata masszázs után, ahogy beljebb hatolsz, ott már rátalálsz a G-Pontra, ami a hüvelyi orgazmus kulcsa lesz. A G-Pont sokak számára nehezen megtalálható, így kényeztetése is nehézkes lehet.

A férfiaknak és persze a nőknek is megmutatom és megtanítom megtalálni és kényeztetni a G-Pontot a Masszázs Tanfolyamaimon.

A nők élvezete az orális szexben

Végül tehát a csikló és a G-Pont egyidejű kényeztetése viszi a nőket az orgazmusig. Ami lehet finom és lassú, de lehet erőteljes és gyors is, hiszen mindenki másként viszonyul ezekhez, és egyéni ritmus, finomság, és erő szükséges a gyönyöréhez.

Egy ápolt és nagy becsben tartott, gyakori élvezetben részesülő yoni csodás illatokkal és nedvekkel hálálja meg a gondoskodást. Ez a nedű, az amrita, mely szimbolikus értelemben az örök élet itala.

Az Amrita

Részlet A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az Amrita[1] szanszkrit eredetű női név, jelentése: halhatatlan.[2] A hindu mitológiában az istenek italának a neve.

 

szanszkrit szótár:

AMRITA

„nem halál”; halhatatlan; halhatatlanság; isteni nektár; az isteni gyönyör leve; ambrózia; misztikus elragadtatás

 

további részletek itt:

https://hmn.wiki/hu/Amrita

Visszatérve egy picit a folyamat középső szakaszához, jó dolog lehet még, amikor a nő irányítja az orális gyönyörét. Ilyenkor ugye a férfi a hátán fekszik, és a nő „ráül” a szájára. Az ajkak és a nyelv ugyanúgy dolgozik, de a nő tudja mozgatni a csípőjét, és ha kicsit sok a jóból, akkor fel is emelheti, el is húzhatja pár másodpercre a yoniját a férfi szájától.  Vagy erőteljesebben ráülhet, dörzsölheti amellett, hogy azért arra vigyáz, hogy partnere ne fulladjon meg.

A 69-es és 96-os pózok sem szexuális pózok, hanem a kölcsönös orális kényeztetést elősegítő testhelyzetek.

Bármilyen együttlét során a férfi viszonyuljon a nőhöz tisztelettel, odaadással, szeretettel és türelemmel, mint egy királynőhöz, vagy istennőhöz.

a férfi viszonyuljon a nőhöz tisztelettel, odaadással, szeretettel és türelemmel, mint egy királynőhöz, vagy istennőhöz

A Férfiak Élvezete az Orális Szexben

 

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

Tartósabb együttléteknél, tehát párkapcsolatban, szeretői viszonyban ez kiegyenlítődik normál esetben. Ám egyszeri, egyéjszakás együttléteknél is törekedni kell rá.

Itt most az alkohol idegrendszeri és figyelmet tompító, a gátlásokat akár negatív irányba toló hatásait nem vonnám bele. Ez egy másik történethez kapcsolandó.

Az egyenrangúság, a kölcsönösség, és a tisztelet viszont kézenfekvő és nélkülözhetetlen. A már említett BLOG CIKK, A Női Orgazmus Titka, melyben kifejtem a pornó pszichikai következményeit többek között. Innen nézve elég negatív a gyors térdelés utáni szájmunka és kiürülés módszere. Ezt semmiképpen nem javaslom, csak szerepjátékoknál esetleg.

Térjünk rá inkább a női élvezetekhez hasonló finomabb és érzelmesebb módszerekhez, amit a férfiaknál ugyanúgy be lehet vetni.

 

A Férfiak Élvezete az Orális Szexben

Persze a férfi mohó, kapkodó, gyors és képes is ezek mentén egy gyors orgazmusra és ejakulációra. Ám ez egy igazi egyenrangú partnerkapcsolatban nem lehet pálya. Legalábbis a mai korban már nem.

A türelem és odaadás vezérelje a férfit az együttlét során, mert a nőt ez vezérli bizonyosan. Ezzel együtt, amikor a férfi lingamját kényeztetik, így nem szabad törekedni a gyors és intenzív kielégüléshez és kiürüléshez.

Persze mindenki más ingerküszöbbel megáldott, ezért például első alkalomkor érdemes előre tisztázni mind a nőnek, mind a férfinak, hogy ő milyen erőt és lendületet kíván meg egy hosszadalmasabb, érzelmesebb együttlét során. Mert az érzelem és hosszabb időtartam nélkül nem is beszélhetünk szeretkezésről, vagy együttlétről. Ennek híján a csattogós durr bele, ami szóba jöhet. Ez nem cél.

Az 15-20 perces előjáték alatt a férfi makkja és lingamja is legyen az a kategória, mint a nő yonija és csiklója; vagyis hozzá lehet érni, de tartósan ne ingereljük.

Amikor a férfi van soron, hogy orálisan kényeztessék, akkor mindenképpen a finom és lassú kényeztetés legyen a fontos. Lehet szájjal, nyelvvel, nedves ujjakkal. Lassú finom érintések sorozatával. Incselkedve, kerülgetve a forró kását /makkot/. A herék és a herezacskó, a végbélnyílás körüli területek, a lingam teste, de még a makk nélkül az elején. Persze a combok belső oldala is érzéki, akár csak a nők esetében.

 

férfiak orális kényztetése

 

Amikor a lingam és a makk már „élesben” kapja az orális kényeztetést, akkor is érdemes a finom, nem erős, nem intenzív érintést megtartani. Úgy is jelképezhetjük ezt a szakaszt már, mint egy jégkrém, vagy fagylalt nyalogatását és szopogatását. Lassan, finoman, nyugodtan.

Jó lehet közben a herék szopogatása és nyalogatása, ügyelve arra, hogy felfüggesztő vezeték, ín és izom területén nagyon érzékeny és fájdalmas, tehát inkább az alsó fele kapjon ingereket az ajkaktól, a nyelvtől és a szájtól. És amíg a heréket kényezteti száj, addig a kéz mozoghat lassan és finoman a lingamon. Akár a makk alatti területen, vagy a makkot is belevonva a játékba az érzékenységtől függően.

Mindez meddig tart?

Ha nem szeretnétek behatolást, és a férfi mindenképpen ejakulálni kíván, akkor addig. Ezért érdemesebb, ha a nő kapja előbb a kényeztetést és ő jut előbb az orgazmusig, mert a legtöbb férfi az ejakulálás általi életenergia vesztés miatt már csak pihenni képes, nem lesz kedve a nő csúcsait elérni, és meghódítani.

És persze szóba jöhet még a végtelenített történet, ami a férfi és a nő multiorgazmusáról szól, vagyis több orgazmust is megélhet egyetlen együttlét során a nő is és a férfi is, akár váltakozva is. Ehhez érdemes megtanulni a magmegtartást, a magmegtartó szexuális együttlétet.

Néhány gondolatot részletesebben is megosztok ezzel kapcsolatban ebben a VIDEÓban, vagy ebben a CIKKben.

 

Az Orális Szex Fontossága

A partnerkapcsolatokban, párkapcsolatokban tehát jelentős és fontos a szexualitás. Az egyik összetartó erő. Ha egyhangúvá, vagy unalmassá válik, akkor lassan el is tűnhet a kapcsolatból, ami által egy széthúzó, széttartó negatív erő jelenhet meg. A szexualitás változatossága, folyamatos fejlődése és fenntartása szempontjából az orális szex egy jelentős részt képvisel.

Ezért aztán a szexualitáson belül és a szexualitással együtt figyelni érdemes rá. Az intimitásban, kommunikációban a pároknak egymás kedvét keresve beszélni kell róla, és keresni a fejlődési lehetőségeket benne.

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel telő a Napod!

Ölellek!

K3IST

az orális szex fontossága
Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm 

párok szexualitása

Iratkozz Fel a HÍRLEVELünkre!

Ahogy elküldted az e-mail címed, máris Két Extra AJÁDÉKot tölthetsz le az érkező levélben.

Mit kapsz még? Milyen segítséget nyújt?

 

  • Ingyenes
  • HetedHét Megoldás a mindennapokban
  • értesítés az akciókról
  • értesítés az új videókról
  • értesítés az új cikkekről
  • heti és havi előrejelzés, támogatás és felkészítés
  • a TUDATOSSÁGba, tehát a ma nehézségeinek megoldásaiba bevezető e-mail sorozat

EGY intenzív 3 hónapos átalakító folyamatba kerülsz, és ha végigcsinálod, azaz elolvasod, akkor meg fog változni minden körülötted.

A PROBLÉMÁID APRÓSÁGOKKÁ, KÖNNYED FELADATOKKÁ VÁLNAK MAJD!

Mindez teljesen ingyen!

Az alapjaiban, gyökeresen változó társadalom, létezés, önfenntartás, és szemléletmód komoly és nehezen megoldható kihívásokkal szembesít bennünket csaknem minden nap.

Ahhoz, hogy ezeket megoldjuk, jó ha segítségre is számíthatunk.

Ilyen segítséggel szeretnélek támogatni, gyógyító jelenlétben, beszélgetve, hogy egyre önállóbban találj megoldásokra az életedben.

Az intimitás vajon mit takar, milyen árnyalatai vannak, és valójában a legtöbben félre is magyarázzák.

Egy VIDEO, mely segít helyére tenni, és tisztázni e fogalmat:

Szeretettel átadom Neked ezt a meditációt. Ha valami akadály miatt úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, akkor hívd segítségül. Hallgasd, meditálj rá. TeliHold idején a leghatékonyabb, valamint az azelőtti 3 napon és az azutáni 3 napon. Lefekvés, elalvás előtt még fokozottabb a hatása. Sikeres fejlődést kívánok!

VilágTudat BLOG

További Új Cikkek:

A Tantra-, a Yoni- és a Lingam Masszázs Segítő Erői | VilágTudat Az Elmélyülő Párkapcsolatért

A Tantra-, a Yoni- és a Lingam Masszázs Segítő Erői

Az Elmélyülő Párkapcsolatért

2024. április 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra a folyamatos felfedezésre és a kreativitásra ösztönzi a párokat. Így egyre több intim élményben részesülhetnek. Mindez kihat a kapcsolat más aspektusaira is, elősegítve egy dinamikusabb és élénkebb, támogató, gyógyító, emelő együttműködést, és együttélést

 

 

 

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok | VilágTudat Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok

Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

2024. március 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ha már megtaláltad a szeretet nyelvedet, akkor tudatossá tudsz válni abban, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy harmóniát alakíts ki önmagaddal, önmagadban, az önismeretedben

 

 

 

Az Orális Szex: Amikor a száj és a nyelv nem beszél | VilágTudat Mi az az Amrita?

Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

2024. február 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass

 

 

 

A Szabadulás Útja | VilágTudat Önismeret és Tudatosság

A Szabadulás Útja

2024. január 27.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Az elmével azonosulók lusták ahhoz, hogy az önismeret útján elinduljanak. Az önismereti út a mai társadalom kiútja, a kimászás a mocsár meleg pocsolyájából

 

 

 

A Nők gyönyörének kulcsai | VilágTudat A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

A Nők Gyönyörének Kulcsai

2024. január 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk

 

 

 

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban | VilágTudat Vágj Bele Egy Új Kalandba!

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban

2023. december 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Minél többször hagyjátok ott a lakásotok négy falát, annál tartalmasabb lesz az életetek. Ha pedig még a szexet is bevonjátok a mindennapok eseményeibe a legváratlanabb módokon, akkor szabaddá is váltok, és kaland lesz minden percetek, amit egymással töltötök.

 

 

 

Az AI és a 21. Század Emberisége | VilágTudat Szabaddá válni, vagy végleg elnyomásban maradni?

Az AI és a 21. Század Emberisége

2023. november 29.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

A Mesterséges Intelligencia szépen lassan átvezet abba a korszakba, amikor az iskolai, egyetemi tudás nagy hányada feleslegessé válik.

 

 

 

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései! | VilágTudat Segíts Magadon! Légy Mások Segítője!

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései!

2023. november 17.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Olyan dolgokba tegyél energiát, olyan segítő programokat működtess, amik másoknak segítenek, de neked is jól jönnek. Igyekezz félretenni és törölni a negatív hozzáállásodat és programjaidat.

 

 

 

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége | VilágTudat

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége

2023. november 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Az a célja, hogy segítse a nőket kapcsolatba kerülni önmagukkal, testükkel és szexualitásukkal. A yoni masszázs lehetővé teszi a nők számára, hogy felszabadítsák a testükben tárolt feszültséget, lelki sérüléseket és blokkokat, és elősegíti az energiák egyensúlyának helyreállítását

 

 

 

Kérlek Tedd Le a Fegyvert! | VilágTudat

Kérlek Tedd Le a Fegyvert!

2023. október30.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Az ember amikor elengedi a haláltól való félelmet, akkor kaphatja meg igazán az életet, és az élet szeretetét. Amíg agresszió, pusztítás, bosszú, harag, ölés, gyilkolás, rombolás ural és irányít téged, addig a félelem és az elme vak kétségében vergődsz

 

 

 

Fény és Árnyék a Létezésben | VilágTudat A Sötétség Vége

Fény és Árnyék a Létezésben

2023. október23.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Első sorban magunkban és magunknak szükséges a szeretet és a fény meggyújtása. A többi pedig jön magától. Mindenki jön utánad magától. Legyél az első, aki felszámolja a félelmeit és az árnyék oldalát

 

 

 

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál | VilágTudat

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

2023. október 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?
A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

 

 

 

TANTRA | A Szeretkezés Művészete | VilágTudat

TANTRA | A Szeretkezés Művészete

2023. augusztus 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A Tantra Egy Érzéki Tánc, mely a Lélekből Merít, és Isteni Lényeddel Kapcsol Össze.

Legyen az együttlétetek egy önkifejező tánc. Legyen a szeretkezés inkább egy végtelen előjáték, ahol nincs semmi elvárás, nincs semmi szándék, nincs semmilyen cél.

 

 

 

A Nimfománia és a Tantra Masszázs | VilágTudat

A Nimfománia és a Tantra Masszázs

2023. augusztus 3.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázsban közvetlenül a szakrális, vagy szex csakra, valamint a szív csakra vesz részt. Ezek erő-, vagy energiaközpontok. Ezeken keresztül a szexuális energia emelhető, csökkenthető, vagy kiegyensúlyozható.
A nimfománia szorosan ide kapcsolódik, de vajon mit is jelent a tantra masszázs oldaláról nézve?

 

 

Az Impotencia NEM Akadály? | Amit a Lingam Masszázsról Eddig Nem Tudhattál | VilágTudat

Az Impotencia NEM Akadály?

2023. május 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A lingam masszázs egy sokrétű intim masszázs. Képes a fejlesztésre, az önismeret tágítására, lehet terápia, és természetesen gyönyörben is részesít

 

 

Ha kérdésed van, akkor Itt küldhetsz  üzenetet!

Üzenet Küldése

6 + 10 =

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb