tudatosság | egyszerűen

világtudat | k3ist

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

TUDATOSSÁG | Egyszerűen

28. rész

2022.augusztus 17.

szerző: Kristóf István | K3IST

téma: Kozmikus Tudatosság

A lehető legegyszerűbben leírva a /szív/tudatosságot, adom át a következő sorokat. Az a hitrendszer amibe önmagadat helyezed, az a tiéd. Az általad kialakított és hitt világ.

„Csak akkor vagy kiszolgáltatva a történésnek, és csak akkor szabja meg a világ, hogy boldog vagy-e, vagy boldogtalan, ha ellenállsz annak, ami történik.”

Eckhart Tolle

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

Hitrendszereink

A lehető legegyszerűbben leírva a /szív/tudatosságot, adom át a következő sorokat. Az a hitrendszer amibe önmagadat helyezed, az a tiéd. Az általad kialakított és hitt világ. Ezért amit én nyújtok át, az már hozzáadódik a tiédhez. Ha esetleg egyes részek át is íródnak benned, azért marad a régiből. EZ Vagy Te; A Vagyok, Aki Vagyok állapotban.

 A Mi hitrendszerünk a Mi Univerzumunk. A holografikus világegyetem és VilágTudat. Ebben sok rendszer kiegészítő fér el, és sok dolgot alkalmazhatunk az életünkben, ami működik. Tehát ami működik, azt érdemes megtartani.

 Számomra mindaz működik, amit átadtam eddig neked. Most még egy összefoglaló egyszerűsített, amolyan koncentrátumot adnék még át, ha megengeded.

 Köszönöm!

 

Szív Tudatosság

Helyzet van. Az életed történik Veled, és Te nem határozhatsz meg benne semmit. Ahhoz, hogy jól legyél, ahhoz fel kell adnod mindent. El kell engedned azt, hogy bármit is tehetsz.

 Eközben benned és körülötted érzékeled és tapasztalod a szenvedést és a szenvedélyt. Ezekre nincs ráhatásod. Fogadd el a pillanatot. Ha szenvedsz, azt fogadd el. Ha örülsz, azt fogadd el.

 Az úton csak visz a lendület ereje, a körülmények hatnak rád 5 érzékszerveden keresztül, de te nem tehetsz sem ellenük, sem értük.

 Fogadd el, hogy nagyon szenvedsz.

 Félelem, kétség, szorongás, harag, düh, bánat, kín, fájdalom uralkodik el rajtad.

 Öröm, gyönyör, vidámság, felemelkedés, béke, nyugalom uralkodik el rajtad.

 Az a dolgod, hogy megengedd azt, ami történik veled, ami történik benned, ami történik körötted. Ha ezt felfogod, elfogadod és elengeded, akkor válsz tudatossá. Nem kell azonnal, csak bármikor közben, vagy bármikor utána.

 Ne akarj semmin változtatni sem KINT, sem BENT. Mert nem tudsz változtatni semmin. Ha ellenállás van benned a történéssel szemben, és változni akarsz, vagy változtatni akarsz rajta, akkor sem tudsz semmit tenni, csak jobban fogsz szenvedni. Az elfogadás enyhülést hoz rövid távon, és megoldást hoz hosszú távon.

 Ugyanis amikor elengedsz valamit, akkor azt végleg elengedted. Vagyis bármit is engedsz el, az nem tér vissza többé. Így lassan elfogy minden az életedből, aminek korábban ellenálltál, és amit nem tudtál elengedni. Az elengedés megoldás. Az ellenállás életben tartás, és ismétlődés.

 Tudhatod mindezt, ha tudatos vagy.

 Akarhatsz mást, mint ami van, de akkor ez még az elméd-egód erőlködése.

 A lélek futtatja az életed programját, ha elfogadod, akkor is, ha nem fogadod el, akkor is. A program fut benned és körülötted, és te nem tehetsz semmit.

 Megengedheted. Elfogadhatod. Elengedheted. Egyszer… Bármikor.

 Talán ugyanaz a program lefut 100-szor, és Te 100-szor megszenveded. Lemész a gödröd, a mocsarad aljára, és kínlódsz. Fogadd el. A lélekben ott van a program, hogy 101-edszer, vagy csak 5-ödször, de elengedheted.

 Bejön egy megoldó, elengedő energialöket magától. Anélkül, hogy bármit is tennél. És megszabadultál még egy nehézségtől. Emelkedhetsz tovább.

 Mi a dolgok alaptermészete? Elmúlik egyszer minden!

 

Bevillanások

Beárad a tudatodba. Egy megoldás. Egy válasz. Villanás alatt változik meg mindaz, ami addig kérdés volt, amire nem volt válasz, vagy ami még megoldásra, megvilágításra várt.

 Addig azonban nincs mit tenni. A nem cselekvés. A türelem. A jelen pillanatban élés és történés napjai, hetei, hónapjai előzik meg ezt a pillanatot.

 Mi van, ha nincs türelem. Mi van, ha neked azonnal kell a megoldás? Hát elme-egó van, és vesztettél. Mert a mai társadalom ezt a terhet nyögi. A türelmetlenség kamatai és terhei alatt görnyed.

 Mert ha nincs elfogadás. Ha nem jó, az ami van, és változtatni akarok rajta, akkor vesztettem. Az elmém a szív fölé kerekedett, a türelem elé vágott.

 

Kétség

A kétségbe esés egy mély verem. Ahonnan egyetlen kiút vezet ki, de ez a kiút nem agyalással, mérlegeléssel, tervezgetéssel oldható meg. A verem sötétsége lehetőség is egyben. A reménytelenség, a félelem, a szorongás, a megrekedés lehetőség is egyben.

 Ez a lehetőség valójában a belső tér kitágulását hozza magával. Amennyiben elindulsz ebbe az irányba. Hagyod, hogy az elme félelmekkel bombázzon, szorongassa a gyomrodat, a szívedet, miközben nem teszel mást, mint vársz türelemmel.

 Figyeld az érzéseket. A negatív és pozitív érzéseket. A kilátástalanság egy jó edzőpálya a feladásra. A feladás a felsőbb szintről érkező megoldás megengedése. Hogy nincs kezedben semmi. Hogy te nem oldhatod meg. Elengeded az elmét, s beengeded a szívet, a felsőbb ént.

 Ám nem csak úgy jön. Mert csak úgy nem jöhet. Mert ha elméből lehetne behívni a lelket az életbe, akkor már mindenki boldog lenne.

 Csak létezz. Csak várj. Ne gondolkodj. Ne agyalj. Ne keress megoldást.

 Engedd meg, hogy félj, beszarj, hogy szenvedj, hogy kínlódj.

 Eközben hidd el, hogy sosem vagy egyedül. Hidd el, hogy te ezt nem oldhatod meg, de amikor eljön az idő, akkor ez egyszer csak feloldódik és megoldódik, csak úgy magától.

 Kész.

 

Megoldás

Ha türelemmel vártál. Ha nem akartad elméből megoldani. Ha nem akartad magadnak, vagy esetleg másoknak megmagyarázni. ha nem bonyolítottad. Ha nem a múltbéli tapasztalat szerint jártál el.

 Hanem csak úgy voltál. Feküdtél a sötétben. Rettegtél, féltél, szorongtál, remegtél, de nem akartad ezt az állapotot kikerülni, megúszni, elfedni, csak vártál benne türelemmel.

 Emellett tudtad, hitted, és csak vártál, akkor megérkezett. Megérkezik a megoldás. Semmit sem te irányítasz. Még a testedet sem te irányítod, a gondolataidat sem te irányítod.

 Mindent a felsőbb éned irányít. És te türelemmel vártad, hogy úgy irányítson, hogy az a megoldás legyen. Hittel, szeretettel. Nos akkor meg is érkezik.

 Egyszer valamikor.

 

Kegyelmi Állapot

A megoldás beáradása a lélekből történik. Melegség és szeretet árad szét benned. A félelem, a szorongás, vagy a düh és harag feloldódik. Örömöt érzel. Könnyebbséget érzel. Súlytalanná válsz.

 És eltűnik minden sötétség. Az elméd elcsendesedik, és csak van. Nem nyilatkozik. A lelked pedig növekedni kezd és te együtt vele.

 Akár egy város méretűvé, vagy Föld méretűvé, naprendszer méretűvé, galaxis méretűvé tágulsz.

 Eltűnik minden, és megjelenik minden. Másképp. Örömben. Boldogságban. Időtlenségben.

 Kegyelemben. Fényben. Szeretetben. Szépségben.

Azzá válsz, aki vagy. Mindig vagy. Örökkévaló vagy.

 

Szerelem és Nyugalom

Csak maradj benne. Maradj a jelenlétben. Maradj a nyugalomban. Fogadd be az 5 érzékszerven át a világot, és legyél a lelkedben.

 Az elme ne szajkózzon, ne duruzsoljon. Tedd félre. Ints félre. Állítsd le. Ne adj neki teret.

 A szer elem az univerzum alaprezgése, a nulladik elem. Ezt hagyjuk el, amikor az elménk először megnyilvánul,és ezt keressük folyvást emberi létezésünk során.

 Nem kell keresni, hiszen mindig itt van bennünk és körülöttünk. A szeretet minden.

 Csak az elme fölé helyeződve, vagy az elmét félretéve, leállítva térhetünk emberként a szeretetbe vissza.

 Csak ne agyalj, csak hagyd el a múltat és a jövőt, az ítélkezést, és megérkezel a szeretet lelkiállapotába újra. Jelenlét, nyugalom, szeretet.

 

Lélek-Sugallatok

Amikor kikapcsolod az elme elemezgető, okoskodó, ördöngicsélő hablatyát, és jelenlétbe helyeződve nem döntesz, nem választasz, hanem sugallatok által vezetődsz, akkor a lelked vezet, vagyis a Felsőbb Éned vezet már.

 Ez az elme megadása és feladása, és a lélek megérkezése. Amikor így tudsz létezni, és egyre több időt ebben az állapotban lenni, akkor minden a leghatékonyabban, legjobban, legszeretettelibb módon érkezik az életedbe, és te így érkezel a térbe.

 Nem kell semmit tenned, csak a sugallataidat, intuíciódat követni. Egyetlen kettős, eldöntendő, választandó helyzet sem érkezik ilyenkor.

 És mi van ha igen?

 Akkor az elméd megjelent. Tedd félre!

 

Válj Segítővé!

Amikor már a sugallatok vezetnek akár több órán keresztül is egy-egy nap, akkor a Felsőbb Én vezet.

 Kérd meg, hogy vezessen arra, ahol segítheted a többi embert. Persze senki helyett nem élhetsz meg semmit, nem oldhatsz meg semmit. Ha kérnek, akkor tehetsz értük valamit, de a Felsőbb Én ezt is rendezi. Hogy kapj egy kérést, amit teljesíthetsz. Segíthetsz.

 Vagy bármit is tegyél, azzal hozzájárulás lehess az emberiség felemelkedésében. Tehát azzal is segíthetsz, ha magadban megváltoztatsz dolgokat. Vagy saját fejlődésed által az emberiség fejlődésében segédkezel.

 Indulj el segíteni!

 

 Képzeld el, hogy egy falevél vagy, melyet a szél kavar, vagy a patak vize utaztat a természet ölén. Hiszen valami ilyesmi zajlik. Az emberi test egy falevél, egy az elemekre bízott hordozó, mely a Földön megéli mindazt, amit a Felsőbb Én meg kíván élni általa. Az irányítás tehát sosem volt a tiéd, mint emberé, mindig is a Felsőbb isteni Éned irányított mindent.

 Ölellek!

K3IST

Ide kapcsolható további tartalmak:

„A Tudatosság a Lélekből kiinduló szélesebb rálátást hoz az életedbe. Ezzel együtt a félelmek eltörpülnek, majd feloldódnak benned!

KॐIST

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm 

K3IST Tantra-Fény-Mag a YouTubeon

A Tantra-Fény-Mag INGYENES Hírlevelén keresztül hasonló témákról olvashatsz, és eljutnak hozzád a legújabb YouTube Videók, VilágTudat cikkek, és Programjaink.

Hírlevél Plusz | Napi Megoldások | Támpontok, kapaszkodók, melyekből meríthetsz, ha tanácstalan vagy. Hogy tudd mi történik. Válj tudatossá a Mindennapokban! Éves, vagy Havi Előfizetéses rendszerben. Most AJÁNDÉK is jár!

Az alapjaiban, gyökeresen változó társadalom, létezés, önfenntartás, és szemléletmód komoly és nehezen megoldható kihívásokkal szembesít bennünket csaknem minden nap.

Ahhoz, hogy ezeket megoldjuk, jó ha segítségre is számíthatunk.

Ilyen segítséggel szeretnélek támogatni, hogy egyre önállóbban találj megoldásokra az életedben.

Szeretettel átadom Neked ezt a meditációt. Ha valami akadály miatt úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, akkor hívd segítségül. Hallgasd, meditálj rá. TeliHold idején a leghatékonyabb, valamint az azelőtti 3 napon és az azutáni 3 napon. Lefekvés, elalvás előtt még fokozottabb a hatása. Sikeres fejlődést kívánok!

VilágTudat BLOG

További Új Cikkek:

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok | VilágTudat Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok

Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

2024. március 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ha már megtaláltad a szeretet nyelvedet, akkor tudatossá tudsz válni abban, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy harmóniát alakíts ki önmagaddal, önmagadban, az önismeretedben

 

 

 

Az Orális Szex: Amikor a száj és a nyelv nem beszél | VilágTudat Mi az az Amrita?

Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

2024. február 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass

 

 

 

A Szabadulás Útja | VilágTudat Önismeret és Tudatosság

A Szabadulás Útja

2024. január 27.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Az elmével azonosulók lusták ahhoz, hogy az önismeret útján elinduljanak. Az önismereti út a mai társadalom kiútja, a kimászás a mocsár meleg pocsolyájából

 

 

 

A Nők gyönyörének kulcsai | VilágTudat A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

A Nők Gyönyörének Kulcsai

2024. január 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk

 

 

 

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban | VilágTudat Vágj Bele Egy Új Kalandba!

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban

2023. december 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Minél többször hagyjátok ott a lakásotok négy falát, annál tartalmasabb lesz az életetek. Ha pedig még a szexet is bevonjátok a mindennapok eseményeibe a legváratlanabb módokon, akkor szabaddá is váltok, és kaland lesz minden percetek, amit egymással töltötök.

 

 

 

Az AI és a 21. Század Emberisége | VilágTudat Szabaddá válni, vagy végleg elnyomásban maradni?

Az AI és a 21. Század Emberisége

2023. november 29.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

A Mesterséges Intelligencia szépen lassan átvezet abba a korszakba, amikor az iskolai, egyetemi tudás nagy hányada feleslegessé válik.

 

 

 

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései! | VilágTudat Segíts Magadon! Légy Mások Segítője!

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései!

2023. november 17.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Olyan dolgokba tegyél energiát, olyan segítő programokat működtess, amik másoknak segítenek, de neked is jól jönnek. Igyekezz félretenni és törölni a negatív hozzáállásodat és programjaidat.

 

 

 

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége | VilágTudat

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége

2023. november 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Az a célja, hogy segítse a nőket kapcsolatba kerülni önmagukkal, testükkel és szexualitásukkal. A yoni masszázs lehetővé teszi a nők számára, hogy felszabadítsák a testükben tárolt feszültséget, lelki sérüléseket és blokkokat, és elősegíti az energiák egyensúlyának helyreállítását

 

 

 

Kérlek Tedd Le a Fegyvert! | VilágTudat

Kérlek Tedd Le a Fegyvert!

2023. október30.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Az ember amikor elengedi a haláltól való félelmet, akkor kaphatja meg igazán az életet, és az élet szeretetét. Amíg agresszió, pusztítás, bosszú, harag, ölés, gyilkolás, rombolás ural és irányít téged, addig a félelem és az elme vak kétségében vergődsz

 

 

 

Fény és Árnyék a Létezésben | VilágTudat A Sötétség Vége

Fény és Árnyék a Létezésben

2023. október23.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Első sorban magunkban és magunknak szükséges a szeretet és a fény meggyújtása. A többi pedig jön magától. Mindenki jön utánad magától. Legyél az első, aki felszámolja a félelmeit és az árnyék oldalát

 

 

 

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál | VilágTudat

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

2023. október 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?
A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

 

 

 

TANTRA | A Szeretkezés Művészete | VilágTudat

TANTRA | A Szeretkezés Művészete

2023. augusztus 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A Tantra Egy Érzéki Tánc, mely a Lélekből Merít, és Isteni Lényeddel Kapcsol Össze.

Legyen az együttlétetek egy önkifejező tánc. Legyen a szeretkezés inkább egy végtelen előjáték, ahol nincs semmi elvárás, nincs semmi szándék, nincs semmilyen cél.

 

 

 

A Nimfománia és a Tantra Masszázs | VilágTudat

A Nimfománia és a Tantra Masszázs

2023. augusztus 3.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázsban közvetlenül a szakrális, vagy szex csakra, valamint a szív csakra vesz részt. Ezek erő-, vagy energiaközpontok. Ezeken keresztül a szexuális energia emelhető, csökkenthető, vagy kiegyensúlyozható.
A nimfománia szorosan ide kapcsolódik, de vajon mit is jelent a tantra masszázs oldaláról nézve?

 

 

Az Impotencia NEM Akadály? | Amit a Lingam Masszázsról Eddig Nem Tudhattál | VilágTudat

Az Impotencia NEM Akadály?

2023. május 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A lingam masszázs egy sokrétű intim masszázs. Képes a fejlesztésre, az önismeret tágítására, lehet terápia, és természetesen gyönyörben is részesít

 

 

Ha kérdésed van, akkor Itt küldhetsz  üzenetet!

Üzenet Küldése

9 + 4 =

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb