Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

VilágTudat | k3ist

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

2023. október 11.

szerző: Kristóf István | K3IST

téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?  
Vajon a nők elnyomása meddig tartható fenn ebben a forradalmi változásban? A patriarchális társadalmi felépítmény hanyatlása, melyben az obeliszkek leomlanak.

„Minden, ami gyönyörű, belül van, és a bensőnk magányt kíván. Megfigyelted már, hogyan szeretkeznek a nők? Mindig lehunyják a szemüket. Tudnak valamit. Egy férfi nyitott szemmel szeretkezik; megfigyelő marad. Nem adja át magát maradéktalanul a tevékenységének, nem oldódik fel benne teljesen. Külső szemlélő marad, mintha valaki más szeretkezne, és ő csak nézné, mintha a szeretkezést a tévében látná, vagy a moziban. De a nők többet tudnak, mert ők sokkal finomabb összhangban állnak bensőjükkel. A nők mindig lehunyják a szemüket. És akkor a szerelem egészen más gyönyört kínál.”

OSHO

A CIKKhez tartozó Videó a YouTubeon:

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

Köszönöm!

Mi a Helyzet?

A szexualitás témakörét a még fennálló, -de tabudöntögető mozgalmak által már lassan megdőlni látszó- patriarchális társadalmi felépítmény akarja uralni, és a férfiak szemszögéből magyarázzák legnagyobb részt. Ebből hiányzik az egyensúly, ezért torz, hamis és aberrált a KÉP róla.

 Hiszen az egyensúly hiánya, a tájékozatlanság, a szőnyeg alá seprés olyan elfojtásokat eredményez, melyek csak robbanás után, a „baj” megtörténte után válnak láthatóvá, ahelyett, hogy nyíltság jellemezné, és a megelőző, edukatív hozzáállás által a legtöbb negatív és káros következmény egyszerűen létre sem jönne.

 

A Lingam

A Lingam

A férfiak vagy büszkék a lingamjukra /A lingam a férfi nemi szerve/, vagy kisebbségi érzést táplál bennük, és persze lehetséges az a változat is, hogy egyáltalán nem foglalkoznak vele.

 A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről, a spermáról, és ugyanúgy nem kommunikál a női menstruációs vérről, vagy a fehér folyásról, a yoni illatos váladékáról, vagy a férfi előváladékról, valamint a vizeletről.

 A férfi sokkal kevesebb érzelmet él meg, mint a nő, mivel az alapműködése ezt eredményezi. A férfiuralmi rendszer tehát háttérbe szorítja az érzelmeket és ezzel együtt az érzelmi intelligenciát.

 

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm 

obeliszkA
obeliszkA
obeliszkA

Fejlődő Társadalom

Miközben a társadalmi fejlődés egyre inkább megköveteli az érzelmi alapú működést, így a túlzott racionalitás visszaszorulóban van. Elkezdtünk beszélni a folyamatainkról, az érzelmeinkről, a problémáink mélységéről, ami az igazságot is előhúzza, mint a fehér nyuszit a sötét cilinderből.

 Eközben az elavult politikai, és a dogmatikus alapú vallási hatalmi rendszer próbálja visszapréselni a nyulacskát a kalapba. Nem veszik észre, hogy ez a sötét kalap szertefoszlóban van.

 A férfiuralom éppen ezekben az években dől össze. A szabadkőműves obeliszkek sorban eldőlnek, hiszen már csak a kóros hazugságok támogatják ezeket, és próbálják elhúzni a dőlési folyamatot a lehető legkésőbbre.

 A mindennapok során ez a nőket alávető és uraló szokások eltűnésében mutatkozik meg. Egyébként a férfiuralmi rendszer egyik sarok bástyája a pornóipar éppen, mely úgy mutatja be a szexuális magatartásformákat, ahogyan soha nem is létezett, vagy ahogyan kóros formában volt jelen mindig.

Egy fizikailag elnyomó, erőszakos, fallikus, a durvaságot és a megalázást „normális” színben feltüntető irreális képet felépítve és átadva. Erre pedig 80%-ban a férfiak a vevők, míg a 20% női befogadó kereslet sem ezt nézi és keresi, hanem az érzelmi és egészséges ábrázolását a szexualitásnak.

 Nagyon sokat hallom az abuzált /abuzált: bármilyen formában erőszakot elszenvedők/ nőktől, hogy partnerük meg volt győződve arról, hogy a durva, megalázó, erőszakos szexualitást kell nyújtania, mert a pornófilmekben ezt látta.

 [ Hát NEM!

Kedves 10-12 éves fiú gyermek érzelmi szintjén megrekedt „kisfiam”, 20-30-50 éves sörivó, focibolond, TV-Konzolon függő mamlaszom! Nagyon félresiklottál! ]

 

gaming

A Nők Megoldják a Bajokat

2015-től egyre több elégelte meg a férfi elnyomást és erőszakot a munkahelyen és a családban. Összeszedték a bátorságukat és egyedi kis mécsesekként egyre több világosság gyúlt a sötétségben. Aztán ezek a mécsesek kezdtek összekapcsolódni. Ilyen összekapcsolódás volt a #metoo mozgalom is.

 

Melyről a wikipédia a következőket írja:

mecsesek

***WiKipedia:Me Too (vagy #metoo, más nyelvű helyi alternatívákkal, magyarul: én is2017 októberében indult kampány az Amerikai Egyesült Államokból. A mozgalom azokat az embereket, főként nőket képviseli, akik a szexuális zaklatásukról és támadásukról világméretű vitát indítottak el.[1] 2017december 6án a #metoo mozgalmat választotta az amerikai TIME magazin az év emberének.[2] Kiváltója a New York Times október 5én napvilágot látott cikke volt, melyben először szólaltak meg a nyilvánosság előtt azok a színésznők és alkalmazottak, akik a Miramax produkciós cég tulajdonosának, Harvey Weinsteinnek az áldozatai voltak. A MeToo-kampány elindulására többek között Bill Cosbynak, a Foxtelevízió nőket erőszakoló műsorvezetőjének a lelepleződése, majd a 91 nő szexuális zaklatásával és erőszakcselekményekkel vádolt Weinsteinnek a bíróság elé állítása volt nagy hatással. Weinstein évtizedeken át büntetlenül molesztált szinte minden fiatal nőt, aki a környezetébe került. Munkamegbeszélés ürügyén magához rendelte őket Los Angeles-i szállodai szobájába, ahol meztelenül, fürdőköpenyben várta, és arról győzködte őket, hogy karrierjük érdekében menjenek vele a hálószobájába. Azokat, akik nem engedelmeskedtek vagy panaszt tettek ellene, hatalmas összegekkel lefizette, így áldozatainak egy része félelemből, másik része a vele aláíratott titoktartási nyilatkozat miatt nem mert ellene vallani. A hallgatást végül Ashley Judd színésznő és politikai aktivista, a Frida,Támadás a Fehér Ház ellen és más filmek sztárja törte meg a New York Times cikkének megjelenése előtt.

Magyarországon Marton László főrendező szexuális zaklatási ügye vált közismertté a médián keresztül.[3]

 

Nézd meg, ha még nem láttad a Botrány /BombShell/ c. filmet:

Tehát haladunk, fejlődünk, gyógyítjuk magunkat. Ennek alapfeltétele a megbocsátás és a továbblépés. Ez egy lassú és nehéz út és folyamat. De végre belekezdtünk.

A TFM egyik fő feladata az ilyen természetű elakadások oldása, a lelki sebek gyógyítása, és a férfiak és nők közötti fényévnyi távolság csökkentése. Szépen haladunk, de mint már említettem ez lassú gyógyulási folyamat, így csodák nincsenek benne. Sok türelem, kitartás viszont igen, jobbítási és javítási szándék, és erő a megbocsátáshoz még inkább.

Ennek tudatában, a felelősség felvállalásával, és mind a nők, mind a férfiak oldaláról egy összefogási és együttműködési szándékkal tudunk közösen kijönni a fájdalmakból és a sötétségből.

Ennek jegyében szeretném folytatni a gondolataimat, és meghívni téged, hogy tarts velem a továbbiakban is, ha már eddig együtt eljutottunk.

Tehát bármit hallasz tőlem, az a segítés szándékával születik meg belőlem. Ezt ne feledd, amíg követed a történést.

 

Önkielégítés a Férfiaknál

Erről a témáról kevés tartalom érhető el. A férfiak ezt kevésbé publikálják, mint mondjuk a szexualitásuk többi részletét. És persze az a bizonyos többi részlet is gyakran nem fedi a valóságot.

Vajon minden férfi maszturbál?

 És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?

 A férfi önkielégítés „csak” a dolgok kézbe vételét jelenti, vagy kivételes esetekben a botkormány elengedését, vagy a pitében való megmártózást is?

Keressünk válaszokat, keressünk megoldásokat, keressük meg a jelenkor igazságait együtt!

Az önkielégítéssel kapcsolatos legfrissebb, kiterjedt tanulmány szerint a férfiak több mint 90%-a maszturbál.

De mikor és miért csinálják?

  • Éjszaka lefekvés előtt, mert egyrészt akkor van rá idő, másrészt így nyugodtabban alszanak
  • Reggel nyitásként, „napüdvözletként”, amolyan előre felszabadító érzéseket adva maguknak
  • A stressz és a szorongás szó szerinti kezelésére
  • Így tud jobban összpontosítani a feladatokra
  • Természetesen magáért a gyönyörért
  • A heti 2-7 alkalom felett pedig függőségként, kényszerbetegségből
  • A partnerrel rendelkezők, vagy párkapcsolatban élők amolyan „gyors nassolás”, vagy hiánypótlás céljából.
  • Vagy a partner előtt a nemi élet színesebbé, szerteágazóbbá tételére.

 

A szándéktól, a hozzáállástól, a helyzettől függően 5-10 perc, 30-40 perc, vagy akár 2 óra is lehet az önkielégítés tartama.

Az öngyönyör szerzésének kiterjesztésére vajon a lingamon felül más erogén területek is szóba jöhetnek?

 Néhány férfinél IGEN.

 Legtöbben, közel 50% a mellbimbókat is ingerli. Majd szóba jön még a combok belső oldala, a herék és a herezacskó, az alhas, az ajkak, a nyak, a fül. A szájüreg.

 Gyakran dugdossák olyan helyekre, melyek a hüvelyt jelképezik. Vannak hüvelyt imitáló szexuális eszközök, de vannak a pillanat hevében talált póteszközök is. Csövek, lyukak, ételek, és ennél perverzebb hasonmások is.

 Nagyon megosztó, és vagy nagyon kedvelik, vagy teljességgel elutasítják a végbél környékét, és a végbélen keresztül a P pont; a prosztata ingerlését. Sokan titkolják és szégyellik az anális izgatás örömeit, amit adnak maguknak, vagy amit szeretnének megkapni a partnerüktől.

 Sokaknál az ejakulációval egyidőben a herezacskó húzása, a gát ingerlése, a prosztata masszírozása, vagy a mellbimbók csípése fokozza az orgazmus érzését.

 Mindezekhez külső és belső, álló és mozgó KÉPek segítik hozzá őket. Leggyakrabban ezek a pornóból jönnek. A korábbi magazinokat felváltották a filmek, majd az online képek és videók, vagy az éppen élő kamerákon keresztül nézhető lányok.

 Tükörben önmagukat néző és maszturbáló férfiak szinte nincsenek.

 

A Maszturbálás Minősége | Korai Magömlés

A legtöbb tinédzser fiú amikor felfedezi az önkielégítést, akkor még alig felkészült, nincs tapasztalata. Ez miatt nagyon belső és nagyon egyéni az egész folyamat a számára, tehát egyedül van, önmaga számára kialakított intim környezetben. Ám ez bármelyik pillanatban megváltozhat, ha a család valamely tagja hazaérkezik, vagy benyit a szobába.

 Ez miatt sokan gyorsan és hatékonyan akarnak túlesni rajta, amihez hozzájárul a férfi biológiai-lelki felépítése is. Mire párkapcsolatba kezd, és női partnerrel szexelne, addigra sokaknál már a korai magömlés rögzül az idegi működési folyamatokban. Szinte reflexszé válik a gyors ürítés.

 A korai magömlés a legtöbb férfinál jellemző, és csak tudatos figyelemmel és a fejlődés szándékával lehet normális szintre visszaállítani. Ez azonban már a szexuális kultúra témaköréhez kapcsolódik.

 Az önkielégítés a férfiaknál a tinédzser kori környezet és lehetőségek miatt ezért rövid ideig tart, és a gyors és hatékony kielégülést kondicionálja.

 Majd átlépve a felnőtt független és zavartalan környezetbe, már csak a tudatosabbaknál hozza magával a gyakorlás szükségességét a lelassulás és minőségivé tétel irányába, az önismereti fejlődés magasabb szintjei felé.

 

Magmegtartás és Multiorgazmus

A nők érzelmi alapon működése és biológiája magával hozza, hogy szexualitásuk és önmagukkal való kapcsolatuk mélyebb és minőségibb, mint a férfiaké.

A nők esetében azonban nehezebben tanulható meg a gyönyör elérése. Pontosabban fiatal korban 12-14 éves kor között még viszonylag könnyen megtanulható, de később egyre nehezebb, majd úgy 20-25 éves kor után már csaknem lehetetlen.

Így azok a nők, akik nem fedezik fel testüket, gyönyörüket, önkielégítésüket fiatal korban, azok felnőtt korukra kizárhatják teljesen magukat az orgazmus eléréséből és megtapasztásának érzéséből.

Azok viszont, akik megtanulják, azok több orgazmust is megélhetnek egymás után, rövid időn belül. A női test és biológia így működik. Ez a női természet.

 

női minőség

A férfiak ezzel ellentétesen szinte reflexszerűen alkalmasak, csekély gyakorlás után az orgazmusra, és azzal együtt az ejakulációra. Viszont egyetlen orgazmus, és a vele járó magömlés után csak órák, vagy akár napok eltelte után képesek ugyanarra az orgazmusra és teljesítményre.

A magömlés nagy életenergia veszteséggel jár. Mint a kondenzátorok kisütése. Utána sokáig tart az újratöltés. A férfi magja a több millió ivarsejt miatt nagy energiahordozó, de előállításához is sok biológiai energia szükséges.

A magömlés veszteséget jelent magban és életenergiában. Ez a veszteség depresszív működést hoz magával. A letöltődés bár bizonyos női orgazmusoknál is jellemző, de a férfiak letöltődése sokkal nagyobb energiaveszteséget jelent, mint a nők letöltődő orgazmusa.

A depresszív szakasz 4-24 órával a magömlés után következik be. A mániás és szexfüggő, napi több magömlést produkáló férfiaknál komoly életenergia vesztés tapasztalható, ami letargiát, energiahiányos életérzést, korai öregedést és halált von magával. Persze itt is igaz az, mint a többi káros függőség esetében, hogy egyéni felépítéstől, szinttől függ, hogy ki meddig él, mikor éri el a halál időpontját.

A sok életenergiával rendelkezők napi 2-3, vagy több megömléssel együtt is megérhetnek magasabb életkort, de azért ők is megérzik a magömlés okozta energiaveszteséget. Ám aki kevesebb életenergiával rendelkezik, és sűrűn onanizál, az hamarabb hal meg, mintha ritkábban ejakulálna. Érdemes ennek utána nézni és tájékozódni ezen a területen.

lány karddal

Azonban van egy komoly lehetőség. A férfiak is képesek a multiorgazmusra, akár a nők. Vagyis rövid időn belül megélhetik az orgazmust egymás után tízszer, húszszor, százszor is.

De a férfiaknál ennek megtanulása és elsajátítása sokkal nehezebb, mint a nőknél. Mert a nők nem ejakulálnak úgy, mint a férfiak. Persze a nőknél is van ejakulációs orgazmus, de az nem jár sok millió ivarsejt elvesztésével, így nem jár nagy mennyiségű életenergia ürítéssel, mint a férfi ejakulációnál.

Ha azonban a férfi képes olyan tudatállapotot elérni, mely során képessé teszi magát a magömlés és az orgazmus szétválasztására, akkor lehet bármennyi orgazmusa egymás után, a magömlés elkerülésével megoldhatja az energiavesztést. A férfi multiorgazmusa nem azonos a magömléses orgazmus érzetével. Másabb. Tisztább, lelkileg mélyebb, de testileg finomabb és kevésbé intenzív.

férfi erő

A férfiak tehát megtanulhatják a multiorgazmust, ám ehhez magmegtartókká kell váljanak, vagyis spermájukat bent kell tartaniuk az orgazmus alatt.

Általában ezek a folyamatok és képességek tudatosítási technikák gyakorlásával sajátíthatóak el. A tantra jóga, és a kundalini jóga által érhetőek el ezen állapotok. Persze mindig voltak alternatív tanítások, de legismertebbek a jóga módszerek.

A magmegtartás által a szexuális együttlét elnyújtható, minőségibbé tehető, így mind a nő, mind a férfi több orgazmust megélhet általa, mint a hagyományos együttlét során. Emellett kicsattanó életenergiával is felvértez, így az élet minden területén energikusabbá és kreatívabbá válhat a férfi általa.

A különböző testzárak, légzéstechnika, és a fizikai test tartásai és pozíciói, valamint a tudatállapot emelése szükséges hozzá. Azonban ez nem mindig elegendő, sőt legtöbbször ez kevés a multiorgazmus eléréséhez.

Az egyik kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen összetevője a férfiak multiorgazmusának a kundalini felébresztése és aktiválása. Ez is a jógán és a tudatosság emeléséhez szükséges meditációs technikákon keresztül valósulhat meg. Mindez időt, türelmet, és sok-sok gyakorlást jelent.

Azonban nagyon megéri elsajátítani mindezt, hiszen életerőt, gyönyört, hosszú életet és egészséget adhatunk önmagunknak általa.

 Köszönöm, hogy velem tartottál.

Legyen Fénnyel telő a Napod!

Ölellek!

K3IST

 

a cikkben az a.i. részvétele 0%

Roma_ObeliszkA
Roma_ObeliszkB
Roma_ObeliszkC
lingam-phallos
Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás

NEM Aggódsz néha?

  • Egészséges szeretnél lenni
  • Hosszú és boldog életre vágysz
  • Jó volna szeretni és szeretve lenni…
  • Szabaddá válni!

HOGYAN valósulhat meg a te életedben?

MI AZ amit nem tudsz, de kiderül két ingyenes PDF füzetből?

Élj 100 Évig Egészségben

+ A Tantra Masszázs 11 Titka

Az alapjaiban, gyökeresen változó társadalom, létezés, önfenntartás, és szemléletmód komoly és nehezen megoldható kihívásokkal szembesít bennünket csaknem minden nap.

Ahhoz, hogy ezeket megoldjuk, jó ha segítségre is számíthatunk.

Ilyen segítséggel szeretnélek támogatni, gyógyító jelenlétben, beszélgetve, hogy egyre önállóbban találj megoldásokra az életedben.

Az intimitás vajon mit takar, milyen árnyalatai vannak, és valójában a legtöbben félre is magyarázzák.

Egy VIDEO, mely segít helyére tenni, és tisztázni e fogalmat:

Szeretettel átadom Neked ezt a meditációt. Ha valami akadály miatt úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, akkor hívd segítségül. Hallgasd, meditálj rá. TeliHold idején a leghatékonyabb, valamint az azelőtti 3 napon és az azutáni 3 napon. Lefekvés, elalvás előtt még fokozottabb a hatása. Sikeres fejlődést kívánok!

VilágTudat BLOG

További Új Cikkek:

A Tantra-, a Yoni- és a Lingam Masszázs Segítő Erői | VilágTudat Az Elmélyülő Párkapcsolatért

A Tantra-, a Yoni- és a Lingam Masszázs Segítő Erői

Az Elmélyülő Párkapcsolatért

2024. április 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra a folyamatos felfedezésre és a kreativitásra ösztönzi a párokat. Így egyre több intim élményben részesülhetnek. Mindez kihat a kapcsolat más aspektusaira is, elősegítve egy dinamikusabb és élénkebb, támogató, gyógyító, emelő együttműködést, és együttélést

 

 

 

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok | VilágTudat Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok

Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

2024. március 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ha már megtaláltad a szeretet nyelvedet, akkor tudatossá tudsz válni abban, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy harmóniát alakíts ki önmagaddal, önmagadban, az önismeretedben

 

 

 

Az Orális Szex: Amikor a száj és a nyelv nem beszél | VilágTudat Mi az az Amrita?

Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

2024. február 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass

 

 

 

A Szabadulás Útja | VilágTudat Önismeret és Tudatosság

A Szabadulás Útja

2024. január 27.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Az elmével azonosulók lusták ahhoz, hogy az önismeret útján elinduljanak. Az önismereti út a mai társadalom kiútja, a kimászás a mocsár meleg pocsolyájából

 

 

 

A Nők gyönyörének kulcsai | VilágTudat A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

A Nők Gyönyörének Kulcsai

2024. január 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk

 

 

 

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban | VilágTudat Vágj Bele Egy Új Kalandba!

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban

2023. december 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Minél többször hagyjátok ott a lakásotok négy falát, annál tartalmasabb lesz az életetek. Ha pedig még a szexet is bevonjátok a mindennapok eseményeibe a legváratlanabb módokon, akkor szabaddá is váltok, és kaland lesz minden percetek, amit egymással töltötök.

 

 

 

Az AI és a 21. Század Emberisége | VilágTudat Szabaddá válni, vagy végleg elnyomásban maradni?

Az AI és a 21. Század Emberisége

2023. november 29.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

A Mesterséges Intelligencia szépen lassan átvezet abba a korszakba, amikor az iskolai, egyetemi tudás nagy hányada feleslegessé válik.

 

 

 

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései! | VilágTudat Segíts Magadon! Légy Mások Segítője!

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései!

2023. november 17.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Olyan dolgokba tegyél energiát, olyan segítő programokat működtess, amik másoknak segítenek, de neked is jól jönnek. Igyekezz félretenni és törölni a negatív hozzáállásodat és programjaidat.

 

 

 

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége | VilágTudat

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége

2023. november 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Az a célja, hogy segítse a nőket kapcsolatba kerülni önmagukkal, testükkel és szexualitásukkal. A yoni masszázs lehetővé teszi a nők számára, hogy felszabadítsák a testükben tárolt feszültséget, lelki sérüléseket és blokkokat, és elősegíti az energiák egyensúlyának helyreállítását

 

 

 

Kérlek Tedd Le a Fegyvert! | VilágTudat

Kérlek Tedd Le a Fegyvert!

2023. október30.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Az ember amikor elengedi a haláltól való félelmet, akkor kaphatja meg igazán az életet, és az élet szeretetét. Amíg agresszió, pusztítás, bosszú, harag, ölés, gyilkolás, rombolás ural és irányít téged, addig a félelem és az elme vak kétségében vergődsz

 

 

 

Fény és Árnyék a Létezésben | VilágTudat A Sötétség Vége

Fény és Árnyék a Létezésben

2023. október23.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Első sorban magunkban és magunknak szükséges a szeretet és a fény meggyújtása. A többi pedig jön magától. Mindenki jön utánad magától. Legyél az első, aki felszámolja a félelmeit és az árnyék oldalát

 

 

 

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál | VilágTudat

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

2023. október 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?
A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

 

 

 

TANTRA | A Szeretkezés Művészete | VilágTudat

TANTRA | A Szeretkezés Művészete

2023. augusztus 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A Tantra Egy Érzéki Tánc, mely a Lélekből Merít, és Isteni Lényeddel Kapcsol Össze.

Legyen az együttlétetek egy önkifejező tánc. Legyen a szeretkezés inkább egy végtelen előjáték, ahol nincs semmi elvárás, nincs semmi szándék, nincs semmilyen cél.

 

 

 

A Nimfománia és a Tantra Masszázs | VilágTudat

A Nimfománia és a Tantra Masszázs

2023. augusztus 3.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázsban közvetlenül a szakrális, vagy szex csakra, valamint a szív csakra vesz részt. Ezek erő-, vagy energiaközpontok. Ezeken keresztül a szexuális energia emelhető, csökkenthető, vagy kiegyensúlyozható.
A nimfománia szorosan ide kapcsolódik, de vajon mit is jelent a tantra masszázs oldaláról nézve?

 

 

Az Impotencia NEM Akadály? | Amit a Lingam Masszázsról Eddig Nem Tudhattál | VilágTudat

Az Impotencia NEM Akadály?

2023. május 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A lingam masszázs egy sokrétű intim masszázs. Képes a fejlesztésre, az önismeret tágítására, lehet terápia, és természetesen gyönyörben is részesít

 

 

Ha kérdésed van, akkor Itt küldhetsz  üzenetet!

Üzenet Küldése

10 + 7 =

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb