Tudatosság | Feltétel Nélküli Szeretet

világtudat | k3ist

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

TUDATOSSÁG

Feltétel Nélküli Szeretet

30. rész

2022. november 15.

szerző: Kristóf István | K3IST

téma: Kozmikus Tudatosság

Szabad maradsz és önszereteted is sértetlen marad. Megengedővé válsz a másik iránt, meghagyod őt a szabadságában, hogy úgy szeressen téged, ahogyan képes rá, vagy akár ahogyan nem képes.

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

A Szeretet Nem Csereüzlet

Ha szeretsz valakit, akkor megszületik benned az elvárás, hogy ő is szeressen téged. Sőt úgy szeressen, ahogyan azt te elképzeled. Ez az elképzelés teljességében a te tudatodban található. Minden szempontból más, mint amit a másik gondol az irántad érzett szeretetről.

Attól, hogy te szereted őt úgy, ahogyan, attól ő még az is lehet, hogy egyáltalában nem szeret téged, vagy teljesen egyéni módon igen.

 

Az Elvárások Poklot Teremtenek

Az elvárásod által megteremted önmagad poklát. Az elvárásod, hogy a másik is szeressen úgy, ahogyan azt te elgondolod, beélesíti az elme-egódat, vagyis aktiválja a félelmeidet. Ezzel pedig úrrá lesz rajtad a kétség, a szorongás, és más negatív, félelem alapú érzelmek.

Az önszeretetedet beletaposod a sárba vele. Tehát a szeretettel együtt megszülető elvárás aktiválja a félelmeket, és rontja az önszeretetet. Ha viszont semmiféle elvárást, feltételt nem szabsz, akkor az egó és a fájdalomtest nem tud mit kezdeni, és félelmeid nem aktiválódnak.

 

Megengedés, Elfogadás a Megoldás

Szabad maradsz és önszereteted is sértetlen marad. Megengedővé válsz a másik iránt, meghagyod őt a szabadságában, hogy úgy szeressen téged, ahogyan képes rá, vagy akár ahogyan nem képes.

Mindketten szabadok maradtok, nem aktiválódik az egó és a fájdalomtest, valamint az általuk aktiválódó félelem alapú érzelmek is semlegesek maradnak. A feltétel nélküli szeretet lehet csak tiszta és félelmektől mentes.

 

Következő Lépések a Világ Felé

Egy Fontos Lépés Ha tudod, akkor kérlek tedd meg!

Valójában nem egyetlen lépésről van szó, hanem egymásból, egymás után következő lépések ezek.

Amíg a világban ott vannak a sötét erők, a sötét oldal, a Fél Elem oldala, és te nem tudod azt elfogadni, elengedni, megbocsátani, felülemelkedni rajta, addig ez azt jelenti, hogy Magadban sem tetted még meg.

Ez mit jelent?

 

Fél Ember

Azt jelenti, hogy önmagad negatív, sötét, árnyékban lévő aspektusait, énrészeit még nem fogadtad be a szívedbe, a szeretetedbe. És éppen azért vagy Fél Ember, Fél Elem Ember. Egy nem Egységben, Egészben, Egészségben élő ember, mert ezen részeidnek még nem bocsátottál meg, nem tudtad teljesen elfogadni ezeket.

A szeretet számára nem létezik negatív oldal, rossz oldal, sötét oldal. Amíg a szeretetedben, önszeretetedben nincs benne mindened, Szellem-Test-Lélek egészed szőröstül-bőröstül, fény és sötét oldalastul, addig Fél vagy csak.

 

Egység, Emberség, Egészség

A Forrás-Teremtő türelemmel várja, hogy egésszé válj, és így egységbe kerülj vele és önmagaddal, ami gyakorlatilag ugyanazt jelenti, hiszen a Mindenség Te vagy a Magad Univerzumában. És az Univerzumod akkor válik teljessé, amikor elfogadod önmagad sötét, negatív oldalát is.

Ha kérhetem ezt tőled; akkor dolgozz ezen. Kezdj el több hálával élni, több megbocsátással élni Magad és Mások felé, és több elfogadással és elengedéssel, felülemelkedéssel élni Mindennel, mindenkivel, Magaddal Egységben és EGÉSZ-ségbem.

Hálásan Köszönöm!

 

Valójában Nincs Ok az Aggodalomra

Az ember tömegekhez már nem lehet szeretettel fordulni, mert ezt a nyelvet elfelejtették. A lelki mélységeket a felszínről nem láthatják. Nem maradt más út, mint a félelem nyelve. Ezt értik, és erre mozdulnak. A sötét oldali erők ezen keresztül képesek irányítani a tömegeket.

Ám egy dolog biztos mindemellett; hogy a Teremtő Forrás felette áll a Sötét Erőknek. Minden pillanatban látja a VilágMindenség minden homokszemének gondolatát, szándékát, tettét, és hallja minden szavát.

Ám a szeretetét ők nem hallják viszont.

Bár a sötét oldal szándékai és tettei félelmeken, és tömegpszichózison keresztül működnek hatásosan, valójában a Teremtő Forrás folyamatos figyelme alatt állnak.

A végső szó, rezgés; a végkifejlet minden esetben a Teremtőé. A Teremtő pedig SZÍNTiszta SZERetet.

 

Belőlem Ered

Elfogadom az Isteni Rendet, melyben jelen van Fény és Árnyék, Élet és Halál. Ha változást szeretnék, akkor Magamon változtatok, mely változás kihat a Világomra. A Magam Világa Belőlem ered, és Bennem ér véget.

 

Köszönöm, hogy velem tartottál.

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek!

K3IST

Figyelem

A jelenlét figyelem. A figyelem törődés. A törődés szeretet és tisztelet. Amikor mindezt nem tudod élni, vagyis mások felé nem adsz figyelmet, és ez által szeretetet és tiszteletet, az azt jelenti, hogy az egód még nagyon erős. Az egód még ural téged.

És csalódni fogsz, mert a világ ugyanezt fogja tükrözni feléd. A szeretetlenséget és a tiszteletlenséget. Miközben az egóddal azonosulva ezt képtelen leszel felismerni magadban, és végül ahelyett, hogy változnál és változtatnál, haragba, dacba és ellenállásba fogsz menekülni.

Talál az elméd elegendő kifogást és indokot arra, hogy miért nem te teremtetted ezt a helyzetet, és miért mások a hibások.

A szív csakrád egyre jobban bezár. Egyre kevésbé fogod szeretni önmagad és azt fogod érezni, hogy egyre kevesebben szeretnek téged. Jönnek a betegségek, a blokkok, a záró energiák, és a szíved végül sötétségbe burkolózik, mert az egód bezárja a szíved kapuit.
A kint és a bent EGY. Egyszerre működik minden bennük, csak a kint egy kicsit lassabban tükröz és reagál a benti változásokra, de végül megmutatja, hogy min lenne érdemes változtatni.

És sosem kint kell változtatni. Mindig bent, MAGunkban kell változtatni, azaz változnunk és fejlődnünk kell. Az elmével azonosuló tudatlan ember eddig a felismerésig nem tud eljutni. Elolvassa, a fülein keresztül hallja, de az elmében fennakad az információ, és nem jut el a szívig, a mélységig, a valóságig, a szeretetig.

Marad a dac, az ellenállás, a düh, a harag, és más fél elem alapú egós reakciók és érzelmek. Mert amíg az egó ural, addig tudattalan maradsz, és nem láthatod a fényt, a szeretetet, az együttérzést sem bent, sem kint.

Remélem már ezen felülkerekedtél! Remélem már szív tudatossá váltál! Remélem mindezt már nem éled, csak látod más alvóknál, tudattalanoknál!

Ölellek! ❤ K3IST

Ide kapcsolható további tartalmak:

„A Tudatosság a Lélekből kiinduló szélesebb rálátást hoz az életedbe. Ezzel együtt a félelmek eltörpülnek, majd feloldódnak benned!

KॐIST

YouTube Shorts k3ist-tfm
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm 

K3IST Tantra-Fény-Mag a YouTubeon

A Tantra-Fény-Mag INGYENES Hírlevelén keresztül hasonló témákról olvashatsz, és eljutnak hozzád a legújabb YouTube Videók, VilágTudat cikkek, és Programjaink.

Az alapjaiban, gyökeresen változó társadalom, létezés, önfenntartás, és szemléletmód komoly és nehezen megoldható kihívásokkal szembesít bennünket csaknem minden nap.

Ahhoz, hogy ezeket megoldjuk, jó ha segítségre is számíthatunk.

Ilyen segítséggel szeretnélek támogatni, hogy egyre önállóbban találj megoldásokra az életedben.

Szeretettel átadom Neked ezt a meditációt. Ha valami akadály miatt úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, akkor hívd segítségül. Hallgasd, meditálj rá. TeliHold idején a leghatékonyabb, valamint az azelőtti 3 napon és az azutáni 3 napon. Lefekvés, elalvás előtt még fokozottabb a hatása. Sikeres fejlődést kívánok!

VilágTudat BLOG

További Új Cikkek:

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok | VilágTudat Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

A Női Vonzerő! Szexi Mindennapok

Hogyan támogasd a női kisugárzásodat?

2024. március 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ha már megtaláltad a szeretet nyelvedet, akkor tudatossá tudsz válni abban, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy harmóniát alakíts ki önmagaddal, önmagadban, az önismeretedben

 

 

 

Az Orális Szex: Amikor a száj és a nyelv nem beszél | VilágTudat Mi az az Amrita?

Az Orális Szex

Amikor a száj és a nyelv nem beszél

2024. február 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A férfi centrikusság, a férfiak előnyben részesítése, és a szexualitásban is domináns helyzete már nem pálya. Sokkal inkább a kölcsönösség és egyenlőség, azaz a partnerség kell, hogy meghatározza az együttléteket. Ennek jegyében tehát a férfinak legalább annyi kényeztetést kell nyújtania női partnere számára, amennyit ő maga is kap.

ne siess, ne kapkodj és ne feszítsd be a nyelvedet. Finoman, lazán és lassan nyalakodj és szopogass

 

 

 

A Szabadulás Útja | VilágTudat Önismeret és Tudatosság

A Szabadulás Útja

2024. január 27.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Kozmikus Tudatosság

Az elmével azonosulók lusták ahhoz, hogy az önismeret útján elinduljanak. Az önismereti út a mai társadalom kiútja, a kimászás a mocsár meleg pocsolyájából

 

 

 

A Nők gyönyörének kulcsai | VilágTudat A Tudás Megszerzése az Élet Öröméhez

A Nők Gyönyörének Kulcsai

2024. január 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Téves szemlélet és negatív beidegződés, hogy a nők nem képesek általában elélvezni, és csak nagyon ritkán „jön össze” nekik az orgazmus. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a hangszerekben van a hiba, amikor nem szólnak szépen, mert nem lehet jól játszani rajtuk

 

 

 

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban | VilágTudat Vágj Bele Egy Új Kalandba!

A Vágy Fokozása a Párkapcsolatban

2023. december 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Minél többször hagyjátok ott a lakásotok négy falát, annál tartalmasabb lesz az életetek. Ha pedig még a szexet is bevonjátok a mindennapok eseményeibe a legváratlanabb módokon, akkor szabaddá is váltok, és kaland lesz minden percetek, amit egymással töltötök.

 

 

 

Az AI és a 21. Század Emberisége | VilágTudat Szabaddá válni, vagy végleg elnyomásban maradni?

Az AI és a 21. Század Emberisége

2023. november 29.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

A Mesterséges Intelligencia szépen lassan átvezet abba a korszakba, amikor az iskolai, egyetemi tudás nagy hányada feleslegessé válik.

 

 

 

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései! | VilágTudat Segíts Magadon! Légy Mások Segítője!

Itt Az Idő! A Pozitív Változás Egyszerű Lépései!

2023. november 17.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Olyan dolgokba tegyél energiát, olyan segítő programokat működtess, amik másoknak segítenek, de neked is jól jönnek. Igyekezz félretenni és törölni a negatív hozzáállásodat és programjaidat.

 

 

 

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége | VilágTudat

Yoni Masszázs: A Női Test és Lélek Egészsége

2023. november 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Az a célja, hogy segítse a nőket kapcsolatba kerülni önmagukkal, testükkel és szexualitásukkal. A yoni masszázs lehetővé teszi a nők számára, hogy felszabadítsák a testükben tárolt feszültséget, lelki sérüléseket és blokkokat, és elősegíti az energiák egyensúlyának helyreállítását

 

 

 

Kérlek Tedd Le a Fegyvert! | VilágTudat

Kérlek Tedd Le a Fegyvert!

2023. október30.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Az ember amikor elengedi a haláltól való félelmet, akkor kaphatja meg igazán az életet, és az élet szeretetét. Amíg agresszió, pusztítás, bosszú, harag, ölés, gyilkolás, rombolás ural és irányít téged, addig a félelem és az elme vak kétségében vergődsz

 

 

 

Fény és Árnyék a Létezésben | VilágTudat A Sötétség Vége

Fény és Árnyék a Létezésben

2023. október23.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: MAG Lélek

Első sorban magunkban és magunknak szükséges a szeretet és a fény meggyújtása. A többi pedig jön magától. Mindenki jön utánad magától. Legyél az első, aki felszámolja a félelmeit és az árnyék oldalát

 

 

 

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál | VilágTudat

Önkielégítés, Magmegtartás és Multiorgazmus; a Férfiaknál

2023. október 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Vajon minden férfi maszturbál?
És a „szóló szex” vajon szabaddá és kielégültté teszi a férfiakat?
A nagy többség nem beszél róla, nem publikus a viszonya a lingamjával, nem beszél az önkielégítésről…

miközben a férfiuralom tartópillérei málladozni kezdtek.

 

 

 

TANTRA | A Szeretkezés Művészete | VilágTudat

TANTRA | A Szeretkezés Művészete

2023. augusztus 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A Tantra Egy Érzéki Tánc, mely a Lélekből Merít, és Isteni Lényeddel Kapcsol Össze.

Legyen az együttlétetek egy önkifejező tánc. Legyen a szeretkezés inkább egy végtelen előjáték, ahol nincs semmi elvárás, nincs semmi szándék, nincs semmilyen cél.

 

 

 

A Nimfománia és a Tantra Masszázs | VilágTudat

A Nimfománia és a Tantra Masszázs

2023. augusztus 3.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A tantra masszázsban közvetlenül a szakrális, vagy szex csakra, valamint a szív csakra vesz részt. Ezek erő-, vagy energiaközpontok. Ezeken keresztül a szexuális energia emelhető, csökkenthető, vagy kiegyensúlyozható.
A nimfománia szorosan ide kapcsolódik, de vajon mit is jelent a tantra masszázs oldaláról nézve?

 

 

Az Impotencia NEM Akadály? | Amit a Lingam Masszázsról Eddig Nem Tudhattál | VilágTudat

Az Impotencia NEM Akadály?

2023. május 11.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

A lingam masszázs egy sokrétű intim masszázs. Képes a fejlesztésre, az önismeret tágítására, lehet terápia, és természetesen gyönyörben is részesít

 

 

Ha kérdésed van, akkor Itt küldhetsz  üzenetet!

Üzenet Küldése

3 + 7 =

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb