tudatosság | visszatérés

világtudat | k3ist

YouTube Shorts k3ist-tfm

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

TUDATOSSÁG | Visszatérés

29. rész

2022. szeptember 9.

szerző: Kristóf István | K3IST

téma: Kozmikus Tudatosság

Ahogyan a fejlődés végbemegy, úgy alakulnak ki körülötted azon rezgések, melyek hozzád hasonlatosak. Együttműködnek veled, segítenek téged, ahogyan te segíted őket.

„Bár a test rendkívül értelmes, mégsem tud különbséget tenni a valós helyzet és egy gondolat között. Minden gondolatra úgy reagál, mintha az valóság lenne. Nem tudja, hogy az csupán gondolat. A test számára egy aggodalmas, félelemmel teli gondolat azt jelenti, hogy „veszélyben vagyok”, és ennek megfelelően reagál, még akkor is, ha ekkor éppen a meleg, kényelmes ágyadban fekszel, az éjszaka közepén. A szív szaporábban ver, az izmok összehúzódnak, a légzés felgyorsul. Energia gyűlik össze, de mivel a veszély csupán mentális kitaláció, ezért az energia nem vezetődik le. Egy része visszatáplálódik az elmébe, ami még szorongóbb gondolatot generál. A maradék energia mérgezővé válik, és akadályozza a test harmonikus működését.”
Eckhart Tolle

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

Élet Spirál

Rezgés, frekvencia, hullám minden az univerzumban;

 a Fény. Ez a Világ.

 A terjedő hullámok álló helyben rájuk tekintve körmozgást végeznek. Mindig visszatérnek ugyanoda. Azonban ha ennek a körmozgásnak egy függőleges irányt is adunk, akkor a visszatérés közben egy szinttel fentebb való megérkezést tapasztalunk, mint egy rugónál. Ez az ismétlődés közbeni emelkedés, fejlődés.

 Ez a fejlődés a mi emberi léptékünkkel nézve, ami egy-egy emberéletet foglal magában, szinte parányi, ám nekünk ez az egész élet, ez a világ.

 A hosszú, komótos, lassú hullámok felpörögtek és ezerrel tolják a változást. Ezt nem csak a technológiai fejlődés tükrözi, hanem az ébredő tömegek életmód változása, az önismeretben való elmélyülés népszerűsödése, és ezzel együtt az emberek nézőpont váltása.

 

Tudat Váltás

A kellős közepén vagyunk ennek a változásnak. Ez nem kellemes. Ez nehézségekkel jár. Hiszen az egyén szintjén az emberi elme-egó, az emberiség szintjén az elnyomó hatalmi rendszer éppen összeomlik. Ezt nem engedheti sem az egó, sem a világhatalmi elit, és tíz körömmel ragaszkodik mindenhez, amit megszerzett magának.

 A VilágEgyetem, a Föld tudatában, és az egyén tudatában zajlik ez a változás. A tudat pedig valójában az ember univerzuma. Vagyis az univerzum megszerzéséért éppen harc és háború folyik. Bennünk, a Földön, a VilágEgyetemben.

 Te is részt veszel ebben. Nem a külvilág harcterein, hanem a saját tudatodban. A küzdelem tere tehát az ember szintjén a Tudat.

 A Tudaton belül ki lehet az elme-egó ellenfele?

 Hát a szív tudat, a Lélek.

 A Lélek a szeretettel áll szövetségben, míg az Egó a Félelemmel.

 A Tudatodban pedig képek, érzelmek, gondolatok, sugallatok hadakoznak, kavarognak. Ezek hullámzása, felemelkedése és lesüllyedése, állandó alul és felülkerekedése folyik. Itt a hullámzás, vagy körmozgás.

 

A Mindennapok

Minden nap, minden órában, akár 5 percenként is kerülhet felülre, vagy alulra a tudatodban a lélek és az egó. Meg is teszik. Egyazon dolog esetében küzdenek egymással, vetélkednek, birkóznak, szeretnék a másikat két vállra fektetni.

 Ne lepődj meg, ha van olyan napod, amikor érzelmi hullámzásba, vagy akár örvénybe kerülsz. Meghintáztatnak ők ketten. 10 percig vízbe fojtanál egy embert, aztán 10 perc múlva megölelnéd, megszeretgetnéd. Egy napon belül 10-50-100 ilyen hullám is elérhet. Teljesen ellenkező érzelmek jönnek fel egy-egy dologgal kapcsolatban.

 Vagy hatalmas háborgó vihar dúl benned, csalódtál, rettegsz, szorongsz, kétségbe esel, kirohannál a világból, kiugranál az ablakon, falnak mennél, aztán fél óra múlva teljes nyugalom és meditatív állapot lesz úrrá rajtad.

 Anélkül, hogy kimozdultál volna a lakásodból, vagy bárkivel találkoztál, beszéltél volna. Csak úgy spontán. Dúl a harc benned. És már nem kell ok az érzelmi hullámok megtapasztaláshoz. Megtörténnek.

 Persze lehet éppen egy másik személy, vagy önmagad a hullámzás kiváltója, de ez sem szükséges a megtapasztaláshoz.

 Ezért kérlek, hogy ne tulajdoníts nagy jelentőséget sem a mélységnek, sem a magasságnak. Persze örülj a jó érzésnek, vagy bőgj a csalódáson, félelmen, de ennél többet ne tegyél. ne tegyél kárt magadban, vagy másban, a kutyádban, macskádban, mert félelem, kétség, szorongás vett rajtad erőt. Elmúlik hamarosan. Ne tégy elhamarkodott lépéseket. Ne tegyél olyat, amit másnap megbánnál.

 Várj türelemmel! Elmúlik.

 

Az Egyedüllét Nem Magány

Benső El Camino. Egyre erősebben kerül a hangsúly a bensőnkre. A mély lelki fejlődésre és emelkedésre, melynek feltétele és küldetése a terhek lerakása.

 E terhek javarészt karmikusan, azaz előző, másik életekből magunkra vállalt terhek, melyek mind visszahúznak, lehúznak, akadályoznak a haladásban és emelkedésben.

 Ezek lerakása, elengedése azon múlik, hogy képesek vagyunk-e megélni a kint és bent, félelem és szeretet oldaláról is ezeket. Azaz az ezekhez tartozó érzelmek jó és rossz oldalát is hajlandóak vagyunk e megélni, megérteni, és egymás mellé helyezni ezeket, hogy kioltsák egymás erejét.

 Ugyanis egyik sem létezhet a másik nélkül, mint a fej és írás oldala egy érmének. Tehát a jó oldal sem olyan JÓ, mivel nem teremt egyensúlyt, miközben a jelen feladat a benső egyensúly megteremtése.

 A harmónia a holisztikádban; Szellem-Lélek-Test egyensúlya. Sem kimagasló örömöt, sem kimagasló bánatot már nem tapasztalsz meg ebben. Ebben békét, nyugalmat, szeretetet, meghittséget, hálát, együttérzést élsz már. Semmi szélsőséget.

 

Tedd Le a Múltad

A múlt elmúlt. Már csak emlékek őrzik azon képeket, élményeket, érzéseket, melyek élők maradtak benned. Ha ezek között negatív érzelmek is vannak, akkor azok mérgeznek téged. Ha dédelgetsz és őrzöl ilyen negatív emlékeket, akkor az egészségedet ezek megtörik, és roncsolják.

 Érdemes hát tisztába tenni, kitakarítani, egyensúlyba hozni a negatív érzelmeket. Bármilyen nehéz is, egy-egy emberhez kapcsolódó félelem, harag, gyűlölet, csalódás emlék, akkor is keresned kell lehetőséget a megbocsátásra. Keresned kell a jó oldalt is a rossz mellé.

 Ahogyan önmagad számára is békét kell teremtened minden magad ellen forduló negatív érzéssel kapcsolatban.

 Rendet kell tenni. Békét kell teremteni. Harmóniát kell létrehozni magadban. Bocsáss meg Önmagadnak, és bocsáss meg mindenkinek Itt és Most!

 Kivétel nélkül! DE nélkül! Mentegetőzés és magyarázkodás nélkül!

 

Egyensúly Teremtése és Mértékletesség

Az ellentétek egyesítése és harmonizálása a fejlődést és emelkedést, a megújulást és az egyensúlyt eredményezi.

 A lépésről-lépésre haladás most úgy zajlik, mintha a Holdon járnánk, egy alacsonyabb gravitációjú helyen, ahol 5 méter egy lépés, és nem 70 cm.

 Vagyis egyre erőteljesebb minden, amit megteszel és leteszel. Elengedsz. Egyensúlyba hozol.

 Hol a mértékletesség?

 A mértékletesség nem a lelki mélységedben rejlik, hanem ott, hogy a megtapasztalást segítő külvilágot, mely Maga Föld Anya Istennő teste, nem rombolod szét és nem zsigereled, szipolyozod ki. Hanem tisztelettel, kímélettel, védelemmel fordulsz felé.

 Valahogy ezt közvetítik a jelen intézkedések is. A dráguló energia és élelmiszer árak, megszorító intézkedések.

 Fogyassz kevesebbet! Ne a luxusra költs! Válj Minimalistává!

 Persze néha kényeztesd magad, de mértékkel! Ne egyél minden nap étteremben, gyorskajáldában. Ne költsd el drága dolgokra a pénzed, ha van olcsóbb és jobb megoldás. Nem lesz divatos az biztos!

 Egészséges, tiszta dolgokat vegyél, egyél, és adj tovább. Akár ez a szemétre is vonatkozhat, amit kidobsz. Csökkentsd a fogyasztásodat. A kibocsátásodat. A kiadásaidat határozd meg, és ne lépd túl! Tegyél félre, ha tudsz! Tanulj M-értéket!

 

Vonzó Ellentétek

És még tovább lehet fejlődni. Az ellentétek= ellenségek nézőpontjából el lehet jutni az ellentétek vonzó, szerelmes, együttműködő és az emelkedést szolgáló szintjére.

 Hiszen az ellentétek által teremtett erő, mozgás a dualitás mozgatója. Ezen ellentét nem kell harccal, háborúval, viharral és haraggal történjen, hiszen a VAGY helyett ott az ÉS, az IS is.

 Vagyis ne egymás ellen, hanem egymásért, egymás mellett is megfér az ellentétes vélemény, nézőpont, melyek kiegészítik egymást együttműködve, és nem akarnak a másik fölé kerekedni, vagy megsemmisíteni azt. És ez minden ellentét párra IGAZ lehet, ha Te így szeretnéd. Mint ahogyan lehet egy pár a NŐ és a FÉRFI, és miként a az ellentét párból az egyik CSAK FÉL a magyar nyelveben: Fél pár cipő, fél láb, fél kéz…

 

Szer Elem Alsó, Vagy Felső Szinten?

Megélheted a szerelmet a szív csakrádban, vagy a szakrális csakrádban. Illetve megélheted kellő tudatossággal mindkettőben is.

 Ám egyre kevésbé ülhetsz meg 2 lovat. Ha jó lovas vagy, jó gulyás, vagy lovász, és két lovon vágtatsz, akkor sem ülhetsz mindkettőn egyszerre, legfeljebb állva tudsz fenn maradni.

 Ahogyan emelkedik a rezgésed, úgy egyre inkább a mélységekbe, a lelkiségbe, a kozmikus szerelembe mélyedsz. Ez nem jelenti azt, hogy a tested nem kap gyönyört, kényeztetést, szexuális dolgokat.

 Nem.

 De a hangsúly, a tudat, a tudatosság, az energia, az erő átkerül a mély lelki, tehát szív tudatos szintre. Emelkedéseddel együtt egyre kevesebb szimpla testi gyönyört tapasztalsz meg. És egyre több lélek szintű, asztrális, kundalini gyönyört.

 

Záruló Körök

Ahogyan a fejlődés végbemegy, úgy alakulnak ki körülötted azon rezgések, melyek hozzád hasonlatosak. Együttműködnek veled, segítenek téged, ahogyan te segíted őket. Szimbióta közösségek jönnek létre, hasonló minőségben, rezgésben, szintben.

 Itt már jelentős a lelki mélység, és a felszínesség, külsőségek elhagyása. A külsőségek alapján szemlélődő és élő emberektől egyre távolabb kerülsz. Ezek egyúttal a hatalom által megszabott, és a társadalomba ültetett dogmatikus szabályok, társadalmi elvárások elengedését is jelentik.

 Az értelmetlen, szeretet ellen szóló, az elvárásokat erősítő, a szabad megnyilvánulást gátló szabályzók, törvények lejártak mostanra. Akik még ezek mentén élnek, ezeket tekintik önmagukra érvényesnek, azok kizárulnak a lelki mélységben élők köreiből.

 Egyszerűen kinn rekednek. Ezzel együtt önmagukat zárják el a lélektől, szeretettől, szívtől.

 Meg kell tenned mindazt, amit a sorsod kíván. Határozottan fel kell lépned. Ez annyit jelent, hogy nem kell tovább viselned, hogy igazságtalanul bánjanak veled, hogy semmibe vegyenek, hogy elnyomjanak.

 És már nem a külső világban veszünk elégtételt. Immáron a lelki mélységben töltünk fel mindent tündér fénnyel, szeretettel, hálával és együttérzéssel.

 A külső felszínen csak nem hagyjuk magunkat eltiporni. Állva maradunk, összefogunk, segítjük egymást, aki elesik, azt felsegítjük.

 És még egy: Figyelj oda, mert midig gyanús az, ha a hatalom és a politika segít, mert ezek nem ismerik a szeretetet, azaz önös érdekből, haszon reményében adnak csak és kizárólag segítséget Neked.

 Engedd el a felszínes életet!

 

 Köszönöm, hogy velem tartottál!

Ölellek!

K3IST

Ide kapcsolható további tartalmak:

„A Tudatosság a Lélekből kiinduló szélesebb rálátást hoz az életedbe. Ezzel együtt a félelmek eltörpülnek, majd feloldódnak benned!

KॐIST

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm 

K3IST Tantra-Fény-Mag a YouTubeon

A Tantra-Fény-Mag INGYENES Hírlevelén keresztül hasonló témákról olvashatsz, és eljutnak hozzád a legújabb YouTube Videók, VilágTudat cikkek, és Programjaink.

Az alapjaiban, gyökeresen változó társadalom, létezés, önfenntartás, és szemléletmód komoly és nehezen megoldható kihívásokkal szembesít bennünket csaknem minden nap.

Ahhoz, hogy ezeket megoldjuk, jó ha segítségre is számíthatunk.

Ilyen segítséggel szeretnélek támogatni, hogy egyre önállóbban találj megoldásokra az életedben.

Szeretettel átadom Neked ezt a meditációt. Ha valami akadály miatt úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, akkor hívd segítségül. Hallgasd, meditálj rá. TeliHold idején a leghatékonyabb, valamint az azelőtti 3 napon és az azutáni 3 napon. Lefekvés, elalvás előtt még fokozottabb a hatása. Sikeres fejlődést kívánok!

VilágTudat BLOG

További Új Cikkek:

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok | VilágTudat Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok

Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

2024. március 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ha már megtaláltad a szeretet nyelvedet, akkor tudatossá tudsz válni abban, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy harmóniát alakíts ki önmagaddal, önmagadban, az önismeretedben

 

 

 

Az Orális Szex: Amikor a száj és a nyelv nem beszél | VilágTudat Mi az az Amrita?

Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

2024. február 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass

 

 

 

A Szabadulás Útja | VilágTudat Önismeret és Tudatosság

A Szabadulás Útja

2024. január 27.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Az elmével azonosulók lusták ahhoz, hogy az önismeret útján elinduljanak. Az önismereti út a mai társadalom kiútja, a kimászás a mocsár meleg pocsolyájából

 

 

 

A Nők gyönyörének kulcsai | VilágTudat A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

A Nők Gyönyörének Kulcsai

2024. január 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk

 

 

 

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban | VilágTudat Vágj Bele Egy Új Kalandba!

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban

2023. december 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Minél többször hagyjátok ott a lakásotok négy falát, annál tartalmasabb lesz az életetek. Ha pedig még a szexet is bevonjátok a mindennapok eseményeibe a legváratlanabb módokon, akkor szabaddá is váltok, és kaland lesz minden percetek, amit egymással töltötök.

 

 

 

Az AI és a 21. Század Emberisége | VilágTudat Szabaddá válni, vagy végleg elnyomásban maradni?

Az AI és a 21. Század Emberisége

2023. november 29.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

A Mesterséges Intelligencia szépen lassan átvezet abba a korszakba, amikor az iskolai, egyetemi tudás nagy hányada feleslegessé válik.

 

 

 

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései! | VilágTudat Segíts Magadon! Légy Mások Segítője!

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései!

2023. november 17.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Olyan dolgokba tegyél energiát, olyan segítő programokat működtess, amik másoknak segítenek, de neked is jól jönnek. Igyekezz félretenni és törölni a negatív hozzáállásodat és programjaidat.

 

 

 

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége | VilágTudat

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége

2023. november 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Az a célja, hogy segítse a nőket kapcsolatba kerülni önmagukkal, testükkel és szexualitásukkal. A yoni masszázs lehetővé teszi a nők számára, hogy felszabadítsák a testükben tárolt feszültséget, lelki sérüléseket és blokkokat, és elősegíti az energiák egyensúlyának helyreállítását

 

 

 

Kérlek Tedd Le a Fegyvert! | VilágTudat

Kérlek Tedd Le a Fegyvert!

2023. október30.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Az ember amikor elengedi a haláltól való félelmet, akkor kaphatja meg igazán az életet, és az élet szeretetét. Amíg agresszió, pusztítás, bosszú, harag, ölés, gyilkolás, rombolás ural és irányít téged, addig a félelem és az elme vak kétségében vergődsz

 

 

 

Fény és Árnyék a Létezésben | VilágTudat A Sötétség Vége

Fény és Árnyék a Létezésben

2023. október23.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Első sorban magunkban és magunknak szükséges a szeretet és a fény meggyújtása. A többi pedig jön magától. Mindenki jön utánad magától. Legyél az első, aki felszámolja a félelmeit és az árnyék oldalát

 

 

 

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál | VilágTudat

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

2023. október 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?
A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

 

 

 

TANTRA | A Szeretkezés Művészete | VilágTudat

TANTRA | A Szeretkezés Művészete

2023. augusztus 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A Tantra Egy Érzéki Tánc, mely a Lélekből Merít, és Isteni Lényeddel Kapcsol Össze.

Legyen az együttlétetek egy önkifejező tánc. Legyen a szeretkezés inkább egy végtelen előjáték, ahol nincs semmi elvárás, nincs semmi szándék, nincs semmilyen cél.

 

 

 

A Nimfománia és a Tantra Masszázs | VilágTudat

A Nimfománia és a Tantra Masszázs

2023. augusztus 3.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázsban közvetlenül a szakrális, vagy szex csakra, valamint a szív csakra vesz részt. Ezek erő-, vagy energiaközpontok. Ezeken keresztül a szexuális energia emelhető, csökkenthető, vagy kiegyensúlyozható.
A nimfománia szorosan ide kapcsolódik, de vajon mit is jelent a tantra masszázs oldaláról nézve?

 

 

Az Impotencia NEM Akadály? | Amit a Lingam Masszázsról Eddig Nem Tudhattál | VilágTudat

Az Impotencia NEM Akadály?

2023. május 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A lingam masszázs egy sokrétű intim masszázs. Képes a fejlesztésre, az önismeret tágítására, lehet terápia, és természetesen gyönyörben is részesít

 

 

Ha kérdésed van, akkor Itt küldhetsz  üzenetet!

Üzenet Küldése

10 + 13 =

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb